DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Uygur Müzisyenlerin Uygur müziği provası sosyal medyada çok izleniyor

18.08.2023
A+
A-

Gökhan Gülmez                                         Not : Sosyal medyada çok izlenen Video haber metnin altındadır

Facebookta bir haber hakkında araştırma yaparken tesadüfen Doğu Türkistan‘da Yani Çin Özerk Bölgesinde Uygur Müzisyenlerinin Uygur Müziği çalarken hemen videoyu seyrettim ve çok hoşuma gidince defalarca videoyu tekrar tekrar seyrederken birden bire aklıma Ülkemizde yaşayan Uygur Uyruklu Bazı eylemci ve Aktevist Uygur Vakıf Başkanı ,Dernek Başkanları , Akademisyenler ve kısacası Bazı Uygurların devamlı olarak Doğu Türkistanda bize baskı var,Biz orada asla kültürümüzü,inançlarımızı ve pek çok konuyu devamlı gündeme getirerek Türkiye ve Dünya genelinde yaptıkları Eylemler,Protestolar yaptıkları ve Doğu Türkistan‘da Yani Çin Özerk Bölgesinde yaşayan Uygurların özgür olmadıkları ve Mutsuzluklarından bahsettikleri aklıma geldi.

Bende Şimdi Türkiye’de yaşayan Uygur STK Başkanlarına ve Uygur Aktevist Eylemcilere soruyorum!...

Hani doğu Türkistanda Sizler dilinizi kullanamıyorduysanız bu videoda müzik yapanlar nasıl yapıyorlar ve Facebookta paylaşıyorlar ?

O zaman ,Sizler Müzk yapamıyoruz İddianıza Bu videoya ne cevap vereceksiniz ?.

Hani Doğu Türkistandaki uygurlar İnternet kullanamıyor diyosunuz ya !… O zaman bu video nasıl Facebookta yayınlanmış? Bunu bize bir açıklyın Uygur Vakıf Başkanı,Uygur Dernek Başkanları Açıklayın bakalım……

Doğu Türkistan yani Çin Uygur Özerk Bölegesi hakkında Ben sizlerin Biz Türkleri kandırdığınızı ,Bizlere yalan attığınızı ve bunu yapma sebebinizinde aslında DoğuTürkistan sevginizden değil Siyonist Haçlılardan , Emparyalist güçlerin İstihbarat örgütlerinden düzenli olarak aldığınız Amerikan Dolarları için bu işleri yaptığınızı düşünüyorum. Ben sizlerin Empeyalist devletlerle ve Dış İstihabrat servisleriyle işbirliği içerisinde olduğunuzu düşünüyorum ve bu düşüncemide İspatlarım.Hadi gelin bu konuda sizlerle bir canlı yayın yapayım Gerçekler doğrular ortaya çıksın.Hodri meydan.

İddiamın arkasındayım Kadim Devletimin Savcıları veya Kurumları bu konuda benden her zaman Evrak Bilgi Belge isteyebilirler zaten yıllardır isteyen her kurum ve kuruluşa bilgi ve belge veriyorum.Benim için sorun değil. Ama Kimse Türk Milletini kandırmaya kalkmasın bizler sizlerin amacınızı ve Rantınızı biliyoruz. Kimlerden nasıl paralar aldığınızı biliyoruz.

Ben 30 sene boyunca FETÖ Terör örgütüdür dedim ve onlarla hep mücadele ettim!….

En sonunda 15 Temmuz gecesi benim dediğimin doğru olduğu ortaya çıktı.O gecede İnternette videoları vardır Aslanlar gibi Fetö Terör örgütünün Teröristlerinin karşısına dikildim. Nerede dikildiğimi merak edenlerede söyleyeyim Vodafona Arena stadına inan Helikopterdeki bir tim’in Karşısına dikilen ben ve 3 veya 4 polis ve az sayıda vatanını seven Başiktaşta yaşayan 50 civarında kişi ile birlikte ve en önde Omuzumun üstünde bulunan kameramla olup orada Ölümü , her şeyi göze almıştık. Bu iddialarım Kadim Devletimin MOBESA kayıtlarındada vardır.Orada ölümüne nasıl onlarla mücadele ettiğimiz ortadadır. merak edenler araştırsın.Vatanımıza Bayrağımıza,İnançlarımıza nasıl bağlı olduğumuzu anlasın.Bizler o gece evlerinde saklanıp sonra Şov yapanlardan şuradaydık ,buradaydık diyenlerden değiliz.

Yeniden döneyim Uygur konusuna ; Neden düşünüyorsun diye sorarsanız Sizin Kurduğunuz Doğu Türkistan Sürgün Hükümeti 2004 Yılında Amerika Beyazsaray’da Capitoll Hiilde kurulduğunu biliyorum.Bu hükümet kurulmasına en büyük desteği vereninde Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen’in ve CİA’nın ve Amerikan Devleti yetkilileriyle birlikte organizesiyle kurulduğunu Bizzat 2004 Yılında o Toplantıya katılanlarla yaptığım video ropörtajdan biliyorum.O ropörtajda yıllardır bizim yayın organlarımızda ve sosyal medyalarda youtubeda hala yayındadır.

Bu konuyu bizzat yüz yüze Şimdi Amerikan vatandaşı olan Uygur Uyruklu Anwar Yusuf Turani , Hızırbeg Gayretullah , Profösör Kaşgarlı Mahmut,ve Bir zamanlar Efsane Komutan diye bahsedilen Kasım Böre ve Bir çok uygur ile 2017-2018 yıllarında yaptığım ropörtajlarla ispatlıdır.

Zaten şu anda Sürgün Hükümetlerinden birinin Başbakanı olan Uygur Uyruklu kişinin daha evvel Amerikan ordusunda Asker olduğunu onun kendi sosyal medya hesaplarından paylaşımlarını gördüğüm için biliyorum.Hatta bu konuda da belgeli ispatlı video haberler yapıp yayınlamıştım.

Bu haberle ilgili ve Önceki yaptığım DoğuTürkistan ,Çin Özerk Bölgesindeki haberlerimle ilgili cevap hakkını kullanmak isteyen Uygur Vakıf Başkaları,Uygur Dernek Başkanları,Uygur Akademisyenler Basın ahlak ilkeleri gereğince bizimle iletişime geçip onlara daha önce yaptığımız haberler ve bu haberlerle ilgili soracağımız sorulara Cevap vererek cevap haklarını kullanabilirler.

İletişim email : cesur@cesurtv.com

 


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et