DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Hastanede 5 milyonluk ilaç vurgunu !

12.02.2024
A+
A-

İstanbul’da bir hastaneden kanser ilaçları çalınması olayına ilişkin bir medikal firması sahibi, 3 sağlık teknikeri ve bir eczacı kalfası gözaltına alındı. Operasyonda ele geçirilen ilaçların piyasa değeri 4,9 miyon lirayı aşıyor.

İstanbul’da hastaneden kanser ilaçları çalınmasına ilişkin 5 şüpheli yakalandı.

İstanbul’da bir hastanenin onkoloji servisinde görev yapan 2 sağlık çalışanı tedavi gören kanser hastalarının ilaçlarını çalarak sattı. Polisin gizli soruşturmayla yürüttüğü olayda görüntüler ortaya çıktı. Hastanede kanser hastası olarak bekleyen ve yaşam umudu olan insanlardan çaldıkları ilaçları simsarlara sattıkları ortaya çıktı.

Onkoloji‘de çalışan iki sağlık çalışanı kanser hastalarının ilaçlarını peyderpey çaldılar. Hijyenik ortamda saklanıyor bu ilaçlar herkes giremiyor. Bunu fırsat bilip günde 1 tane 2 tane alıyorlar. Önlüklerine ya da montlarına koyup daha sonra dışarı çıkartıyorlar. İlaç simsarıyla bir kalfayla anlaşıp bu ilaçları fahiş fiyatlara satıyorlar.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et