DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Resmiyette Kaydı olmayan Naylon STK hangisi ?

Sosyal medyada gördüğümüz bir paylaşım üzerine Paylaşımı yapan STK’nın whatsap hattına mesaj attık. Söz konusu Hayali STK’dan anında gelen cevabı görünce Bu işin altında başka bir filim var diye düşünerek derhal söz konusu STK hakkında araştırmalara başladık.

27.12.2023
A+
A-

Sosyal medyada gördüğümüz bir paylaşım üzerine Paylaşımı yapan STK’nın whatsap hattına mesaj attık. Söz konusu Hayali STK’dan anında gelen cevabı görünce Bu işin altında başka bir filim var diye düşünerek derhal söz konusu STK hakkında araştırmalara başladık.

Araştırmamızın ilk Gününde topladığımız bilgiler konusunda resmen Şokların Şokunu yaşadık.Olmayan Sahte veya Naylon STK oluşumu son bir kaç yıl içersin Yerel ve Ulusal Bir sürü etkinliklere imza atmış.

Aslında Otellerde ve Lüks mekanlarda yapılan etkinlikler tamamen bir kurgu olarak başlamış Fakat daha sonra bu etkinlikler TRT ve Diğer bazı Büyük kanallarda haber konusu olup ses getirince bu seferde işin farkında olmayan Üst düzey Devlet yöneticileride Etkinliklere katılmaya başlamışlar.

Üst düzey Devlet yöneticilerin etkinliklere katılmasını O yöneticilerin resmi wep sitelerindede yayınlanmasıyla bu sefer Bu Naylon STK hedefine bazı belediyeleri almış ama Belediyeler Suçsuz STK kim diye İnternet ortamında baktığında Devletin kurumlarında boy boy etkinlikleri görünce Bazı Belediyelerde mecbur Bu STK ve STK misafirlerini yemekli olarak misafir etmişler tabii onlarda boy boy resim çektirip Naylon STK’yı ağırladık diye wep sayfalarında paylaşmışlar.Oyuna gelmişler dolandırılmışlar diyelim.

Tabii bu yaşanalar Uluslar arası Medya Kanallarındada haber olunca artık her kes Naylon STK kapılarda karşılamış.

Peki Naylon STK neden bu filimleri çevirmiş ? derseniz ;

Naylon STK artık Türkiye ve Uluslar arası arenada tanınınca düzenlediği etkinlikler karşılığında katılımcılara Kimlik, Görev Kartı, Seminerler ve sertifikalar veriyoruz diye Başlamış Sahte evraklar karşılığında paralar kazanmaya.

Verdiği Kimlikleri ve sertifikalarında Devletin kurumlarında geçerli olduğu İl Göç idarede işe yaradığı gibi gibi vaatlerle Dolandırıcılık yapmışlar.

Tabii Araştırmalarımız devam ediyor konu ile ilgili ropörtajlarımız devam ediyor.çok yakında haber ve STK hakkında detaylı ispatlı belgeli haberimizi yayınlayacağız.

Benim tavsiyem Devletin yetkili kurumlarına lütfen Valilik veya Göç İdaresi kurumlarına gelen STK’ları bir araştırın. Böyle bir STK var mı ? Yok mu ?diye Dernekler masasına sorun.Mümkün mertebe Kurumlar içerisinde ve Kurum adına STK’lar ile yaptığınız toplantılarda resimler filan paylaşmayın.Hatta Toplantıya çağırdığınız STK Başkanları veya Yöneticilerinin Cep telefonlarıyla toplantılara veya makamlarınıza girmesine müsade etmeyin .

Yaptığımız araştırmalarda gördük ki , Bazı STK’larÜst düzey Kurumlarda resim çektirip sosyal medyalarda paylaşıyorlar. Daha sonra Yurt dışındaki kurum ve Kuruluşlar ve Yurt dışı İstihbarat örgütleri bu STK’lar ile diyaloğa giriyor ve STK Başkanları gayri yasal olarak Devletten izin almadan Yurd dışı ziyaretlerini Falanca Devlet Başkanı ve Devlet Kurumlarıyla İstişare ettik görüştük diye Sosyal medyalarda paylaşımlar yapıyorlar.

Bende Şimdi soruyorum, STK Başkanları sizin o gidip Görüştüğünüz Yurt dışı kurum,kuruluş,İstihbarat örgütleriyle Görüşme yapacağız diye Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin İstihbaratından , Dış İşleri Bakanlığından , İçişleri Bakanlığından , Dernekler Dairesi Başkanlığından Derneğiniz adına Resmi olarak müracat edip İZİN Alıyormusunuz ?

Bazı STK Başkanları STK kurarken Tüzüklerinizde yazan konularla İlgili olarak mı Seminerler veya Yurdışı Devlet yetkilileri ve İstihbaratıyla görüşüyorsunuz yoksa Tüzüğünüzde olmayan konularla ilgili görüşmeler yapıyorsunuz ? Dernek tüzüğünüzde olmayan konularla ilgili bilgiler veriyorsunuz ? Sosyal medyalarınızda sizlerin kendinizin Tüzüklerinizde olmayan konular hakkındaki konuları anlattığınızla ilgili paylaşımlarınız var .Tüzükleriniz bizde var biz sizlerin kuruluş amacınıza ait yazdığınız tüzüklerinizi okuyoruz Tüzüklerinizde Kuruluş amacınız olarak Eğitim, Yardımlaşma, Dayanışma ,Kültür gibi konular yazıyor dimi ? Peki sizin faaliyetleriniz ve Protesto konularınız neler ? Tüzüğünüzle ne alakası var.

Kadim Devletimiz sizlere hoş görüyle yaklaşıyor ancak çizmeyi aşarsanız İşin içinde başka konularda girerse o zaman Madalyonun yüzü döner ve Kendiniz Yüce Türk Adaleti önünde bulursunuz ? Birden bire STK başkanı olduktan sonra mal varlığınızında nasıl arttı onunda hesabınıda verirsiniz vakti zamanı gelince Yüce Türk Adaletine. Hani meşhur bir Türk Atasözü vardır Bazı Derneklerin ” değirmeninin suyu nereden geliyor” ? bende Çok merak ediyorum !… ;

Not : Haberin konusuyla ilgili olarak Kadim Devletimizin resmi daireleriyle yazışmalarımız devam ettiği için şu an haberi yayınlamıyoruz..


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et