DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Festivalinde 20 Bin Çiğköfte,Kebab Dürüm dağıtıldı

10.03.2024
A+
A-

Bu gün Bahçelievler Şirinevlerde Ak Partili Bahçelievler Belediyesinin düzenlediği Doğu & Güneydoğu Anadolu Festivalinde Bahçelievler STK’ları Tarafından 20 Bin adet Çiğköfte ve Kabab Dürümü ,Ayaran ve Yöresel ürünler Etkinliğe gelen Bahçelievler halkına İkram edildi.

Havanında güzel olmasıyala Festivale Bahçelievler halkı çok büyük bir katılım sağladı. Yöresel Türkülerin söylendiği Festivalde Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve Bahçelievler halkı Halaylar çekerek dolasıya eğlendiler.

Yöresel etkinliğe yedi Bölgemizin hatta Yurt dışından ülkemize gelen Bahçelievler halkı hep bir arada Kardeşçesine birbirlerine bağlılığını ve Türkiye Cumhuriyetinin Bölünmez bir bütün olduğunu bu kezde Bahçelievlerden Dünyaya mesaj verdi.

Türkiye Cumhuriyeti Dünyanın en güzel Devletidir ve 73 Milletten Oluşan insanlarımızın Kardeşçesine hep Birlikte Yemeleri içmeleri eğlenmeleri ve İnançlarını birlikte kutlamalar çok güzel. Bu tür etkinliklere gidip çekim yapmak sonra haberini yapmak benim en sevdiğim hatta Mutlu bir şekilde yaptığım Haberdir !…

Kendimi şanslı hissediyorum Bu Vatan Topraklarında doğup büyüyüp yaşadığım için. Vatanımızı,Bayrağımızı ülkemizi Millet olarak seviyoruz. Bu günkü etkinlikte emeği geçen her kese bende Basın mensubu olarak Teşekkür ediyorum.

Bahçelievler gerçekten bu gün Türkülerimizle ,Halaylarla sallandı Deperem değil Resmen DOĞU, DOĞUANADOLU fırtınası esti bu gün Bahçelievler Şirinevlerde. Farklı İnançların,Farklı Kültürlerin Bir arada Bahçelievlerde ve Cennet Vatan Türkiyemizde yaşaması çok güzel bir mesaj oldu Cümle aleme.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr.Hakan Bahadır 31 Mart Seçimlerinde Bir kez daha Belediye Başkanı seçilme olasılığı çok yüksek. Buna neden derseniz Bahçelievlerde CHP Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu yaptığı etkinliklerede gidip çekimler yapıyorum.Hatta bir kaç gün Evvel Şirinevler Şehit Yarbay Cesur Parkında bir miting yaptı katılım çok azdı.Normade videoya baktığınızda çok büyük katılım var gibi gözüküyor ama Mitingin yapıldığı alan Küçücük bir alandı ana cadde olmasından dolayıda ana caddede olan Trafik yoğunluğundan sebeb o an orada olan her kes sanki Mitinge destek gelmiş gibi görünüyordu ancak o Alan en fazla Bir kaç yüz kişi alabilecek kapasitede olan bir aladır.

İşte Hakan Bahadırın neden seçimi kazanma ihtimali yüksek dememim sebebi CHP Bahçelievlerde şu ana kadar Binlerce Onbinlerce Kişinin katıldığı bir Mitingi Videosunu çekmemiz henüz kısmet olmadı.Hep küçük alanlarda toplantılar yapıp bu alanlarada binlerce kişi gelmediği için Hakan Bahadır şu an için yeniden Belediye Başkanı seçilecekmiş gibi gözüküyor.

Bu günkü Etkinliğin bir özelliğde katılım sadece Bahçelievler halkı vardı, Yani Çevre ilçelerden araçlarla kimse taşınmamıştı buda çok önemli bir ayrıntı. Tabii seçimlere daha 20 gün var he an sonuçlar değişebilir doğru seçim sonucunu 1 Nisan günü hep birlikte öğreneceğiz.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et