DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

İstanbulda Çin’e Karşı Doğu Türkistan Milli Birlik Şurası ilk toplantısı yapıldı

24.09.2023
A+
A-

23 Eylül 2023 tarihinde Doğu Türkistan Maarif ve Dayanışma Derneği ile Uluslararası Doğu Türkistan STK’lar Birliği Başkanı Hidayet Oğuzhan önderliğinde İstanbul Esenyurtta bulunan otelde yapıldı

23 Eylül 2023 ile 25 Eylül 2023 tarihleri arasında 3 gün süreceği planlanan Doğu Türkistan Milli Birlik Şurası ilk toplantısı  günler öncesinden Bazı Uygur stk’larında hazırlanan bültenlerle paylaşıldı ancak her zaman olduğu gibi yapılan paylaşımlarda toplantının yapılacağı yerler adresler hakkında Basınla bilgi paylaşılmadığı gibi sadece kendilerine yakın olan kişilere sosyal medya paylaşım sayfalarında gizli olarak açtıkları paylaşımlarla ilişkilerde buluşup çeşitli mesajlar yayınladılar.

Cesur Tv.Vizyon Ege ve Vizyon Türk haber olarak Toplantıdan 1 gün evvel ilk gün yapılacak toplantı yerinin tespitini yapmaya çalıştık ancak toplantı yerlerini adresine ulaşamayınca yine bir filimler çevireceklerini bildiğimiz için en son çare olarak 22 Eylül akşamı geç saatlerde İstanbul Terörle mücadele Şubesini arayarak telefona çıkan nöbetçi Polis kardeşimize İstanbul ve Ankarada 3 gün sürecek Doğu Türkistan Milli Birlik Şurası ilk toplantısı yapılacağını ve bu toplantı hakkında konuşmamızda Telefonla Görüştüğümüz Polis kardeşimiz Devletimizin her şeyden haberi var biz her konuyu yakından takip ediyoruz diye bilgi vermesinden sonra telefonu kapattık ve dün tüm gün boyunca İnternet ortamında Toplantı yeri ve adresi hakkında bilgi aradık ve sonucunda aradığımız bilgiyi bulduk ancak o saatten sonra gitmemizin artık bir anlamı kalmadığı için Doğu Türkistan Milli Birlik Şurası ilk toplantısına gitmedik.

Toplantıya katılan Uygur   dostumuzun bizi arayarak toplantıya neden katılmadınız neden kamera göndermediniz  diye sorunca  adresten daha yeni bilgimiz oldu deyince Abi keşke beni arasaydınız ben size söylerdim dedi, ama bizim onu aramak aklımıza gelmediği için aramamakla büyük bir hata yaptığımızında farkına vardık.

Yapılan Toplantı Türk Halkından ve Türk Basın Kuruluşlarından neden saklandı !…..

Toplantı başladıktan sonra Doğu Türkistan Maarif ve Dayanışma Derneği ile Uluslararası Doğu Türkistan STK’lar Birliği Başkanı Hidayet Oğuzhan Yapılan Şura hakkında Sosyal medyasından Resim ve toplantıaya katılanlar hakkında bilgi paylaşımı yapınca.Bizde Vizyon Ege sayfamızdan neden basından gizli yapıyorsunuz ? Neden toplantının yeri ve adresini yazmadınız diye yorum yaptık.

Sonuçta hiç bir şey gizli kalmaz ve Toplantıya Devletin zirvesindeki isimler katılmasıyla toplantının şekli değişti. Bizim paylaşımımızda yani Basından gizli yapılıyor diye yazdığımız yazıda Bizi tak,p eden kişiler tarafından dikkat toplayınca ,Toplantının ikinci yarısında bu durum orada bulunan Devletin zirvesinde bazı önemli kişilere iletilince Toplantının sonlarına doğru 3 dakikalık zaman verilen Cumhurbaşkanı Baş danışmanı ve diğer danışmanı, Kadim Türkiye Cumhuriyetinin Bakanı, İyi Partinin Genel Başkan yardımcısı ve Türk Tarihinde Siyasete Damgasını vuran MHP Nin Genel Başkanı Merhum Alpaslan Türkeş’in kızı olan Milletvekili Ay yuce Türkeş ‘ede 3 dakikalık süre verilmesi gibi bir saygısızlığı da ben asla kabul etmiyorum.

