Dünyada uygun maliyetli ve her seviyede kalitede ürün ve hammadde bulunabilirliği avantajı ile son 20 yıldır tüm dünyanın üretim merkezi haline gelen Çin, Türkiye’de Çin Ürünleri Fuarı – China Homelife Turkey ile çok daha zengin ürün ve marka yelpazesiyle görücüye çıkıyor.

İş dünyası profesyonellerinin ziyaret edeceği “Çin Ürünleri Fuarı – China Homelife Turkey ” uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen girişimciler için önemli bir fırsat niteliği taşıyor.

“Çin Ürünleri Fuarı – China Homelife Turkey ” Çin ürünlerinin ve tasarımlarının dünyanın önemli pazarlarında tanıtılmasına yönelik organize edilen en önemli etkinliklerden biridir. Fuar bu kapsamda Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşımaktadır.

China Homelife 2009’dan bugüne kadar Brezilya, Dubai, Hindistan, Meksika, Mısır, Endonezya, Japonya, Malezya, Güney Afrika, Tayland ve Polonya’da düzenlenen dünya çapında Homelife fuar serisinin Türkiye ayağıdır.

Tüketici Elektroniği
Tüketici Elektroniği
Gıda ve Katkı Maddeleri
Ev Aletleri
Ev Aletleri
Hazır Giyim ve Tekstil
Plastik, Ambalaj ve Baskı
Plastik, Ambalaj ve Baskı
Oto Yedek Parça
Elektronik Parçalar
Makine, Araç Parçaları ve Aksesuarları
Elektronik Parçalar
Elektronik Parçalar
8,000 +m² Alan
450 +

Çinli Tedarikçi

50,000 +

Sergilenecek Ürün

#çinfuarı,#çinürünlerifuarı,chinahomelifeturkey ,çinürünlerifuarı ,chinaproductsfair ,çindenithalat ,çinfuarları ,çinfuar ,çinfuarziyareti ,istanbulfuarmerkezi,çindentekstil,çindenkumaş,çindenhazırgiyim, çindensunideri, çindenledaydınlatma, çindeneveşyaları,çindenhırdavat,çindeninşaatmalzemeleri,çindençekirdek,çindenceviz,çindeniplik ,çindenithalürünler ,çindenithalat,çindentoptanürün ,exhibition,Fuar,istanbul,organizasyon,sinerjifuar,sinerjiexhibitions,sinerjiexpo