DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Okyanus Ötesinden Rabia Kadeer’den talimat.Çin konsolosluğu önünde protesto eylemi yapın

12.09.2022
A+
A-

Okyanus Ötesinde Yaşayan Rabia Kaderr’den talimat.Çin konsolosluğu önünde protesto eylemi yapın…

Okyanus Ötesinde Yaşayan Rabia Kaderr’den talimat.Çin konsolosluğu önünde protesto eylemi yapın

Whatsap Haber ihbar hattımıza Türkiyemizde yaşayan bazı uygurlar  bizler Türkiyede rahat huzur içersinde yaşamaktayız ve Türkiye’mizden ve devletimizdende çok memnunuz.Ancak Türkiyede yaşayan Bazı Uygur ayrılıkçı gurubların devamlı olarak Çin devletini Protesto eylemlerinden bizlerde artık bıktık ve bu eylemlerin Camilerin içersinde,Camilerin Bahçesinde,Çeşitli Oteller,Restaurantlar,ve Ülkemizin pek çok noktasında devamlı protesto gösterileri yapılması bizi hiç memnun etmiyor tam tersine bizleri üzüyor.

Bu ayrılıkçı bazı uygurlar yüzünden Uygur denilince Hemen aşırı Dinci kişiler Türkiyede akla geliyor.Bizleri görenler veya yeni tanıştığımız kişiler bizlere aa siz uygurmusunuz ? Sakalınız neden yok ? Cüppeniz neden yok? Kılık kıyafetiniz aynı bizler gibi diyerek şaşırıyorlar.

Ayrılıkçı Uygur gurubları artık öyle bir algı yaratmışlarki Türkiyede Birlikte yaşadığımız Türk kardeşlerimiz Uygur denilince hemen akıllarına Siyah çarşaflı.Molla görüntülü Uygurlar geliyor. Siyah çarşaf veya Molla gibi kıyafetle  gezmek isteyen insanın giyim kuşamı inancı en doğal hakkıdır..

Türkiye Özgür ve laik bir devlet.Güçlü bir Devlet.Bizler burada yaşamaktan çok mutluyuz ancak Türkiyede yaşayan Altmış bin Uygur varsa bunların Hepsi Dinci değiller;Molla değiller bizlerde aynı siz Türkler gibi modern yaıyoruz,Çalışıyoruz Kılık kıyafetimiz aynı sizler gibi.Bizlerde yeri geliyor yazın ailecek denize kamplara tatil beldelerine gidiyoruz Mayomuzuda giyiyoruz,Bikinmizide giyiyoruz.Akşamları Restaurantlarda gidiyoruz Diskotek yada Kuluplerede gidiyoruz.Böyle yaşamakta bizim özgürlük hakkımız bizim yaşam modelimiz.

Bizler Okyanus ötesinden gelen talimatlarla Uygur Aktevisti olan Sosydaşlarımızın protestolarına karşıyız.Bu eylemler ve protestolarda bizi rahatsız ediyor.

Bu aktevist uygurlar aslında dikkat edin bütün uygurları Temsil etmiyorlar.Yaptığı eylem ve protestolara maaşa bağlanan çok az sayıdaki kişiler katılıyor.Bunların çoğunun finanslarıda Okyanus ötesinden geliyor.

Aktevist uygurların öyle sanıldığı gibi oy potansiyelleride yok.Fakir uygur hemşerilerimize maddi yardımlar yapılarak Bazı semtlerde mahalleler oluşturulmuş.Onlara düzenli gıda ve dolar yardımı yapılıyor ve çok az sayıda bir insan bunlar.

İddiamızın ispatı olarak hiç bir etkinlikte Onbin veya 5 bin veya bin Uygur protestocuyu bir arada gördünüz mü ?

Hayır göremezsiniz çünkü bu aktevistlerin böyle bir kalabalığı toplaması imkansız.

Bazı etkinliklerde özellikle Türk Bayrağı olan etkinliklerdeki kalabalık Türkiye deki Siyasi partilerin gerçeği bilmemesinden dolayı onların katılım yaptığı etkinliklerdir.

