DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

İkinci defa motosikletli kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Kanun çıkartanlar masa başında kanun çıkartıyorlar , ama hayatlarında bara,pavyona,türkü bara,kahvehaneye,kumarhaneye ,Culübe,diskoteğe , gece hayatına gitmeyen kişiler nereden bilecek o tür yerlerin ne kadar tehlikeli yerler olduğunu !.

12.04.2024
A+
A-

Esenyurt’taki iş yerine Can Dalton’dan ikinci saldırı! 10 milyon lira haraç istediler

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Plakasız motosiklet ile iş yeri önüne gelen iki saldırgan iş yerine ateş açarak uzaklaştı. İş yerine 3 mermi isabet ederken, olay da yaralanan olmadı.

Saldırganların kurşunlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, aynı iş yeri hafta başında ‘Can Dalton’ çetesi tarafından 10 milyon haraç istendiği, verilmeyince kurşunlanmasıyla gündeme gelmişti.

AW181371_02

BİR HAFTADA İKİNCİ SALDIRI

Pazartesi günü yine motorla gelen iki şahıs tarafında kurşunların hedefi olan iş yeri, dün gece saatlerinde yine saldırganların hedefi oldu.

AW181371_01

İş yeri önüne gelip iki el ateş açan şüpheliler, daha sonra kaçtı. Sabah iş yerine gelen çalışanlar camda kurşun izlerine rastlayınca polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler inceleme başlattı. Yaşanan silahlı saldırı anı kamera böyle yansıdı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ;Torba yasa çıkartarak geceleri Umume Mahsus açık olan İş yerlerinin açılış ve kapanış saatleri denetimlerini  ve İşyeri Ruhsat Denetimlerini eskisi gibi yine Polis Kardeşlerimize verin

İstanbul’da Motorsikletli çeteler tarafından İnsanlar kurşunlanıyor,İş yerleri kurşunlanıyor ve çok sayıda kişi bu Motorsiklet çeteleri tarafından haraç veya Tahsilat adı altında tehditlere maruz kalıyorlar.Bu çetelerin mağdur ettikleri kişiler korkusundan Devletin resmi kurumlarına bile şikayetlerde bulunamıyorlar.Bulunsalar bile tekrardan gelip Kurşunlama suçunu işliyorlar aynı aşağıdaki haberde olduğu gibi.

Bu duruma dur Diyaecek olan tabiyki İstanbul Emniyet müdürlüğü olacaktır.İstanbulda bir gerçek varki Motorlara karşı denetim çok nadir yapılıyor.Belli zamanlarda belli saatledrde yapılıyor ama bu uygulamaların sık sık hatta 7/24 yapılması lazım.

Semt aralarında,ana arterlerde ve İstanbulun genelinde Moto kurye görünümlü olan ve ucuz olan plakasız motorlar kasksız ve ehliyetsiz hatta çocuk yaşta olan sürücüler aramızda yollarda kaldırmlarda,hatta semt meydanında cirit atmaktalar.Buna en güzel Örnekler olarak Esenyurt ve Bahçelievler ilçesin verebilir.Aslında Tüm İstanbul geneli demek daha doğru olur.

Lütfen Emniyet güçlerimiz Kask ,Ehliyet ve Motor Ruhsat denetimini sık sık yapsın.Bu tür suç örgütlerini önlemek için Değişik noktalarda büyük veya küçük uygulamalar yapsın.Her motor kazasında tutanak tutsun ve GBT kaydı ,Motor bilgilerini araştırsın hatta Kaza yapan sürücülerin üzerlerini detaylı arasın.

Neden arasın derseniz Uyuşturucu ve Silah yakalanma olayı büyük ihtimalle olur.Bu tarz mafya yapılanmasına üye olanlar çok rahat bir şekilde isim kullanıyorlar.Polisten veya kimseden çekinmiyorlar.Polis kardeşlerimiz ve Müdürlerimiz ,Valilerimiz,Kaymakamlarımız bu soruna çözüm üretsinler.Çözüm olarakta Polislerimiz 7/24 Motorsikletler Detaylı bir şekilde Uygulama yapmasıyla olur.Zaten bu suç örgütü elemanlarının çoğu Uyuşturucu madde bağımlısı.Narkotik uygulaması aynı Alkol uygulaması gibi sık sık yapılsın.Saç veya Tükürük testi yapılsın.Gerekirse kan testide yapılsın ama yeterki sık sık yapılsın.

İstanbulda kimin bu Motocu çetelerin hedefi olacağı belli değil.Yolda yürüyen İnsanlarda tesadüf kurşunlarıyla yaralanabilirler.

İçişleri Bakanlığı Esenyurt,Bahçelievler gibi semtlerde Motorsikletlilere Polisin Gücünü denetimleriyle göstersin.Bazı İlçeler suç sayısının az olduğunu göstermek için çoğu olayı kayıt altına bile almıyor.Olay yerine gelen polisler tarafları o an barıştırıp yolluyorlar.

Geçen gün Kameramla habere giderken Ters yoldan yasak yoldan karşıya Kasksız olarak motor kullanan sürücü Sağlık İlaç Kan taşıyan bir Kurye kardeşimizin motorunaun ortasından çarparak Kurye Olan motoru ve motocu kardeşimizi yere düşürdü.Kurye kardeşimiz düşünce Vucudunun bir kısmı motorun altında kaldı.Çevredeki esnaf yardım etmedi neden diye düşünürken meğerse kuryeye çarpan motorcu belalı bir tip olduğu için başları onunla belaya girmesin diye sessiz kaldılar.Ben yardımına koştum hala kazanın şokunda olan Kuryeye ,Kazaya sebeb olan kasksız sürücü konuşarak işte polis gelse ne olacak ben tersten gelidm diye 1900 ceza yazar sanada 1300 lira ceza yazar ne olacak diye bağırıp çağırıp vede hem suçlu hem güçlü olduğu halde kabadayılık yapınca ben olaya müdehale oldum ve Kurye kardeşimize destek verdim.Kurye kardeşimizin motorunun bazı aksamları kırılmıştı,ayrıca benzin ve yağ asvalta dökülmüştü ve hafite yaralanmıştı.Durumuna çok üzüldüm.

