DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

İran’ın İHA ve füzeli saldırısında İsrail’in 44 subayı öldürüldü

MOSSAD’ın üst düzey unsurları arasında en az 44 subay etkisiz hale getirildi ve 18 memurun durumunun ağır olduğu olduğu öğrenildi.Uydu görüntüleri Nevatim Hava Üssü’nün pistinin, konutlarının ve depolarının vurulduğunu doğrulamaktadır. 

17.04.2024
A+
A-

İran, cumartesi günü İsrail’e karşı gerçekleştirdiği İHA ve füzeli saldırıya ilişkin detayları açıkladı.

İran’dan yapılan açıklamada, “110 karadan karaya atılan 100 füzeden en az 15’i işgal altındaki Filistin’in güneyinde İsrail’e ait F 35 ve casus uçaklarının konuşlandığı Nevatim Hava Üssü’ne isabet etti.

Bu üstte bulunan istihbarat görevlileri ve MOSSAD’ın üst düzey unsurları arasında en az 44 subay etkisiz hale getirildi.” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan açıklamada, “185 İHA’dan 15’i çıkış noktasından 1500 km operasyonel menzildeki hedeflerini başarıyla vurdu.” denildi.

Gözden Kaçmasın
İşte İsrail’in İran planı! BM nükleer sahalara yapılacak saldırılardan endişeli!  

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Operasyonda kullanılan 185 İHA’dan 15’i çıkış noktasından 1500 km operasyonel menzildeki hedeflerini başarıyla vururken 170 İHA, İran’ın seyir ve Balistik füzelerinin belirli sürede önceden belirlenen hedeflere ulaşması için 1500 km’den fazla menzilde ABD İngiltere Fransa savunma sistemini ve rejimin savunma sistemi tarafından önendi.

36 seyir füzesinden 6’sı belirlenen hedefleri başarıyla vurmayı başardı. 30 seyir füzesi de ABD İngiltere Fransa savunma sistemleri ve demir kubbe sistemleri gizli savunma sistemleri tarafından ve Suudi Arabistan‘da Ürdün’ün ihaneti nedeniyle önlendi.

Almina kanalı ve özel kaynaklara göre 110 karadan karaya atılan 100 füzeden en az 15’i işgal altındaki Filistin’in güneyinde İsrail’e ait F 35 ve casus uçaklarının konuşlandığı Nevatim Hava Üssü’ne isabet etti. Bu üstte bulunan istihbarat görevlileri ve MOSSAD’ın üst düzey unsurları arasında en az 44 subay etkisiz hale getirildi ve 18 memurun durumunun ağır olduğu olduğu öğrenildi.

Uydu görüntülerinin analizi İsrail’in Nevatim Hava Üssü’nün pistinin, konutlarının ve depolarının vurulduğunu doğrulamaktadır.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et