DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Adalar Belediyesi Meclis toplantılarını neden canlı yayınlamıyor ?

Adalar Belediyesi Wep Sayfasında 5 Yıla Yakın zamandır Meclis Toplantı Videoları Neden Yayınlanmıyor?Erdem Gül’e soruyorum ?

16.09.2023
A+
A-

Her kesin Bildiği gibi Mit Tırrları davasından yargılanan Cumhuriyet Gazetesinin eski Temsilcisi Eski Gazeteci olan Adalar Belediye Başkanı Mister Erdem Gül seçimleri kazandığı 2019 yılından bu güne kadar her nedense Yönetiminde bulunan Adalar Belediyesinin Meclis Toplantılarını 5 seneye yakın bir zamandır Televizyon ve Sosyal medyalarda ve Belediye wep sayfasında yayınlanmasını istemiyor ve önlemeye çalışıyor !…

Adalar Belediyesi Wep Sayfasında 5 Yıla Yakın zamandır Meclis Toplantı Videoları Neden Yayınlanmıyor soruyorum ?

Birileri şimdi kalkıp bana neden önlemeye çalışsın diye sorarsa bende gidin bunu Eski Gazeteci Erdem Gül’e sorun derim.Çünkü Geçmişte Gazeteci olduğunu söyleyen ve Yıllarca gazetecilik yapan Erdem Gül acaba Birileri vasıtasıylamı o koltuklarda yani Gazetelerde görevli gösterilip salla başı al maaşı gibi görev yaptı diye kendi kendime soruyorum. Neden derseniz Bay , Mıster Erdem Gül‘ün Adalar Belediye Başkanıyken ve daha sonra Adalar Belediye Başkanlığı görevi boyunca İnternet ortamında olan bütün videolarının çoğonu seyrettim ve inceledim. Benim düşüncem bu eski Gazeteci Mister Erdem Gül seyrettiğim videolarda ve Seçim öncesi toplantılardaki yayınlanan videolarda hiç gazeteci olarak konuşan bir kişi değil sanki bu şahıs Hiç okul mektep tahsil görmemiş gibi Dünyadan Bi haber !…

Hiç eğitim almamış gündemi takip etmeyen siyasetle hiç alakası olmayan.hiç bir düşüncesi olmayan sıradan bir vatandaş gibi videolarda ki konuşmalarını seyrettim.

Sayın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘da adalara ne zaman gelse Mister Erdem Gül‘e hemen sayın Başkan buyrun siz konuşun diye Her zaman ki Beyefendiliğiyle sayın İmamoğlu Erdem beye Toplum içende veya kameralar karşısında konuşma hakkı veriyor ama Mister ErdemGül iki kelime edemeden konuşmasını bitiriyor.

Adalar Belediyesinden Hemen hemen adalar halkının çoğu şikayetçi..Mister Erdem gül zamanında ormanlık alanlar Kaçak beton binalarla doldu.Adalarda Korsan Akülü araç sorunu,Trafik sorunu,çöp sorunu kısacası Sosyal bir Belediyenin yapması gereken hiç bir görev tam anlamıyla yapılmadığını sosyal medyalarda paylaşılan videolardan görüp takip etmekteyiz bu tür videoların tamamınıda bilgisayarımıza indirip arşivlerimizde bir gün lazım olur diye saklamaktayız.

Adalarda yerel Belediyenin yapması gereken asli görevi olan tüm işleride Sayın Ekrem İmamoğlu yapıyor. Bu durumu sosyal medya paylaşımlarından da sık sık görüyoruz.

Mister Erdem Gül ise sitresten Adalardaki mekanlarda bir kaç tek atmakla gecelerini geçiriyormuş.Bize böyle bilgiler geliyor….Afiyet olsun,yarasın Mister Erdem Başkana. Her gün bir kaç tek atmasına karşı değilim vede eleştirmiyorum ancak bu onun görev yapmasına engel olup Sağlıklı yaşamamasına sebeb oluyor. Dediğim gibi ben Alkole karşı değilim bende nadir olarak Alkol kullanan bir kişiyim ama ben Bir yada iki bardağı güzel bir sohbet ortamında dostlarımla birlikte arda sırada bir kaç ayda bir alan bir kişiyim .Erdem bey gibi her gün alkol almıyorum..