Ben size soruyorum Diyanet İşleri Başkanlığı veya İl Müftüleri,İlçe Müftüleri hiç Uygur lar tarafından yapılan Camilerdeki Cuma hutbelerini veya Eylemlerden haberleri varmı ?

Bence yok size İstiklal Tv olarak sosyal medyada yayın yapan Facebook sayfasında yayınlanan İstanbul’da Cuma Namazının tamamının linkini göndereyim.

Sayın Diyanet İşleri Başkanlığı ve İçişleri bakanlığı Uygurca yayın yapılan ve Dua edilen Namaz aralarında resmen sokak protestosu gibi yaypılan ibadeti seyretsinler.

Türkiye Laik bir Devlettir.Laikte kalacaktır.Türkiyede Cuma namazlarında konuşulacak konular ve metinler diyanet İşleri başkanlığı tarafından karar verilir ve Tüm Camilerimizde Cuma günü hutbeden aynı konuşmalar yapılır.

Ancak Uygur Camilerinde durum farklı.Sayfanıza gönderdiğim videoda her şey ortada Diyanet İşleri Başkanlığ Videoyu seyretsin ve yasalarca yapılması gereken ne ise onu yapsın.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ CUMA DUASINDA ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA NEDEN DUA EDİLMİYOR DİYE TEPKİNİZİ UYGUR CAMİSİNDE  DE GÖSTERİN !…

Okyanus Ötesinde Yaşayan Rabia Kadeer’den talimat.Çin konsolosluğu önünde protesto eylemi yapın !…

Son aylarda Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde Okyanus Ötesinde Yaşayan Rabia Kadeer’den talimat.

Çin konsolosluğu önünde protesto eylemi yapın talimatıyla.Ankara,İstanbul ve diğer büyükşehirlerimizde yoğun bir şekilde eylemler yapılmaktadır.

İçişleri BakanlığımıziValiler,Kaymakamlar neden bu eylemlere sessiz kalıp bu eylemlerin yapılmasına göz yumuyorlar yoksa bu yapılan Eylemlerden haberlerimi yok!…

Bildiğiniz üzere tüm ulusal ve yerel basınlarda televizyonlarda sosyal medyalarda Türkiyede yapılmak istenilen pek çok Eylem,Etkinlik gibi bir sürü organizasyonlara İzinler verilmeyerek İptal edildi.

Ancak her nedense Okyanus Ötesinden gelen Talimatlarla devamlı olarak düzenlenen eylemlere İzinler veriliyor ve bu izinlerle Eylemler Türkiyenin dört bir tarafında yapılıyor.

Rabia Kadeer

Eğer Okyanus ötesinden gelen emirlerle Uygurlar tarafından yapılan eylemlere İçişleri Bakanlığı,Valiler veya Devletin bazı yetkili kurumları hayır biz izin vermiyoruz diyorlarsa eğer!….

O zaman Uygur gurupları ve Tanınmış   Uygur Aktevistlerin  sayfalarını incelesinler Kim neden bu Okyanus ötesi talimatıyla yapılan uygur aktevistleri Eylem ve Protestolarına göz yumuyor bunu araştırsınlar.

Eğer Türkiye Cumhuriyeti Valileri ve kurumları biz izin vermedik diyorlarsa  Hiç mi  haberleri yok bu yapılan eylemlerden ?

Rabia Kadeer’in Facebook sayfasında paylaştığı yazı

Çin’in Doğu Türkistan’daki soykırımına karşı milletimize açık çağrı. 12.09.2022 Pazartesi günü istanbul Çin konsolosluğu önünde saat 11.00 de Çin’i korona ve karantina bahanesiyle milyonlarca Uygur’u evlerine hapsederek açlıktan ölüme terk ettiği toplu katliamı protesto eylemi ve basın açıklaması gerçekleştireceğiz.

14.09.2022 saat 12.00 ve 14.00 arası Çarşamba günü aynı gerekçeyle Ankara’da Çin Büyükelçiliğini protesto edeceğiz. Daha sonra BM Ofisi önünde Michel Bachelet’in Uygur insan hakları raporunun gereğinin yapılmasını talep edeceğiz. Geçmişte Bosna’da sırp soykırımına karşı müdahale eden NATO temsilciliğine Çin’in Uygur soykırımını durdurmak için davet mektubu bırakacağız.

 


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et