DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı iddiası!

06.04.2023
A+
A-

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı düzenlendiği iddiası gündem oldu. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada “Bugün saat 05.00 sularında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığımıza yönelik düzenlendiği düşünülen bir silahlı saldırı gerçekleşmiştir” dedi.

Son dakika: İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına isabet eden kurşunlar gündemdeki yerini korurken, bir saldırı iddiası da CHP’den geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı düzenlenmiş olabileceğini duyurdu.

Kaftancıoğlu’nun yazılı açıklaması şöyle:

“06.04.2023 (bugün) saat 05.00 sularında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığımıza yönelik düzenlendiği düşünülen bir silahlı saldırı gerçekleşmiştir.

“6-7 EL ATEŞ EDİLMİŞTİR”

Binada görev yapan nöbetçi polis memuru ile binanın bulunduğu alandaki özel güvenlik görevlisinin ifadelerine göre olayda 6-7 el ateş edilmiştir. İlk belirlemelere göre İl Başkanlığımıza isabet eden mermi bulunamamış, olay mahalinde boş kovanlar bulunmuştur.

Olayla ilgili savcılık tahkikatı devam etmektedir. Gelişmeler sizlerle paylaşılacaktır.”

HGJGK

‘CHP’LİLER EMİN OLUN HİÇ BİR ŞEYDEN KORKMAZLAR’

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre saldırı iddiası ile ilgili Sözcü televizyonunda katıldığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

İYİ Parti’ye yönelik saldırının ardından bu ikinci olay olmuş oluyor. Yine İstanbul’da yaşanıyor. Detaylarına tabi olayın tam hakim değiliz ama hepimiz yakından izleyeceğiz olayın aydınlatılmasını ancak eğer ki bu yolla kurşun sıkarak CHP’lileri korkutabiliriz gibi bir düşünce varsa bu düşüncenin saçma olduğunu belirtmek istiyorum. CHP’liler emin olun hiçbir şeyden korkmazlar. Sürdürdüğümüz mücadeleyi aynı azimle sürdüreceğiz vatandaşlarımızın bundan şüphesi olmasın. Bu saldırıların amacını da çok iyi biliyoruz. Seçimlere girilen ortamda vatandaşlarımız arasında bir endişe iklimi yaratmak ama çok az bir süre kaldı seçimlere bütün bu zorlukları aşarak büyük bir başarıyı biz bu seçimlerde elde edeceğiz. Bunu çok iyi biliyoruz.”


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et