Ancak Kazaya sebeb olan 25 yaşlarındaki kasksız sürücü hala cazgırlığa devam ediyordu.Hatta bana artık tepki göstermeye başlamıştı.Piskopat gibi hareketler yapmaya başlayıp bana buradan Si..t..r Git diye küfür bile etti ama ben yoldan geçen Polis aracını durdurup olaya müdehale etmesini isteyince araçtan 2 Polis kardeşimiz indi ve Olaya karışan Kasksız motorcuyu tanıdıkları ortaya çıktı.

Olaya müdehale eden poliste İşi uzatmayın aranızda anlaşın diyerek Piskopat Motorcuyu destekledi.Benimde işim randevum olduğu için isyan ederek olay erinden uzaklaştım.

Şimdi Bahçelievler Polis Müdürüne soruyorum.O Polisler her iki sürücünün kimlik ehliyet ve motorların Ruhsatını kontrol etmesi gerekmezmiy di ? Kaskı olmayan sürücü için Trafik ekibi çağırıp tutanak tutturması lazım gerekmezmiy di ?. Üzerinde Plakası olmayan Motor için İşlem yapması gerekmezmiy di ? gibi çok soru sorabilirm. Neden sorabilirim ben cahil bir insanım Ben yanlışmı biliyorum sayın Polis Müdürlerinden Bir haberci olarak doğrusunu öğrenmek için soruyorum.

Yaralamalı veya Yaramasız Motorsiklet kazaları olunca Kanunen neleri yapılması lazım.Motorlar belki çalıntı da olabilir dimi ? Motorda belkide Silah veya uyşturucuda olabilir,Motoru kullanan kişi belki Uyarıcı veya Uyuşturucuda kullandığı için etkisinde olabilir Dimi ?

Ben1970 Lerin-80 lerin-90ların Polislerini harbiden özlüyorum.Bir Polis sokağa girdiğ zaman her kes esas duruşa girerdi.Şimdiki gibi kimse Polisten çekinmiyor.Vallahi Kadim Devletimiz biraz Polis kanunlarını değiştirsin.

Polislerime Daha Fazla yetki versin.Nedir Bu Mafya,çete durumları.Polisimize yetki verin işte o zaman Mafyada ,Çetede her şey biter.

Sayın Cumhurbaşkanım Polislerimize Yetkilerini geri verin.Amerikada suçlu Polisi görünce hemen yere kendisi yatıyor.İstanbulda ise suçlular ne olacak İfade veririz veya mahkeme savcılık bizi bırakır diyor vede bırakıyor.Mafyalar suç örgütleri leblebi atar gibi mermi atıyorlar ve hala aramızda geziyorlar.Şu kanunlara bir çeki düzen verin Allah aşkına.

Yakında Halk kendini savunmak için Silahlanacak farkında değilsiniz galiba bu durmun.

Kadim Devletim Sana inanıyor ve güveniyorum Bazı Makamlar görevlerini ihmal ediyorlarsa onları pasif görevlere verin .

Ülkemizde dentim yok.Polisin Gece denetim yetkisini elinden alıp Zabıtaya verdiniz.Zabıtada 17 de görevi bitince evine gidiyor Birahaneler PAvyon oldu,Kahveler Kıraathaneler Kumarhane oldu.Geceleri Denetim olmadığı için Zabıtalar tarafından.Bakkallar ,Büfeler sabaha kadar İçki satıyorlar.Birahanelerin Bir kısmı olmuş Pavyon geleni gideni sarhoş edip yanına yabancı veya yerli Kadınları oturtup içki içirip sonrada 50 bin Yüzbin gibi hesaplar çıkartıp döverek tehdit ederek paraları alıyorlar.

Ey Devletim Dentimleri artır.Polislerimize yeniden yetki vererek Kahve,Kafe,Birahane,Meyhane,Bar,Pavtyon,Lokanta,Kumarhane,Masaj salonları gibi yerlerin denetim yetkisini Polislere geri verin.

Zabıta Mafyaların sahip olduğu yerleri silahsız bir şekilde gidip denetleyemezki.Zaten denetlemeye kalksa belkide Dayak yerler.Zabıta nasıl denetlesin Bitirimhaneleri.

Zabıtanın denetim asla yapamaz,yapmasını bırakın Bu Tarz Bitirimhanelerin önünden bile geçemez.Çünkü Zabıta kardeşlerimizin can güvenlikleri yok silahları jopları yok kendilerini korumak için.

Sonuç olarak Kanun çıkartanlar masa başında kanun çıkartıyorlar , ama hayatlarında bara,pavyona,türkü bara,kahvehaneye,kumarhaneye ,Culübe,diskoteğe , gece hayatına gitmeyen kişiler nereden bilecek o tür yerlerin ne kadar tehlikeli yerler olduğunu !….. Bilenlerde zaten bu konuda konuşmuyorlar oralara gittikleri belli olmasın diye . Bu seferde mafya yapılanmaları ve Güçlü aileler maddi ve manevi olarak dahada güçlenip kanunların boşluklarından yararlanarak İnsanları mağdur ediyorlar.

 

 

 

 


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et