DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Uygur Uyruklu Abdulkadir Yapçan kendi Mahkemesini kurup uygurları yargılıyormuş

Uygurlar arasında Ak Sakallı Derin Devlet olarak konuşulan Uygur Uyruklu Abdulkadir Yapçan ve Adamları İstanbul Sefaköy’de Kanun ve yasalarca Suç olan , kendi Mahkemesini adamlarıyla birlikte kurup Mazlum uygur kardeşlerimizi Şiddet göstererek yargılıyormuş İddiası .

25.02.2024
A+
A-

 

Daha önce Sefaköyde Uygur Suç örgütü tarafından Dövülen Mazlum uygur Uyruklu kişinin haberini yapmıştık. O Olaydada İsmi geçenler Aşağıdaki Videoda da ismi geçenler ve İddialar aynı. Haber merkezimize gelen Uygur Uyruklu kişi Abdulkadir Yapçan ve Adamları tarafından defalarca Dövülerek , Abdulkadir Yapçan liderliğinde kurulan Uygur Mahkemesinde yargılanıp Şiddet gördüğünü ,Darp edildiğini anlattı.

Basın Halkın müşterek sesidir. Biz haberciyiz bize gelen kişiyle biz ropörtajımızı yaparız Devletimizi,n İlkgili kurumlarıda haberi inceledikten sonra Kanun ve Yasalarca araştırmalarını yapar ve İddialar doğruysa Yüce türk adaleti önünde suçlu olan kişi yargılanır.

Türkiye Cumhuriyetinin Kanun ve yasaları vardır.Kanunlar her kişiye eşit olarak uygulanır. Bir kişi Ak Sakallı, Derin Devler veya Makam Mevkisi var diye Suç iileyemez. Her kes kanun ve yasalara uymak zorundadır.


NOT : Haberde İsmi Geçen herkes bizimle cesur@cesurtv.com mail adresimizden bize ulaşarak iletişime geçip, Basın ahlak ilkeleri gereğince Ofisimizde Kameramız önüne geçerek cevap haklarını kullanabilirler.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et