Açıkçası ben Kadim Devletimizin Üst düzeyde böyle bir toplantıya katılacağını asla tahmin etmiyordum. Benim tavsiyem toplantı videolarını izlesinler yurt dışından gelen bazı konuşmacılar tamamen Fetö ve Dış İstihbarat kuruluşlarının Okyanus ötesinin diliyle çok ağır bir mesaj verdiler. Zaten onların geçmişinde Fetö izi olduğunu her kes biliyor.

Orada Bulunan Cumhur Başkanımızın İki danışmanı,Milletvekilleri,Türk Tarihinin en önemli liderlerinden bir tanesi olan MHP Eski Genel Başkanı Rahmetli Alparslan Türkeş’imizin kızı Milletvekili Ay Yuce Türkeş ‘in ve her keze tavsiyem  çaylarınızı  demleterek iki saatten fazla süren Şüra konuşmalarını iyice dikkatli bir şekilde dinlesinler !….

Toplantıya yurt dışından katılan konuşmacılardan bir tanesi çok enteresan konuşma yaptı.Bu konuşmanın bir ucu Biz Türklere ilerde telafisi mümkün olmayan durumlara sebeb olacaktır.

Bizim gitmemizi istememelerinin sebebi işte bu yayınlıyacağımız videodan ortaya çıkacaktır.Benim işim araştırmacı gazetecilik.Durum ve Şartlar ne olursa Benim önceliğim her zaman Türkiye Cumhuriyetimizin menfaatlerini korumak ve kollamaktır.

Gönlüm isterdiki orada konuşan Kadim Devletimin Milletvekilleri , Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğanın Danışmanlarının ve diğer Milletvekillerinin Yurt dışından gelipte kürsüde konuşan    konuşmacıya verilmesi gereken cevabın verilmesini isterdim Q….

Biraz sonra o konuşma videosunun montajı bitince ivedi olarak yayınlıyacağım.

Burası Türkiye Cumhuriyeti kimse Türkiye Cumhuriyeti üzerinden planlar yapmasın 85 Milyon Türk Milleti tek vucut olup gereğini her daim yapar.Nasıl Kurtuluş savaşında yani İstiklal harbinde dedelerimiz,ninelerimiz canlarını feda ettilerse bizlerde Bu Ülkenin Feertleri olarak bunuda kimse unutmasın.Bizler her daim sahalardayız.

Kadim Devletimin Savcıları,Polisleri,Hakimleri,Bakanlarımız ,Milletvekillerimiz Sayın Devlet Başkanımız Milletten Gücünü alan Kıymetli Cumhurbaşkanımızda bu duruma müdehale edecektir.Buna inanıyorum.Atalarımızın KILIÇLA Aldıkları Toprakları ve ibadet yerlerini  bizler birilerin Uluslar arası mahkemelerle Falan filan kazanırız diye Fetö ağzıyla Siyonist haçlıların ağzıyla gelip bizim ülkemizde  konuşmasınlar !.. 

Okyanus ötesi yine bir planlar üzerinden oyun kuruluyor belli.

Not :Bu yazımda bahsettiğim konuşma yapılırken salona BBP Genel Başkanı Mustafa Destici gelmemişti salonda yoktu o yüzden Sayın Destici o konuşmayı duysaydı mutlakaki gereken cevabı verirdi her halde.Diye düşünüyorum..

Doğu Türkistan Maarif ve Dayanışma Derneği ile Uluslararası Doğu Türkistan STK’lar Birliği Başkanı Hidayet Oğuzhan önderliğinde organize edilen bu etkinlik Dünyada çok ses getirecek tabi bu etkinlikten dolayı Türkiye’mizede Uluslar arası siyasette bazı ülkeler tarafından büyük tepkilerin olacağı da bir gerçektir.

Çünkü o toplantıya katılanların çoğu Uluslar arası Politikalar ve Uluslar arası siyasette tecrübesiz olduklarını bizzat videoyu seyredince şahit oldum.

