DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımı çok konuşuldu.

03.12.2022
A+
A-

2023 seçimlerine 7 ay kala partiler projelerini tek tek açıklamaya başladı. AK Parti’nin ardından CHP de vizyon belgesini tanıttı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde yapılan toplantının ardından ismi Cumhurbaşkanı adaylığında sık sık telaffuz edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımı çok konuşuldu.2023 seçimlerine aylar kala siyasi arenalar hızlandı. Siyasi partilerin ellerindeki kozları oynamaya başladığı şu dönemde yine en çok merak edilen konu altılı masanın kimi aday göstereceği oldu. CHP’nin İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması’nda sunduğu vizyon belgesi çok konuşulurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tanıtımın hemen ardından paylaştığı tweet sosyal medyaya damga vurdu.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve danışmanlarının projelerini anlattığı toplantının ardından İBB Başkanı’ndan dikkat çeken bir hamle geldi. İmamoğlu sosyal medya hesabından, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Halkın sesi, Hakkın sesidir” sözünü paylaştı.

fff

Ekrem İmamoğlu’nun bu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede ses getirdi. İmamoğlu’nun yazdıkları kimileri tarafından ‘adaylık için yapılan bir çağrı’ olarak yorumlanırken kimileri tarafından da Kemal Kılıçdaroğlu’na bir gönderme olarak yorumlandı.

AA-20221203-29632635-29632628-CHP_GENEL_BASKANI_KILICDAROGLU_IKINCI_YUZYILA_CAGRI_BULUSMASINDA_KONUSTU

ALTILI MASA ADAYINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

Türkiye 2023’te yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminin atmosferine girdi. Cumhur İttifakı, adayını Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak açıklarken altılı masa adayını henüz açıklamadı. Siyaset gündeminin en çok merak ettiği soru da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına kimin aday olarak çıkarılacağı… İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önceki gün canlı yayında yaptığı açıklamada, “Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş’ın ismi önümüze aday olarak getirilirse hayır demeyiz demişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da seçim tarihi belli olmadan altılı masanın adayını açıklamayacağını duyurmuştu.

1970 yılında Trabzon’da doğan Ekrem İmamoğlu, Trabzon Lisesini bitirdi. Ardından üniversite okumak için İstanbul’a geldi. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nü bitirdi. Aynı üniversitede İnsan Kaynakları ve Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 1992 yılında inşaat işleri yapan aile firmasında iş yaşamına atıldı. Şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Spora ilgi duyan İmamoğlu okul yıllarında futbol ile ilgilendi. Trabzonspor Futbol ve Basketbol Kulübü, Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik görevini üstlendi. Siyasete atılan İmamoğlu, 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. Ardından 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı görevine seçildi. Beylikdüzü’nün gelişiminde etkin rol oynayan İmamoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı görevine seçildi. İmamoğlu, evli ve üç çocuk babasıdır.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et