Adaların Siyasi Parti İlçe Başkanları neden wep sitesinde Meclis toplantı videolarını olmamasına ses çıkartmıyorlar ?

Siyasi parti İlçe Başkanları Neden Susuyorlar ? Rant İçin mi susuyorlar ?

Koltuklarını sağlama almak İçin mi susuyorlar ?

Belediye Başkanı olma hayalleri için mi susuyorlar ?

Yoksa İlçe Başkanlarının bu durumdan haberleri mi yok ?

İlçe Başkanları bu çok önemli durumu İl başkanlarına veya Genel Başkanlarına Bildirdiler mi ?

Mister Erdem Gül eski gazeteci dimi ? Eski bir Gazeteci bir gün Sarozun veya başka güçlerin desteğiyle Belediye başkanı olursa bence onun ilk yapması gereken asıl mesleği olduğunu İddia ettiği Gazetecilik işini Belediyesinde yapması gerekir.Belediye sayfasında yayınlanan dosyalara raporlara ve Çeşitli yıl sonu hesaplarına baktığımız zaman Adalar Belediyesinde Basın Müdürlüğü olduğunu görüyoruz. Geçmişe dönük Meclis toplantılarını izlediğimiz zaman Adalar belediyesinin Bir bütçesi olduğunu bu müdürlükte (Gazetecilerin çalıştığını orada öyle yazıyor) çalışanların olduğunu,Çeşitli gelir gider tablolarını incelediğimiz zaman Adalar Basın Müdürlüğünün yayınlanan raporlarda kamera,Bilgisayar,Fotoğraf makinası ve diğer basın Ekipmanları olduğunu görüyoruz ama her nedense bu Basın müdürlüğü Maclis toplantısında Tripot üzerinde kaliteli bir kamerayla çekim yapıyor,Adamın pardon Erkek bir personel elinde Fotoğraf makinasıyla bol bol gezip Fotoğraflar çekiyor ama Adalar Belediyesi 5 Yıla yakın bir zamandır Hiç Bir Meclis toplantılarını yayınlamıyor !… Acaba neden ? Acaba Türkiyeden neleri saklıyorlar nelerin duyulmasını bilinmesini önlemini aldıklarını sanıyorlar ? Türkiye deki bütün belediyeler Sosyal medya platformlarından Kimisi Facebook,kimisi Twıter,Kimisi Youtube,Kimisi başka kanallardan Hiç bir ücret ve msaraf yapmadan 50 TL’lik bir Tripot üzerine koyduğu cep telefonuyla CANLI YAYINLAR Yapıyorlar.

Ancak Koskoca Cumhuriyet Gazetesi gibi Değerli Bir Basın Kuruluşunun Ankara Temsilciliği Görevini geçmişte yapmış olan Mit Tırları davası mahkemelerinde ,Polis ve Savcı ifadelerinin hepsinde mesleğinin GAZETECİLİK olduğunu söyleyen Mister Erdem Gül Yönettiği Adalar Belediyesinin Meclis Toplantılarını sosyal medya üzerinden canlı olarak 5 yıla yakın bir zamandır neden yayınlatmıyor ?…

Komik olan ise Adalar Belediyesinde Muhalefet olarak Halkın seçtiği oyla Mecliste çeşitli Gözevleri olan 3 Ak Partili meclis Üyeside bu durma müdehale etmiyor ? Bunuda anlamış değilim neden müdehale etmiyorlar? En azından Teyfik Göksu Beyefendiye budurmu söyleseler veya bilgi verseler o bütün TV ekranlarından Mister Erdem Güle bu durumu sorar.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybeden sözde Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı iddia edilen İbb Başkanı Şeffaflıktan bahsediyor Bizde sayın Ekrem İmamoğlu sen neden bu durma müdehale edip 5 Yıldır neden Adalar Belediyesi Meclis Toplantılarının yayınlanmasını sağlamadın diye buradan soruyorum Neden ?

