DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Adalara plakasız araçlar nasıl adalara geldi?

22.09.2023
A+
A-

Sosyal medya sitesinde Dünya Mirası Adalar sayfasındaki paylaşım dikaktimizi çekince Devletin ilgili ve yetkili kurumları haberimizi görünce bu konunun üzerine gitmesi için gereğini yapacağını daha evvel yayınladığımız haberlerden biliyoruz.Kadim Devletimiz bu konularda çok hassas bir şekilde haberimizi ihbar kabul edip gereğini yapacağınada inanıyorum.

PAYLAŞIM AŞAĞIDA
Yaya bölgesi Adalar’da peş peşe otomobil kazaları…bunlar kamerala kaydolan ve şahitliklere dayanan tespitler. Her gün kayıtlara geçmeyen onlarca da kaza var. Bir de çarpıp kaçanlar var ki, onları bulmak imkansız. Çünkü plakaları yok! Çünkü kaçak! Düşünebilir misiniz bir şehirde plakasız, kaçak araba kullanmak mümkün müdür? 1 saatte yakalanır. Oysa Adalar’da bu araçlar polislerin, Adalar Belediye Başkanının, Adalar Kaymakamının ve karakolun önünden geçer gider. Şimdi bu kaza tutanakları nasıl oluşturuluyor sormak istiyoruz!?
Sayın savcıya, sayın Adalar kaymakamına, sayın Adalar belediye başkanına, sayın ukome yetkililerine, sayın İbb’ye, sayın ulaşım daire başkanına.
Bu plakasız araçlar nasıl adalara geldi? Plakası olmadığı halde 10 bini aşan sayıdaki bu akülü arabalar nasıl yollarda dolaşabiliyor? Adalar halkının verdiği çok sayıdaki Dilekçeye cevap yokken, çok ciddi kamu görev ihlali var. Sayın savcıdan biz vatandaşlar bu görev ihlali yapan kamu görevlileri hakkında derhal yasal işlem yapılması talep ediyoruz. Görseller, fazla söze gerek bırakmıyor ne yazık ki.

Heybeli adada Ehliyetsiz bayan sürücünün Çarptığı Bayan Hastahanelik oldu.

 

Heybeli adada Ehliyetsiz bayan sürücünün Çarptığı Bayan Hastahanelik oldu.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et