DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Devletimiz İstanbul’da Olası Deprem Sonrası İçin önlemleri almış ve Hazırlıklarını yapmış !..

06.03.2023
A+
A-

Bilindiği üzere Yakın zamanda Kısmen kapatılan Atatütk Hava Limanı hakkında  Siyasetçiler ve çoğu Medya mensupları araştırmadan bilmeden,İstanbulu tanımadan yalan,yanlış yorumlar yaptılar.

Hatta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğluda Eleştiri odaklı yorumlar yapıp bu olay üzerinden bol bol siyaset yaptı.

Ancak Siyasetçilerin bilmediği, hesaplamadığı ,düşünemedikleri bir konu vardı !… Neydi o konu _

Atatürk Hava limanının bir pisti yakınına neden SAHRA HASTANESİ YAPILDI ? Neden ?

Atatürk Hava Limanı neden MİLLET BAHÇESİ YAPILDI ?

Yukardaki soruların cevabı aşağıda kısaca özetlenmiştir.Bu konuda asıl açıklamayı zamanı gelince Kadim devletimizin yetkilileri yaparlar.Sayın Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman Milletini düşünerek kararlar almıştır.Her zaman Halkına hizmet etmiştir.

Gelelim Atatürk Hava Limanının bazı bölümleri neden Sahra Hastanesi ve Millet Bahçesi oldu !…

 

Yazıya başlamadan evvel önce yazının solundaki resmi incelemenizi tavsiye ederim.

Neden derseniz Resimde de görüldüğü üzere Olası bir Depremden sonra İstanbul Halkının toplanacağı bir alan bir meydan yok !…

Olası İstanbul Depreminden sonra  Olası İstanbul ve Marmara Depreminde  sonra Sahra Hastahanesi ve Millet Bahçesi Halkın toplanması barınması tedavi edilmesi ve lojistik üs ve Uçak ulaşımları bakımından çok işe yarayacak.

O dönemler Halkta korku panik yaşatmamak için o dönemler bu bilgi verilmedi.İstanbul Atatürk Hava limanı etrafındaki yerleşim yerleri 1999 öncesinden yapılaşarak Bitişik nizam 5 katlı ve üstü yapılardan oluşmakta olup çoğu ilçede Halkın Toplanabileceği İlçe meydanı yoktur.

Bunu Gören Devletimiz Olası Deprem sonrasında Milletimizin Toplanma alanı olarak ve Lojistik Üs, Sahra Hastahanesi olarak eski Atatürk Hava Limanını Millet Bahçesi ve Meydan yapması Deprem sonrası için çok önemli ve Çok iyi Planlanmış bir yerdir.

Ben ve arkadaşlarım Deprem Bölgesinde 8 il ve ilçelerini köylerini  gezdik gördük ve şu sonucu çıkarttık!….

Deprem bölgesinde kurulan çadırlar Güvenlikli alana kurularak Tek elden Deprem Mağduru Halkımıza Ücretsiz olarak Gıda,İlaç,Tedavi,Yiyecek,İçecek ve aklınıza gelebilecek her türlü hizmeti vermektedir.

Eğer Devletimiz 1999 yılında yaşanmış  olan Yalova depreminde olduğu gibi çadırları halka tek tek dağıtsaydı,şu an ne güvenlik sağlanırdı nede Depremzede halkımıza bu kadar güzel hizmet verilemezdi.

Bu durumu düşünemiyen ardt niyetli çoğu Siyasetçiler ve Bazı Yayın organları her konuda olduğu gibi bu konudada devamlı olarak halka yanlış bilgi vermektedir.

İstanbul Belediyesi Deprem Sonrasına Hazır Değildir !….

Ancak Devletimiz olası veya beklenen olacak Deprem sonrası için her şeyi planlamış ve Organize etmiştir.İşte o zaman atatürk Hava Limanına Sahra Hastaneleri ve Millet Bahçesi yapılmasının önemi anlaşılacaktır.

Bu Güzel Projede,Staratejik önemi büyük olan Projede Emeği geçen Devlet Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a Bakanlarımıza ve Bu Projede görev yapan her kese İstanbul’da yaşayan Bir vatandaş  (Gökhan Gülmez ) olarak Teşekkür edrim.İyiki Ülkemizin başında varsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ben her zaman Koşulsuz ve şartsız olarak Devletimin yanındayım.

Haber : Gökhan Gülmez


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et