DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Çinde yaşayan uygurları sizi Gemi ile kaçırırız diye milyonlarca dolar dolandırılma İddiası

wwwdoguturkistan bulteni  isimli wep sayfası yayıncılarının Bundan yıllar önce Çin’de yaşayan Uygurlar ile iletişime geçerek yüzlerce Çinde yaşayan Mazlum Uygurlardan Milyonlarca dolar nakit olarak toplayıp aldığı ve  Gemi ile Mazlum Uygurları Türkiye ye kaçıracağım yalanını atarak Mazlum Uygurlardan  Milyonlarca dolar alıp dolandırdığı iddialarda bulundu.

19.09.2023
A+
A-

Haber merkezimize gelen Uygur uyruklu Türk vatandaşı dostum benimle yaptığı ropörtajda  wwwdoguturkistan bulteni  isimli wep sayfası yayıncılarının Bundan yıllar önce  Çin’de yaşayan Uygurlar ile iletişime geçerek yüzlerce Çinde yaşayan Mazlum Uygurlardan Milyonlarca dolar nakit olarak toplayıp aldığı ve  Gemi ile Mazlum Uygurları Türkiye ye kaçıracağız yalanını atarak Mazlum Uygurlardan  Milyonlarca dolar alıp dolandırdığı iddiasında bulundu.

Bu dolandırıcılık olayınında Uygurlar arasında sıklıkla konuşulduğu ve bilindiği iddiasında bulunarak,Hatta dolandırılan uygurlarlada beni görüştürebileceğini söyleyerek wwwdoguturkistanbulteni  isimli wep sayfası sahibi ve yayıncıları İddiasına inanmam gerektiğini ve  doğru söylediğinide ifade etmiştir.

İddiada bulunan Uygur Uyruklu Türk vatandaşımız  benim  onun sözüne güvenip, itibar edebileceğim önemli bir kişidir.Çünkü söz konusu kişi Devletimizlin resmi ve önemli kurumlarında  yıllardır çalışan bir kişidir ve Pek çok kez Yurt dışında da görev yapmış bir kişi olarak bana kendisini tanıtmıştır.

Basın Ahlak ilkeleri gereğince  iddialarda bulunan kişinin ismi Can Güvenliğinden ve yaptığı görevlerden dolayı bizde saklıdır. Ancak bu konu ile igili detaylı haber şu an haber merkezimizde video olarak hazırlanmaktadır.

Devletimize boynumuz her daim kıldan incedir.Eğer Kadim Devletimizin ilgili kurumları bizden bilgi Belge ve bu konuyu iddia eden kişi hakkında bilgi talep ederse, Bize İhbarda bulunan Uygur Uyruklu Kişinin Can Güvenliğinin sağlanması karşılığında dosyanın tamamını Devletimizede kanun ve yasalar gereğince derhal teslim ederiz.İnsan Kaçakçılığı veya İnsan Ticareti Dünyanın bütün ülkelerinde insanlık suçudur.Cezasıda çok ağırdır.

Biz haberciyiz bize gelen bilgiler doğrultusunda biz haberimizi yaparız.Devletimizin ilgili kurumlarıda yaptığımız habere konu olan kişilerin ifadelerini alır araştırır ve TCK’ya göre Kanun ve yasalarca yapılması gereken ne ise onu yapar.

Tabii şimdi birleri bizim bu durumdan nasıl haberimiz oldu diye merak ederse hemen açıklamasınıda yapalım.

2020 Senesinde Uygur bir dostum beni arayarak Gökhan Bey Doğu Türkistan Bülteni net diye Türk Vatandaşı ve Bir uygur Bayan tarafından yazıları yayınlanan haber sitesinde Doğu Türkistan Sürgün hükümeti ve Türkistan İslam Partisi Terör örgütü hakkında yapılan bir haberin vidosunun 48 ci saniyesinde Videodaki mekanlarda çekilmediği belli olan ve sizin Facebooktan Aldıkları bir resminizi yayınladıkları videoya montaj ile ekleyerek sizi Terör örgütlerine ve Uygurları size karşı  kışkırtmak maksadıyla bir video yayınlamışlar diye haber vermesi üzerine ben Uygur dostuma bana bilgi verdiği için Teşekkür ederek hemen söz konusu wep sayfasındaki haberi açtoğımda Ben sanki CİA,Türk İslam Partisi ve daha Bir sürü Radikal Dinci Terör örgütleriyle birlikte hareket ediyormuşum gibi düzmece olarak çok amatörce yaptıkları  montaj bir video yayınlandığını gördüm ve bu habere bende o dönemler haberle karşılık verdim.

Daha sonra Bu İnternet sitesi hakkında araştırmalara başladım.Araştırmam 3 yıl sürdü.Zaten bir acelemde yoktu.Ben yapacağım işi her zaman dört dörtlük yapmayı severim.Neyse yaptığım araştırmalar neticesinde tabii Uygur dostlarımında yardımıyla ben Doğu Türkistan Bülteni net isimli sayfanın sahibine ve haberleri giren bayanın İsim ve Soy isimlerine adreslerine ulaştım.

Ancak sonrasında bu Kişlerin Çin , Tayvan ve Türkiye’de Uluslar arası Şebeke Organize suç örgütü gibi çalıştıkları   İddialarına ulaştım. Bir sürü Uygur Kardeşimizden çeşitli yalan vaatlerce Milyonlarca Dolar aldıklarını ve onlara verdikleri sözleri tutmadıklarını dair iddiaları öğrendim.

Para kaptıran uygur Kardeşlerimizde Bu uluslar arası organize suç çetesinden paralarını geri istediklerinde uluslar arası organize suç çetesi hemen Gariban çaresi mazlun Uygur kardeşlerime  iftira atarak veya onları Terörist gibi Şikayet ederek yıllardır korkutarak susturduklarını öğrendim. Tabii bu uluslar arası organize suç örgütü olduukları İddia edilen kişiler 2019 ve 2020 senesinde Benim yaptığım Bazı sahtekar Uygurların  haberlerinden dolayı bana kızan bir bayan Bu organize suç örgütü oldukları idda edilen ve Radikal dinci Terör ötgütleriyle İlişkisi olan Doğu Türkistan Bülteni isimli wep sayfasında benim adıma yalan haberler yapması için Büyük miktarlarda Dolarlar ödediği bilgisi ve  İddiasıda geldi.

Bu soruların veya iddiaların hepsi Kadim Devletimizin kurumlarının yaptığı araştırmadan sonra ortaya çıkacaktır.

Not:Bu konuyla ilgili elinde bilgisi belgesi olan uygur kardeşlerim benimle görüşerek irtibata geçe nilirler.

Not:Doğu Türkistan Büşteni net isimli sayfa sahibi ve Uygur uyruklu bayan benimle iletişime geçip Haklarındaki İddialar için Cevap haklarını kullanabilirler.

www doguturkistanbulteni net’in Yalan Haberlerine Cevabımız ve İkazımız.

(24 11 2021 Tarihli cevap haberimiz)

www doguturkistanbulteni net’in Yalan Haberlerine Cevabımız ve İkazımız

Uygur Uyruklu Zeynure Kirem Gazeteciye Hakaret ederek Uygurları ve Terör örgütlerini kışkırtan sesli mesajlar yayınladı


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et