DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

MUHARREM İNCE’Yİ , CUMHURBAŞKANIYIM DİYE KANDIRMIŞ

25.11.2021
A+
A-

Abduvali Buğrahan Osman’ın Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ile de görüşme yapıldığı ortaya çıktı.

Doğu Türkistan ve Uygur meselesi hakkında pek bilgisi olmayan Muharrem İnce Kendisini Cumhurbaşkanı olarak tanıtan Sahte Cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman (Aji Abuduwaili) tarafından kandırıldı.Parti genel başkanı olan Muharrem İnce ‘nin kurmayları aslında İnternet arama motoru Googlaya merak edip Abduvali Buğrahan Osman (Aji Abuduwaili) kimdir diye yazsalardı Genel Başkan Muharrem İnce kandırılan Siyasetçiler arasında yerini almayacaktı.

Bu olay Türkiye’de aslında Parti başkanlarının yanına hiç araştırma yapılmadan her kesin gelebildiği anlamına geliyor.Buradan sayın İnceye tavsiyemiz yanına gelen ile resim çekilmeden evvel yanındaki yardımcıları googladan gelenin kim olduğunu teyit etsinler.Çünkü bazı kurnazlar siyasetçilere,Devlet büyüklerne bir  yolunu bulup bir şekilde yaklaşıyorlar.Maşallah bizim siyasetçilerimizde her kesle bol bol resim çektiriyor.Siyasetçilerin bu huylarından vaz geçmesi lazım,çünkü resim çekilen kurnazlar bu durumu sosyal medya hesaplarından veya başka bir şekilde kendi reklamlarını yaparak toplum üzerinde algı yapıp  bazı insanları mağdur ediyorlar.

Memleket Partisi’nin Korkuteli İlçe Başkanlığı’nda da paylaşılan görüşmeye ilişkin görüntülerde, “Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ziyaret etti” denildi.

Görüntülerde İnce ile görüntü veren Osman, “Öncelikle Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı olarak ziyaretimi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Al bayraktan gök bayrağa selam olsun’ sözü vardı…” şeklinde konuşma yaptı. Konuşmada İnce de Osman’a ‘Hoş geldiniz’ dedi.

Doğu Türkistan’da bağımsız bir cumhuriyet yok.

Doğu Türkistanlı Abduvali Buğrahan Osman, akılalmaz   skandalara imzalar atmakta,Ancak İçişleri bakanlığı veya diğer kamu kuruluşları bu şahıs hakkında her nedense Hukuki bir işlem yapmıyor. Abduvali Buğrahan Osman (Aji Abuduwaili), hakkındaki çeşitli iddialarla ve bu iddialara konu olan eylemleri ile gündem oldu. Kendini “seçilmiş Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı” olarak tanıtan ve Türkiye’de sayısız siyasi parti yöneticilerinden sivil toplum kuruluşu çevrelerine kadar birçok ziyaret gerçekleştirerek itibar devşirmeye çalıştı. Çin işgali altındaki ülkelerinin adını kullanarak karşılığı olmayan unvanıyla Doğu Türkistan davasına zarar veren Abduvali Buğrahan Osman’ın eylemleri, Doğu Türkistanlılar tarafından üzüntüyle karşılanyor. Doğu Türkistan’ın haklı mücadelesinde aktif rol alan Türkiye’deki Uygur diasporasından önemli isimler sahte cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman’ı şiddetle kınamaktalar.

Abduvali Buğrahan Osman kendisinin seçilmiş bir cumhurbaşkanı olduğunu iddia etmekte.

İstanbul Sefaköy’deki bir restoranda, ikamet ve vatandaşlık sorunları ile uğraşan, sayıları yaklaşık 19 kadar olan zor durumdaki Uygur Türklerini davet etmiş ve davete gelenleri kandırarak kendisini Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı seçmesini istiyor. 19 kişinin yaklaşık 12’sinden oy alıyor.

Şaka gibi ,yaklaşık 35 Milyon nufusu olduğu söylenen Uygurların Cumhur başkanlığını 12 kişi tarafından seçilen Abduvali Buğrahan Osman kendisinin seçilmiş bir cumhurbaşkanı olduğunu iddia etmesidir.

UYGUR KARDEŞLERİMİZ BU SAHTEKARLIĞA ÜZÜLMEKTELER.

Türkiyede yaşayan Doğu Türkistanlı Uygurlar Abduvali Buğrahan Osman’ın yaptığı bu sahtekarlığa Doğu Türkistanlılar açısından utanç verici bir durum ,Biz Uygurlar Bu duruma Üzülüyoruz, lanetle kınıyoruz demekteler.

Uygur Diasporası ise Türkiye Cumhuriyeti Devlet kurumlarının ve Siyasi parti Genel Başkanlarının ,kendini Doğu Türkistan Cumhurbaşkanıyım diye tanıtan  şahıslara kanmamalarını ve itibar etmemeleri gerekir demekteler.

Sahte cumhurbaşkanı siyasileri yakından takip ediyor. Siyasilerin önceden duyurulmuş programlarında yanlarına gidip fotoğraflar çektiriyor. Bunları “Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı’nın diplomatik temasları” olarak sosyal medya hesaplarında paylaşıyor.

Abuduwaili’nin en çok ilgi gösterdiği lider MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli. Onun dışında Kemal Kılıçdaroğlu, Binali Yıldırım, Meral Akşener, Mansur Yavaş, Ahmet Davutoğlu, Mustafa Yeneroğlu, Muharrem İnce, Mustafa Destici, Fatih Erbakan gibi pek çok siyasetçiyle aynı kareye girmeyi de başarmış.

SAHTE CUMHURBAŞKANININ KANDIRDIĞI SİYASETÇİLER

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı image-185.png
Abuduwaili, Erdoğan’la aynı kareye girdiği bu anı da sosyal medya hesabından paylaştı.

Unvan ve mazbata dağıtıyor

Sahte cumhurbaşkanının dağıttığı bir “cumhurbaşkanlığı müşavirliği” mazbatası.

Asılsız ihbarlar yaptığı ve para topladığı iddia edilmişti

Sosyal medyada “Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı” için araba alınması amacıyla unvan dağıtılan kişilerden para istendiğini gösteren paylaşımlar yapılmıştı.

Abuduwaili’nin Türkiye’de yaşayan ve Türkiye vatandaşlığı olmayan bazı Uygurlarla ilgili emniyete asılsız ihbarlar yaptığı da iddia edilmişti. İhbar ettiği bir kişinin avukatı sosyal medyadan, müvekkilinin soruşturmayla hiçbir ilgisinin çıkmadığını ve hukuki anlamda bir problem yaşamadığını, ama açılan soruşturmadan dolayı vatandaşlık başvurusunun olumlu sonuçlanmadığını söyleyerek, Uygur toplumunu Abuduwaili’ye karşı dikkatli olmaya çağırmıştı.

Sözde Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı, vapurda vatandaşlarla çektirdiği fotoğrafları da sosyal medyadan yayımlıyor.

www doguturkistanbulteni net’in Yalan Haberlerine Cevabımız ve İkazımız


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et