DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Ressam ve Milli Yüzücü Yusuf Akgün’ün Engelsiz yaşam kariyeri

21.12.2023
A+
A-
Bengül bülbülBu gün Vizyon Ege ve Cesur Tv Medya gurubu Köşe yazarı olarak Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde olan Engelsiz Kariyer programı ressamı ve Milli illi yüzücü olan Yusuf Akgün  ile atölye etkinliğinde üniversite öğrencileriyle buluştuğu etkinliğe gittim.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde  Atölyesinde yapılan Atölye çalışması beni çok duygulandırdı ve etkiledi. Yusuf Akgün’nün Engelli olması,kariyerinde bir etki yaratmadı ,her şeyi başarabileceklerini bizde gösteren güzel bir etkinlik sergiledi.
Engelli insanların ne kadar güçlü, ve engel sınırlarında olmadıkları görülüyordu.
Engelleri hep birlikte aşabileceğimize ve Engelleri aşma konusunada Öncelikle Devletimizin, Belediyelerin,Üniversitelerin Eğitim kurumlarının,STK’ların ve Biz Milletimizin hep beraber duyarlı olması çok güzel.
Gittiğim etkinlikte her kes mutluydu her kes etkinlikte birbiriyle kaynaşmıştı ve harika bir ortamın olduğunu gördüm ve bunu Haber Sitemdeki köşeme haber olarak taşıdım.
Kadim Devletimiz ve Bütün kuruluşlar Engelilik ve Engelliler hakkında çok güzel başarılı çalışmalar yapmaktadır.Tüm Siyasi partilerimizde bu konuda çok duyarlıdırlar.
Ancak Biz Yazarları ve Gazeteciler acaba bu konuda ne kadar duyarlı diye kendimi sorguladım ve Dürüst bir Gazeteci yazar olarak Basınımızın bu konuda duyarlı olmadığı kararına vardım.
Ancak Ben www.cesurtv.com ve www.vizyonege.com köşemde Duyarlı bir Gazeteci yazar olarak sık sık Engeli veya engellilik hakkında olan etkinliklere katılıp her katıldığım veya katılmadığım etkinlikleride Köşemde haber olarak yayınlıyacağım.
Cesur Medya Group ailesine katılmak beni mutlu etti.Uzun zamandır pek çok haber sitesinden ve medya gurubundan bana yazarlık teklifi gelmekteydi ancak Cesur Medta Grubun 35 senelik Tarafsız ve Objektif habercilik yapması,Tamamen Bağımsız olması.Hiç bir kurum ve kuruluşla birlikteliği olmaması benim için Cesur Medya Group ailesine katılmanın doğru bir karar olduğunu düşünerek ilk yazımla Bende artık Köşe yazarı olarak makalelerimi ve haberlerimi buradan yayınlıyacağım.
Bu gün çıktığım yolda yeniyim bu ilk haberim ancak birgün gelerek benim haberlerimi ve makalelerimi Milyonlarca kişinin okuyacağını biliyorum.
İlk yazımı uzun tutmak istemiyorum İlk Yazımın konusu olan Engellilerle ilgili Bir mesajımı vererek yazımı sonlandırcağım.
UNUTMAYIN HEPİMİZ BİR ENGELLİ ADAYIYIZ !… Olası birkaza veya hastalık sonrasında Omur ilik Felçlisi adayı olabiliriz.
Sağlık ve esenlikler dilerim.Takipte kalın İlk Köşe yazımı Beğenmeyi ve Haber sitemize üye olmayı Unutmayın !….
Engellilik kariyerinde bir etki yaratmadı, her şeyi başarabileceklerini bizde gösteren güzel bir etkinlik sergiledi.
Engelli insanların ne kadar güçlü, engel sınırlarında olmadıkları görülüyordu.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et