DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Köy Muhtarı Köyden 50 kişinin kaydını sildiği için O İlimizde seçimler iptal olur

03.02.2024
A+
A-

Türkiyenin önemli bir ilinde bulunan Bir köyde Seçim öncesi çok enteresan olaylar olmuş . Bu gün haber merkezimizde işlerimizi yaparken Haber ihbar hattımızı bir dostum aradı. Başkanım bizim köyde çok enteresan konular var.

Köylüler seslerini duyuramıyorlar senin telefonunu versem sen konuyu bir dinlermisin deyince.Konu nedir sormadan benim telefonumu her kese verebilirsin sorun değil.köydeki vatandaşlarımıza da numaramızı ver bizi arasınlar ropörtaj yapalım ve konu ne ise yayınlayalım dedikten 5 dakika sonra ilk telefon geldi bana Köy muhtarının yıllardır yaşadığı köyde ona oy vermeyecek kişilerin yaklaşık 50-60 kişinin İkamet kayıtlarını sildiğini.Bu durumu çözmek için çok uğraştıklarının ama maalesef köy muhtarının yüzünden köylerinde Yerel seçimlerde oy kullanamıyacakları iddiasında bulundu.

İşin en enteresan yanı Mevcut köy muhtarına rakip olan Köy Muhtar adayının bile İkamet kayıtlarını silmiş.Çünkü ikamet kaydı silinen vatandaş YSK tarafından adaylığı onaylanmasın diye yaptığını söyleyince Köy Muhtar adayıda beni arasın deyince Sayın Köy muhtar adayıda aradı onunlada ropörtaj yaptık.

Muhtar adayının İddiaları çok enteresan Bize Bu olayla ilgili Cimere , Valiliğe,Savcılığa,Jandarmaya ,Nufus Müdürlüğüne , Kaymakamlığa yani bütün resmi kurumlara müracat edip şikayet etmesine rağmen hala köyde 50-60 kişinin seçimlerde oy kullanamıyacağını İddia etti.

Ropörtajların Montajına başlamış durumdayız 04/02/2024 tarihinde yani Pazar günü yarın Bu İlimizin hangi İl olduğunu ve o ilin hangi İlçesine bağlı olan Köy olduğunu ve Vatandaşların iddialarını video olarak yayınlayacağız.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et