DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Yalova Belediyesi Rengi solan Türk Bayrağını neden değiştirmedi !…

22.10.2023
A+
A-

Yalova Belediyesi Rengi solan Türk Bayrağını neden değiştirmedi? 19 Ekim2023 tarihinde Yalova iline gittiğimizde Yalova merkezde Belediyenin Kız Kulesi maketini kanala koyduğunu gördük ve beğendik.Ancak Kulenin üzerinde bulunan Küçük Türk Bayrağının rengini solduğunu ve Belediye yetkililerinin Bayrağa hiç kontrol etmediklerini fark etmemiz üzerine Belediye Zabıta yetkililerine bu durumu nazik bir şekilde belirterek onlardan bayrağı lütfen yenisiyle değiştirindedik. Tabii Her kurumda olduğu gibi Yalova Belediyesindede görevini layıkıyle yapmıyanların da olabileceğiini düşünerek Yalova Belediyesine gidip Yalova Belediye Başkan yardımcısının makamında da bu konuyu gündeme getirerek benim sizden rizcam lütfen bu Bayrağı yenisiyle değiştirin amacım birilerini haber yapmak eleştirmedk değil.Amacım Benim ve Türk Milletinin en değer verdiği TÜRK Bayrağının oraya yenisinin asılması sağlamak demem üzerine.Başkan yardımcısı hemen Fen İşleri müdürünü arayarak Müdüre derhal Bayrağı kontrol edin değiştirin demesi üzerine,Fen işleri müdürü cevap olarak Başkanım biz bu durumu biliyoruz bu Bayrak konusunu önümüzdeki haftada gündemimize alacağız demesi beni çok üzdü ve içimden sabır sabır diyerek Başkan yardımcısının odasından ayrıldım . Yalova Belediye Başkan Vekili sayın Mustafa Tutuk gerçekten çok başarılı projelere imzalar atıyor.Ben yıllarca Yalova Halkı Abdestli borulardan Kansorejen su kullanıyor diye bir sürü haber yaptım.Hiç bir Belediye başkanı halkın kanserli su içmesini engellemek için bir mücadele yapmadı.Onlar Koltuk derdinde algı siyaseti derdindeydiler. Ancak Sayın Mustafa Tutuk Bu konuyla ilgilendi ve Yalovalıların Abdestli su Kullanmasının önüne geçerek Halkına,Milletine ne kadar güzel bir hizmet yapmasını ALKIŞLIYORUM. Bu bayrak meselesinden dolayı asla kimse Yalova Belediyesini suçlamasın.Eğer birileri suçlanması gerekiyorsa 30 cm lik Bayrağı değiştirmeyen Başkan yardımcısı,Fen İşleri müdürü ve Benim sorumluluğumda diyen Bayan Personeli suçlasın.Açık ve net diyorum. Her kim olaki Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkmıyorsa bence görevlerinden alınıp Depo veya Arşiv personeli olarak değiştirilsin. Makamlara Koltuklara İşin hakkını verebilecek kişiler atansın. Sayın Mustafa Tutuk Beyefendiye de Mesai arkadaşlarını Ekip arkadaşlarını tekrar gözden geçirmesini tavsiye ediyorum.Bazen Makamlarda oturan arkasına siyasi gücü alan personeller makamlarının haklarını veremezler !!!….

Yalova Belediyesini Başarılı projelere imza attığı için Başarılarının devamını diliyorum.Ancak Bayrak Türk Milletinin Kırmızı çizgisidir.Bayrak gibi önemli bir konuya duyarsız olan personeller için Belediye Başkanını Bayrağaımıza duyarsız olan Personeli hakkında göreve davet ediyorum.

BASIN HALKIN MÜŞTEREK SESİDİR !….

NOT : Haberde İsimleri geçen her kes bizimle iletişime geçerek cevap haklarını kullanabilirler.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et