Ben haberciyim Siyaseti ve yaşanan olaylara yorum yapma hakkım vardır.Basın Halkın Müşterek sesidir.Ben Araştırmacı  Gazeteci olarak bu yazımı yazdım.Zaten bu konuda yayınladığım bir sürü video haberler vardır.Kim ne dediyse konuştuysa paylaştıysa onu yayınlamışımdır.

Okyanus Ötesinin ve dış İstihbarat servislerinin bu konuyla iç içe olduğunu pek çok STK’nın Okyanus ötesinden talimat aldığınıda artık her kes bilmektedir.Eski İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soyluda Televizyon kanallarından bu konuyu defalarca sömylemiştir. Dünkü Şürada konuşmacı olan Devletimizin üst düzey görevliside dış İstihbarat konusunu konuşmasının arasında bir cümle ile söylemiştir.

Şüranın yapılaması doğru düşünülmüş ama Şuraya davet edilen konuşmacılar daha dikkatli seçilmeliydi.

Türk basınından bu toplantının adresi saklanmamalıydı.Bu sürada Basın davet edilseydi çok çok daha iyi olurdu.Devletimizde bu tür konularda biraz profesyonel olanlara versin görevi. Tabii olan olmuş konuşulan konuşulmuştur. Biz haberimizi yaptık.Bu konu artık bizim için kapanmış olup yetkililer ve ilgililer bu konuda Devletimizin makamları gereğini yaparlar.

Bu işte bir kişi karlı çıktı artık onuda yakında Milletvekili,Bakan filan veya Belediye Başkanı olarak görürsem hiç şaşmam.Artık banada bir mesaj oldu demek ki bazı şahısların arkasında KADİM DEVLETİMİZ içindeki bazı kişiler varmış.

Biz bu durumlara alıştık neden derseniz 30 Sene Fetö Cemaat yapılanması  için bunlar Teröristtir, Bunlar bir gün Ülkemize dert olacaklar dediğimizde her kes bize kızdı tepki gösterdi kaç kere ölümlerden döndüm,başıma gelmeyen kalmadı,30 kere evim arabam her şeyim çalındı soyuldum ama her ne hikmetse hiç bir şeyim bulunmadı.

2004 te Babamı Toprağa verdiğim gece kuran okunurken jandarmadan haber geldi eviniz soyuldu lütfen gelin dendi ve  Babamın kuranı okunurken Beylikdüzündeki evim darma duman edilmiş her şeyim çalınmış haldeydi.Jandarma tutanaklarını merak edenler araştırsınlar baksınlar, ama sonuçta biz haklı çıktık ve Fetö cemaat yapılanmasının 15 Temmuz gecesi Terör örgütü olduğu ortaya çıktı.

Peki ne oldu olan yine bize oldu ,Bakın Hiç bir yerde benimle ilgili yayınlamadığım bir videoyu yayılıyacağım yıllar sonra çünkü biz vatanımızı seviyoruz bu ülkenin 1 kuruşunu kimseye yedirmeyizde,yemeyizde. Konuyu dağıtmayayım .

O yayınlıyacağım videoda 15 Temmuz gecesi Beşiktaş Vodafona arena stadyumuna inen helikoterde bulunan asker kıyafeti giymiş Fetö Teröristlerini karşısında biz durduk. Aramızda 100 metre filanmesafe de karşı karşıaya geldik. Ama Başbakanlıkta Görevli olan veya Beşiktaşta Görevli olan Güvenlik güçleri her nedense o gece orada yoklardı .

En fazla Benim gördüğüm 3 veya 5 Polis kardeşim vardı. ama biz orada aslanlar gibi mücadle ettik ben videoyu yayınlıyacağım. Kadim Devletimin ilgili makamlarıda O geceki Mobesa görüntülerini tekrardan izlesin bu iddia ettiğim olayıda bir araştırsın.

Ben ve arkadaşlarımın durumu nettir. Bizim Tarafımız her daim bedeli ne olursa olsun  Türkiye Cumhuriyeti Devletimizden yanadır.

Benim ilk ve tek önceliğim Türkiye Cumhuriyetinin menfaatlerini korumak ve kollamaktır.Bu böyle biline.

Haber :Gökhan Gülmez

 

 


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et