DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Balık Fiyatları neden Yükseliyor? Tezgahlarda Neden Hamsi yok ?Denetim yeterlideğilmi?

20.09.2023
A+
A-

HAMSİ NEDEN BALIKÇILARIN TEZGAHLARINDA YETERİNCE YOK ?

Pazarcı esnafları isyanlarda çünkü hal mafyası Balıkçı gemilerinin Hamsi avına çıkmalarına engel mi oluyor ?

Balık sezonu açıldı Pazarlarda ve Marketlerde Halkın Temel gıdalarından bir tanesi olan Hamsi yok ? Hamsi tezgahlarda  neden yok ? diye düşünmeyelim Bu işinde Mafyası ve Şeytanları var.Hatta bu durumun siyasi uzantılarıda var.Bu işin arkasında Soğan,Patates Kırizlerini çıkartanlarında bağlantısı var.Bunlar nerede kimler derseniz adresi belli Devletin yetkili organları Valilik,Tarım Bakanlığı,Ticaret Bakanlığı Gürpınar Balık halinde Özellikle Gece sabaha kadar denetimlerini yapsalar,Gemilerle gelen Balıklar Soğuk havallı donduruculu Tırlarla Hangi Soğuk Hava Depolarına gidiyor takip etseler İşin sırı çözülür.

Galiba bu konuda denetimler yetersiz.Pazarcı esnafı bu oyunu bozarak seslerini duyurmaya çalışıp sosyal medyalarda videolar paylaştılar.

Kadim Devletimiz umarım bu olayın üzerine gidip gereken denetimleri sıkılaştırırsa hatta her gece oraya denetim için yeterli Personel sağlarlarsa bu personelinde Balıkçı Simsarlarından ve Balıkçı Mafyalaşmalarından uzak durmalarını sağlarlarsa işte o zaman İstanbullu ve Ülkemizin Halkı ucuz Balık yeme şansını bulur.

Devletin asli görevi Balığı ucuza önce kendi vatandaşının yemesini sağlamalı ,sonra kalan miktarıda İhracat yapmalıdır.Ancak Türkiyede galiba tersi oluyor !… Gemiler tarafından avlanan balığın çoğu soğuk hava depolarına gidiyor oradanda çeşitli ülkelere İhracat yapılıyor.Bu durum yanlış.

Halkın evine Balık girmezse Milletimiz hatta çocuklarımız yeterli seviyede Gıda alamazsa çocuklarımızın gelişimide yeterli seviyede olmaz.

Kadim devletim inanıyorum bu konuya el atıp Bu Kış sezonunda Halkımızın ucuza Hamsi ve diğer Balık ürünlerinin çeşitlerini yemesini sağlıyacaktır.Sağlam kafa sağlam vucutta olması için.Vatandaşın sağlam besin değerleri olan  gıdaları yemesi şarttır.

 


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et