DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Haber merkezimizin Kurşunlanmasını Önleyen Bahçelievler İlçe Emniyetine Teşekkürler

05.02.2024
A+
A-

Bu gün güne güzel başladık ancak Sabah gelen telefonla Uzun zamandır Bizleri Ölümle Tehdit eden Uyuşturucu Satıcısı Telefonda İçtiği uyuşturucununda etkisiyle arayarak Haber merkezimizi kurşunlıyacağını Sihla tarayacağım diyerek Tehdit edince bizde derhal İstanbul Emniyet Müdürlüğünü telefonla arayarak durumu bildirdik.

İstanbul Emniyet müdürlüğüyle daha biz telefonla konuşurken bir baktık Bizim Aslan parçası Polislerimiz anında daha Telefonu kapatmadan Haber merkezimize gelerek çevre koruma önlemini aldılar. Ben neden her haberimde her zaman hep derim Türk Polisi ve İstihbaratı Dünyanın en başarılı Güvenlik güçleridir işte bu gün yaşadığımız olay buna büyük bir örnek oldu.

Ben her zaman adaletli oldum ve her zaman Bizleri koruyan Güvenlik güçlerimize karşı olan inancımız ve sevgimiz tamdır . Çok şanslı bir Milletiz Askerimiz ,Polisimiz Aslan parçalarımız harika çalışıyorlar.Her zaman büyük bir sevgi ve aşkla görevlerini yapıyorlar.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü , Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ,Bahçelievler Asayiş Şubesi ve Kocasinan karakolunun Tüm personeline iyiki varsınız bu gün haber merkezimize anında gelerek Olası veya olabilecek kurşunlanma veya Silahla Haber merkezimizin taranmasını önlediğiniz için Sizlere Teşekkür etmek benim için Gurur verici bir durumdur.

Polis Kardeşlerimizin yapacakları araştırmalardan sonra En kısa sürede de Haber merkezimiz Kurşunlamak isteyen ve Araştırmacı soruşturmacı Gazeteci Gökhan Gülmez’in kafana sıkacağım diyerek Ölümle tehdit eden şahıs vaya Suç örgütü veya Terör örgütü olabileceğini tahmin ettiğimiz kişi veya kişileri yakalayıp Adalete teslim edeceğinizede gönülden inanıyorum.

Haber merkezimiz ve Janvak Vakfımızın kapısı 7/24 Güvenlik güçleri kardeşlerimize açıktır. Sağ olun var olun. Sizler sayasinde huzurlu ve güvenli ortamda Basın görevini yerine getirip her türlü haberlere imza atıyoruz.

Mafyasıda , Uyuşturucusuda. Yolsuzluk yapanda bizim için vız gelir tırıst geçer. Her kim usulsüzlük yapıyorsa kanun dışı işler yapıyorsa Alayınızın üzerine dahada çok gideceğim.Burası Türkiye Cumhuriyeti Kanun var yasa var.Hakimlerimiz ,Savcılarımız ve Güvenlik güçlerimiz asla Suç örgütlerinin huzurumuzu bozmasına izin vermez .

Araştırmacı Gökhan Gülmez kendisini ölümle tehdit edenlerle ilgili ses kayıtlarını , Video Görüntülerini ve Whatsap yazışmalarının olduğu Delilleri Savcılık makamına ve Polislere teslim etmiştir.

Gazteci araştırmacı haberci olmak kolay değil 35 senedir bu olayları çok yaşadık ama Önce Allahımız sonrada Polisimiz , Savcımız,Mahkemelerimiz her daim yasal olarak gereğini yapmıştır. Böyle bir kişinin Gökhan Gülmez’e bulaşması aslında çok iyi olmuştur çünkü bu vesileyle Milletimizin namusuna,malına,Şerefine hakaret eden evlerinde Bıçakla tehdit eden suç örgütlerini veya kişileriyle mücadele etmek benim asli görevim ve uzmanlık alanımdır. Kadına Şiddete karşıyım. Her kim ama her kim kadına Şiddet uygularsa tehdit ederse Kadının vucut bütünlüğüne zarar verirse pisikolojik veya kesici delici aletlerle işkence ederse , işte ben buna müsade etmem. Gereken ne ise yasalarca onu yaparım. Bu böyle biline.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et