DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Yalova’da balıkçı barınağı yeniden yapılacak

Bakanlığımızla yaptığımız görüşmelerde de balıkçı barınaklarının bu şekilde olmayacağı bize bildirildi. O nedenle bizde burasını yönetmeliklere uygun şekilde düz inşa edeceğiz.

29.02.2024
A+
A-

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,balıkçı barınağının yeniden yapılmasına yönelik gerekli bilgi ve belgelerin bakanlığa sunulduğunu söyledi. Tutuk balıkçı barınağının düz bir mimari ile yeniden yapılacağının da mimarisini verdi.

 Yalova balıkçı Barınağı’ndaki çökme ile ilgili Yalova Belediyesi gerekli çalışmaları başlattı. İldeki tüm sorunları bildikleri ve takip ettikleri gibi balıkçı barınağındaki sorunu da yakından takip ettiklerini ifade eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk , buradaki çökmenin uzun yıllardır devam ettiğini ifade etti.

Bu anlamda bakanlığa gerekli bilgi ve belgeleri de sunduklarını dile getiren Tutuk, “Badgodesberg Parkı’ndaki balıkçı barınağında ki çökme yeni bir durum değil. Uzun yıllardır bu çökme devam ediyor. Ancak artık iyiden iyiye hissedilir bir şekle geldi. Yalova balıkçı Barınağı için de düğmeye bastık.

İlimizdeki her sorunu biliyor, takip ediyor ve gereğini yapıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak bu tip işlerin mutlaka bilimsel şekilde tahlil edilmesi gerekliliği vardır. Ben yaptım oldu mantığı ile hareket eden bir belediye olmadık olmayacağız da.

Gerekli araştırmalar yapıldı ve Bakanlığımıza da burası ile ilgili gerekli bilgileri sunduk. Şimdi burasını bakanlık mı yoksa biz mi yapacağız ona bakıyoruz. Eğer bakanlığın burasını yapması prosedür gereği uzarsa, biz kendimiz yapacağız.

Sadece çöken nokta ay şeklinde değil düz olacak. Zemin etüdü sonuçlarına göre tedbirleri alarak çalışmalara başlayacağız. Bakanlığımızla yaptığımız görüşmelerde de balıkçı barınaklarının bu şekilde olmayacağı bize bildirildi. O nedenle bizde burasını yönetmeliklere uygun şekilde düz inşa edeceğiz.

Buradaki proje belediyemizi zorlayacak bir proje de değil zaten.” diye konuştu.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et