DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Heybeli adada Ehliyetsiz bayan sürücünün Çarptığı Bayan Hastahanelik oldu.

05.09.2023
A+
A-

Heybeli ada Vefa Şehitleri caddesinde bulunan Pet Şhop önünde bekleyen 63 Yaşındaki Arın Çolak İsimli Bayana bu gün ,Ehliyetsiz Bayan sürücü 3 kişilik Akülü araçla dönmek isterken akülü aracın Freni yerine heyecanlanıp gaza basmasıyla Pet Şhot önünde bekleyen 63 Yaşındaki Arın Çolak İsimli bayana çarpması sonucunda Yaralanan Bayan Arın Hastanelik oluyor.

Kazaze de Arın hanım süratle gelen Akülü aracın çarpmasıyla yaklaşık 2 metre filan ilerde bulunan Dükkanın camına ve duvarına havada uçarak,savrulup yere düşüyor ve yoldan geçen vatandaşlarımız hemen yardıma koşuyorlar.

Ehliyetsiz sürücü bayanın kullandığı araç devrilince kazayı gören vatandaşlarımız tarafından ,Aracı ehliyetsiz olarak kullandığı iddia edilen bayan Aracın altından çıkartılıyor. Yine duyarlı vatandaşlarımız tarafından Arka koltukta sıkışan ve olayın şokuna giren kız çocuğuda araçta sıkıştığı yerden çıkartılıyor.

Olayı gören vatandaşların derhal 112 Acil telefonunu aramasıyla Yaralı olan kazaze de Anbulans Deniz aracı ile Kartal lütfü Kırdar hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınıyor.

Haber merkezimize gönderilen olayın videosunu seyrettiğimizde Akülü aracı kullanan Bayanın arkasında ayrıca Küçük bir kız çocuğununda Akülü aracın önce Arın Çolak’a çarpması sonrasındada Pet Şhop’un önünde bulunan Beton bloka çarptıktan sonra Pet Şhopa çarparak ancak durabiliyor.

Ehliyetsiz sürücü olan bayanda kaza sonrasında Akülü aracın altında kalıp sıkıştığı,Arkasında oturan Kız çocuğununda kaza sonrasında şoka girdiği belli olmaktadır. Olay sonrasında olay yerine Trafik Polisi ve Karakol Polisleri geli,p yapılması gereken tutanak ve olay yeri tutanaklarını tutmuşlardır.

Bu konu aslında Adalarda sık sık yaşanmakta.Biz bu konuların üzerine gidip Devletin İlgili Kurumlarını yönetenler ve İl ve İlçe Belediyesi neden bu konularda gerekli önlemleri almıyorlar.

Adalar içinde neden Ehliyet Kask ,Ruhsat gibi denetimler yapılmıyor.

Bu araçların Trafik Sigortaları yok !… Trafik siğortası olmayan aracın yollar çıkıp 40 -50 Km süratle adalarda cirit atmalarna Trafik Polisleri ve Zabıtalar neden önlemler almıyorlar ?

Devleti Temsil eden Kaymakamlar ve Belediye Başkanları illaki birileri ölüncemi Adaların Trafik ve Ehliyetsiz kullanılan Akülü araç sorunlarını çözeceksiniz ?

Devlet Vatandaşın Mal ve Canını korumakla Mükelleftir.Anayasamızda böyle yazmakta.

Not : Adalara yeni görevine başlayan sayın Adalar kaymakamı sayın Abdurrahman İnan‘ın Adaların Akülü araçlar,Trafik kazaları Önlemleri,Trafik Denetimleri ve Korsan Araçlarla mücadele sorunlarını acil ve ivedi olarak çözeceğine kalpten inanmaktayım.

Ayrıca Adalar kaymakamı sayın Abdurrahman İnan‘ın Adalar Belediyesiyle ilgili Bazı Kamu görevlilerinin Savcılık soruşturmaları izni ile ilgili yıllardır bekletilen dosyalara da gereğini acil ve ivedi olarak gereğini yapacağına inanmaktayım.Sayın Kaymakama yeni görevinde Başarılar dilerim.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et