Bay Kemal gerçi seninde kazanın kaynadı az bir zamanın kaldı makamından ayrılmana ama ,Bay Kemal hak hukuk yürüyüşlerini unutmadık ama sen yürürsün konuşursun uygulamazsın onuda biliyoruz.Sen tek adam rejimi dersin bu ülkeyi bir kişi yönetiyor dersin ama aynı şeyi sende CHP içinde tek adam rejimini yaparsın bunuda yıllardır seyrediyoruz.,Şeffaflıktan bahsediyor Bizde sayın Bay Kemal Kılıçtaroğlu sen neden buduruma müdehale edip 5 Yıldır neden CHP’li Adalar Belediyesi Meclis Toplantılarının canlı yayınlanmasını ve Adalar Belediyesi WEP sayfasında yayınlanmasını sağlamadın diye buradan soruyorum Neden ?

Adalardaki diğer parti İlçe Başkanları,İl Başkanları ve Genel Başkanları Sizler de Şeffaflıktan bahsediyorsunuz ,Bizde sayın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve diğer siyasi parti Genel başkanları sizler neden buduruma müdehale edip 5 Yıldır neden Adalar Belediyesi Meclis Toplantılarının canlı yayınlanmasını sağlamadınız diye buradan sizlerede soruyorum Neden ?

Adalarda görev yapan Eski Kaymakamlarıda unutum sanmayın onlarla ilgilide yakında sorularımı yayınlayacağım………

Ben Bu duruma nasıl Vakıf oldum !…..

Ben Adalar Belediyesine 2023/Haziran ayı Meclis toplantısına ilk gittiğimde Binadan içeri girdiğimde Daha dışardaki Güvenlik ve Belediye Binası içersindeki bir sürü Belediye çalışanı benim Meclis toplantısına girmeme engel olamaya çalıştılar ama bana engel olabilirler mi tabiykide engel olamazlar ben haberciyim girerim haberimi yaparım sonrada yayınlarım.

Komik olan ise Meclis toplantı salonuna Akşamdan kalma olan Mister Erdem Gül gelince Meclis Başkanı koltuğunda ilk sorduğu siz kimsiniz ? demek oldu.Yani bana soruyor siz kimsiniz? diye.

Mister Erdem koskoca Tripot üzerindeki kamerayı görmüyormusun haberciyim oraya da senin Türkiye’den saklamak istediğin konuları haber yapmak için geldim.Bana seni ben tanımıyorum dedin tabii tanımazsın ben senin gibi yaşamıyorum ki !…

Ben sahalarda olan Gazeteciyim. Senin Sarı Basın kartında var ama 15 Temmuzdan önce o sarı Basın kartını kimlerin kimlere verdiğinide biliyoruz. Sen Halkın oyuyla seçilmiş Belediye Başkanısın.Sen yıllarca Cumhuriyet ve başka basın kuruluşlarında çalışmış ama belkide Kağıt üzerinde ki bir gazetecide olabilirsin diye de ben şahsen düşünmeye başladım.

Vallahi ben senin konuşmalarından ve davranışlarından dolayı bana göre sen gazetecimisn değilmisin düşünüp duruyorum.Lütfen kimse beni yanlış anlamasın ben belkide haddimi aştım aslad a kimseye Ben hakaret etmem ama bir vatandaş olarak düşüncemi söyleme hakkım olduğunada inanıyorum.

Mesela ben kendimi Gazeteci filan görmüyorum ama bu işi yapmayı çok seviyorum.Neden diye soran olursa araştırmacı yönüm olduğu için Gizli gizli iş çeviren ülkemizi soyan veya soymaya çalışanların ipliğini pazara çıkartmak inanın beni çok mutlu ediyor.

Beni de eleştirenler olabiliyor Ancak onların hayata bakışlarıyla,onların dünyasıyla benim dünyam çok farklı. Nedir diye sorarsanız çok basit. Benim meselem derdim DEVLETİM,VATANIM,BAYRAĞIM,KUTSAL KİTABIM;EZANIM dır Dostlar. Benim içim para mal mülk hepsi yalan. Benim yaşam gayem Şehitlerimin Kanından rengini alan ve Cihan Devleti Türkiyemin Dağlarında, ovalarında, denizlerinde her Tarafında Dalgalanan AL BAYRAĞIM’dır. Benim meselem Ülkemin Milletidir insanının mutluluğu,bekası ve özgürce bu topraklarda yaşamasıdır.

Devletim varsa ben varım !… Ben bunu çok iyi biliyorum ve benim tarafım her daim Devletimden yanadır.Bu böyle bilinir yakın çevrem tarafından.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et