DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Cumhurbaşkanı adayı MUHARREM İNCE Seçimleri nasıl kazanır ?

31.03.2023
A+
A-

Muharrem inceye güvenen kişilerin sayısı şu an çok,çok az. Siz mitinglerdeki kalabalıklara asla aldanmayın.Mitinglere gelenlerin çoğu meraktan geliyor.

Ben Hatırlıyorum Sayın Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı seçim miting açılışını ilk yalovadan yaptığı  mitinginin başladığı an bende ekibimle tam o sırada Yalova’ya   gelmiştim. Yalova’ya girdiğimizde acayip bir trafikle karşılaştık ve adeta gıdım gıdım yol alabiliyorduk.Valiliğe yaklaştığımız da Bir baktık ki Yalovanın meydan ful artı Ful vatandaşlarla dolu.

Yalova’lılar akın akın meydanı doldurmuşlar.Bizde meydana daha gelmeden Valiliğin ve emniyetin olduğu caddede Polislere burada ne oluyor diye sorduğumuzda Muharrem İncenin birazdan mitingi var dediler. Polislere aracımızı nereye çekebiliriz diye sorduğumuzda bir arka caddede deniz kenarında otopark var hatta bizde size yardımcı olup aracınızı oraya park etmenizi sağlıyalım dediler ve  bizi kontrollü bir şekilde 50-60 metre kadar geri geri getirtip sahil yoluna girmemize yardımcı olunca aracımızı park ettik.

Bu vesileyle o gün bize yardımcı olan Yalovanın güler yüzlü,Beyefendi Aslan parçası Polis kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.Allah Tüm Polislerimizin Jandarmalarımızın yar ve yardımcısı olsun.Güvenlik güçlerimiz seviyoruz ve her daim onların yanlarındayız. Kimseyede asla Polisimize saygısızlık yapmasınada izin vermeyiz.Bazen sosyal medyalarda veya bazı hadsizler gevezelik yaptığını görünce derhal onlara gereken cevabıda bizi tanıyanlar biliyorlar 35 senelik meslek hayatımız boyunca hep cevap vermişizdir vermeyede devam edeceğiz.

Polis ve Asker Türk Milletinin kırmızı çizgisidir.Buradan Muharrem beyde mitingleri boyunca Polisimiz ve Askerimizin Haklarını ve yasal statülerini bol bol  gündeme getirsin.Güvenlik güçlerine yapacağı maaş zamları ve şartlarından bol bol bahsetsin.Polis ve askerimizin Lojman sorunlarınıda çözsün.Mümkün bence mümkün Lojmanlarda kira parası alınmasın.Lojmanlarda sadece Kullandılları elektirik,su ve Doğal gaz ücretlerini ödesinler.

Çünkü Güvenlik Güçlerimizin Hakkıdır lojman problemlerinin çözülmesi.Polisimiz ve Askerimiz ülkemizin sorunları ve güvenlikleri için yaz kış soğuk veya sıcak havada Canları pahasına görevlerini yaparken onların en büyükk sorunları ailelerini çocuklarının güvenlikleridir.Yani Lojman eksikliğinin olmasıdır.

Umarım Muharrem ince bu konunun üzerine gider ve bu sorunu çözer.Zaten Muharrem İnce çözmesse Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük ihtimalle seçimlerden sonra bir çözüm bulacaktır.Onun 20 senede yaptıkları Türkiyeyi nereden nereye getirdiği ispatlı bir şekilde ortadadır.

Neyse ben yazıma döneyim.

Bizde telaşla sahildeki otoparka aracımızı bırakıp Ben Gazeteci Erol ve Gaceteci Adem birde Kameraman ile hemen meydana geri geldik Muharrem İnce otobüsün üstüne çıkmış Halkı selamlarken Bizde otobüsün kapısını açtırıp istanbuldan geldik deyince Bizi hemen çekim yapmamız için Otobüsün Üstüne aldılar bizde Cesur Haberin 4 personeli yukarıda kamera ve ses sistemlerimizi ayarlayıp hemen kayda geçtik.

Acar kameramanımız profesyonel bir şekilde her tarafın görüntülerini alırken Adem ve Erol Kardeşlerimde Sıra ile dönüşümlü olarak Mikrofonlarından kamera kaydına ortamı anlatıp siyaset hakkında değerlendirmeler yapıyorlardı.

Ortam kamerası ve ses sistemi ise Muharrem incenin ve Meydandaki Doğal sesi kayda alıyordu.Ben ise otobüsün müsait bir yerinde Kucağımda laptopum ile tüm kaydı Kameralardan ve ses sistemlerinden alıp kaydını yapıyordum diğer taraftanda yine aynı bilgisayardan 5 ile 10 dakikalık montajları anında yapıp IT üzerinden İstanbula gönderiyordum.( IT’nin anlamı Ayti demektir.IT’nin ne demek olduğunu TV işi yapanlar bilirler) Bu kayıtlar hala basın organlarımızda yayında.

Bu kısa açıklamayı şundan yaptım .Geçen seçimlerde ve önceki yerel seçimlerde Yalova siyasetini çok yakından takip edip yalovadaki (CHP;MHP;AKPARTİ;BBP ) 4 partiylede ropörtajlar yaptık. Bunlarda yayınlarımızda mevcuttur.

