DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Almanya’da 130 Bin Mültecinin yok edildi İddiası

Alman Vatandaşı ve Sosyalist Partiden Meclis Üyesi olarak seçilen . Alman Devlet görevlisi olarak Mülteci görevlisi olarak çalışıp daha sonra İstifa eden Nazlı AKTAŞ ile yaptığımız ropörtajdaki iddiaları

23.03.2024
A+
A-

Almanya’dayken bizi telefonla arayıp çeşitli iddialarda bulunan Nazlı hanıma bize anlattıklarınızı kameramız karşısında anlatırsanız haberini yaparız dememiz üzerine , Almanya’dan İstanbul’a gelen Alman Vatandaşı olan Nazlı AKTAŞ Sosyalist Partiden Meclis Üyesi olarak seçilen ve Alman Devlet görevlisi olarak Mülteci görevlisi olarak çalışıp daha sonra İstifa eden NAZLI AKTAŞ Almanya da 130 Bin Mültecinin yok edildiğini kameramıza detayıyla anlatarak iddialarda bulundu.

Nazlı Aktaş Hanım ile yaptığımız Bir sonraki ropörtajımız  27/03/2024 tarihinda yayınlanacaktır . Ropörtajın Konusu ” ALMAN İSTİHBARATI , PKK , FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ” hakındaki MÜTHİŞ İDDİALARI olacaktır . Darbe Kalkıışmasını  Planlayanların Kim olduğunu Ropörtajda İddialarda bulunarak açıklıyor.

Biz Halkın müşterek sesiyiz biz haberi yapacağız Kadim Devletimizin ilgili kurumları haberde geçen iddia edilen konuları araştırıp doğru bilgiyi ve Yapılmasını gerekenleri Kanun ve yasalarca gereğini yapacaktır. Belkide Kadim Devletimiz  yapmışta olabilir . Biz  araştırmacı soruşturmacı gazeteci olarak yapılanları bilmeye biliriz.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et