Şimdi dönelim sayın inceye;Muharrem beyin bir dediği bir dediğine tutmuyor.Siyaseti yanlış yapıyor.Neden derseniz en son Kemal beyle buluşması sonrası birlikte yaptıkları açıklamaya geleyim.İnce açıklamasında Bizim Terörle ve Bu Ülkeyle karşı olanlarla birlikteliğimiz söz konusu olamaz dedi.Bu çok güzel bir açıklama buraya kadar sorun yok.

Daha sonrasındada İşte 2 ci tura kalırsak Kemal beyi desteklerim diye devamlı diyor.İşte burası yanlış Kendi kendiyle çelişkiye düşüyor.Bir kere sen Cumhurbaşkanı adayısın.Hiç bir siyasi partiyle Seçimlerde İttifak yapmıcam ben ilk turda kazanacam diye mesaj versen kararsızlar sana oy verir.

Ben açık açık söyleyeyim kendisinin bile tahmin edemediği oyu alır.Kemalede büyük bir fark atar.Ancak sayın ince ve Danışmanları yıllardır siyasetin içinde olmalarına rağmen hiç profesyonelce seçim propogandası yapamıyorlar maalesef.

Danışmanları ve Basınıda başarılı değil.Kimse kusura bakmasın.Muharrem bu saat itibarıyle Ben tek başıma adayım asla bu ülkenin polisiyle Askeriyle karşı karşıya gelenlerle benim işim olmaz.Devamlı olarak Atatürkçüyüm, Milliyetçiyim.Cumhuriyetçiyim,Halkçıyım diye konuşsa inanın seçimleri siler süpürür fark bile atabilir..

Hiç bir Seçim araştırma sonuçlarını ciddiye almasın.Büyük Tv kanalların yayıncılarını ciddiye almasın dik dursun. Halka Cumhurbaşkanı Duruşunu sergilesin seçimlerin tozunu attırır.

Böyle ilkesiz ve Bir otarafa bir bu tarafa dönerse,Medyadada devamlı olarak chp ile Bakanlık pazarlıkları yapılıyor diye konuşanları yalanlarsa Çok şey değişir.

Ben kazanamazsam ilk tur olmazsa diye konuşursa oy moy alamaz.Dik durmazsa oy alamaz.Mitinglerde meydanların gerçek bir Atatürkçü duruşuyla tozunu attırsın.Bir başka konuda Burası abd değil kalkıp saçma sapan danslar yapmasın. Kendini z kuşağından oy alıcam diye zorlamasın çünkü z kuşağı Muharreme ve Kemale Davutoğluna oy çok az bir kitlesi verir.

Muharrem derhal Sağlam ve dik duruşu olan bir basın danışmanı bulsun kendine.Devamlı 7/24 mitingler yapsın.Devamlı Ben fizikçiyim matematikçiyim demesin şu an dünyada ileri ülke seviyesine gelmiş olan Türkiyenin bütün projelerini devam ettireceğim.Kimseyi görevden almıyacağımdesin.Zaten Devlet seçimlerde sonra mecbur en az 400-500 bin Personel alımı yapıcak.O zaman kendi kadrolarınıda Devletin içine mote etsin ve mevcut kadrolara hiç dokunmıyacağım sözünü versin bak ilk turda seçimleri zorlar belkide 2 ci Turda Muharrem İnceyi Diğer partiler desteklemek zorunda olur.

Şehit ve Gazi ailelerimiz çoğu siyasetçiye kızıyorlar.Bu siyasetçilerin içinde sayın İncede var.Siz hiç İncenin Şehit aileleriyle ilgili faaliyetlerini gördünüzmü.Belki ufak tefek faaliyeti vardır bilemem.

Muharrem bey Derhal Şehit ve Gazi ailelerini Mitinglerine dahil etsin çok şey değişir.Aslında çok şey yazıcamda yazı bayağı uzun oldu gevezelik yapmadan yazıma buradan son vereyim.Sayın Muharrem İnceyi severim ama hiç oy vermedim Bu gidişle de vermem çünkü eksiklikleri var.

Eğer Yukarıdaki örnekleri dikkate alıp bu eleştirilerin üzerine kendiside ben nerde eksik yapıyorum diye düşünürse ve eksikliklerini görürse.Muharrem İNce Meydanların tozunu attırır.Kendisi veya Başka adaylar meydanlara kalabalıkları toplasa bile hiç inanmasınlar mitinglerdeki kalabalıklar gerçek olsaydı geçen seçimleri kazanırdı dimi ?

Chp den uzak durup CHP den neden ayrıldığını CHP yi kimlerin ele geçirdiğini açıklasın her platformda.Bu Ülkenin Atatürkçü lidere ihtiyacı var Bu İhtiyacı kapasitesinin yettiği kadar uygularsa her mitinginde Atatürkün CHP yi kurarken 6 oktaki maddeleri milletle beraber anons ederse ve en önemlisi her Mitingde kendi sesiyle halka Andımızı okutursa harbiden seçimlerin tozunu attırır.

Kimse kızmasın ama şu anki durumda Adaylar arasında en fazla oyu alacak olan aday Mevcut Cumhurbaşkanımız.Şu anki durumda Cumhurbaşkanı ilk turda seçimi kazanır.44 gün sonra bunu göreceğiz.Ancak Muharrem İnce Gerçek  Bir Atatürkçü gibi meydanlara çıkarsa ve Tüm Patiliderlerine REST çekerse harbiden CUMHURBAŞKANI OLUR.Demedi demeyin.Hayırlı ramazanlar.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et