DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

İstanbul’da 100 odalı 218 yataklı 12 katlı Hakim evi açıldı

26.08.2023
A+
A-

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı İktisadi İşletmesi tarafından , Sarıyer’de bulunan ilk hakimevinin ardından Ümraniye’de İstanbul’un ikinci hakimevi olarak Anadolu Hakimevi hizmete girdi. Ümraniye’de 12 katlı binasında hizmet vermeye başlayan yeni hakimevi, 100 odalı ve 218 yatak kapasitesiyle İstanbul’da Adalet Bakanlığı Personelinin Otel,Restaurant,Cafe ve toplantı salonları olarak ihtiyacını karşılayacak.

İstanbul’da ikinci hakimevi açıldı

İstanbul Sarıyer’de yıllardır hizmet veren 61 oda ve 138 yatak kapasiteli Tarabya Hakimevinin ardından Ümraniye’de İstanbul’un ikinci hakimevi olan Anadolu Hakimevi açıldı.

12 katlı bir binada 100 oda ve 218 yatak kapasitesiyle hizmet vermeye başlayan Anadolu Hakimevi, İstanbul’da büyük bir ihtiyacı karşılayacak şekilde hazırlandı.

Anadolu Hakimevinde restoran, teras kafe, çocuk oyun alanları ve 56 araçlık otoparkı bulunuyor.

OTEL KONFORUNDA ODALARI

Anadolu Hakimevi, geniş ve ferah 100 odası ve sahip olduğu 218 yatak kapasitesiyle misafirlerine hizmet verirken odalarının 5 yıldızlı otel konforunda geniş ve ferah olması büyük beğeni topladı.

 

Odalarda LCD TV, mini bar, büyük duvar aynası, ikram seti, merkezi iklimlendirme sistemi, 24 Saat Resepsiyon hizmeti, Wifi Hizmeti sunuluyor.

 

300 KİŞİLİK RESTORAN
İçinde 300 kişilik bir restoran, 100 kişilik teras kafe ve 20 kişilik lobi kafesi bulunan hakimevinde güler yüzlü personeli ile Türk ve dünya mutfağından eşsiz seçilmiş zengin menü çeşitleri, hafta içi ve hafta sonları hem göze hem de damağa hitap eden zengin açık büfe kahvaltılarını misafirlerinin beğenisine sunmaktadır.

MANZARA EŞLİĞİNDE KAHVE
Çocuk dostu olan tesiste 2 ayrı çocuk oyun alanı yer almaktadır. Ala Carte restoranda grup rezervasyonları için gönül rahatlığı ile tercih edilebilirken teras kafe kahve eşliğinde doyumsuz İstanbul manzarası izleme imkanı sunuyor.
TOPLANTILAR İÇİN 4 AYRI SALON
Konaklamanın dışında çeşitli büyüklüklerde 4 ayrı toplantı salonu bulunan Anadolu Hakimevinde, toplantı, düğün, nişan, kına etkinlikleri yapılabiliyor. Anadolu Hakimevi, misafirlerine güven içinde konaklama, çeşitli etkinliklerini yapma imkanı sunuyor.

Hakim evinde kimler kalabilir ?

Hakim evinde Hakim,Savcılar ve Kamu Personeli yararlanabilir. Sivil vatandaşların  yaralanabilmesi için Hakim veya Savcının refaransıyla misafir olarak giriş yapıp konaklama yapabilirler.

Bir kişinin Gecelik Konaklama ücreti 1.750.-TL  olup ücrete Kahvaltı dahildir.

İstanbul Hakim Evi düğün fiyatları ne kadar?

İstanbul Hakim Evi düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 750 – 1000 TL, hafta içi kokteylli ise kişi başı 500 – 750 TL aralığından başlamaktadır.İstanbul Hakim Evi düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 750 – 1000 TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı 500 – 750 TL aralığından başlamaktadır.


İstanbul Hakim Evi kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?

İstanbul Hakim Evi 100 kişiden 450 kişiye kadar yemekli hizmet, 100 kişiden 625 kişiye kadar kokteyl hizmeti sunmaktadır.


İstanbul Hakim Evi düğününüz için hangi hizmetleri sunuyor?

İstanbul Hakim Evi düğününüz için menüde değişiklik i̇mkanı ve yemek servisi sunmaktadır.


İstanbul Hakim Evi düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?

İstanbul Hakim Evi düğün dışında sünnet düğünü, davet ve resepsiyon, nişan, kına, bayi toplantısı, kurumsal etkinlikler, açılışlar, doğum günü ve baby shower hizmeti vermektedir.

İSTANBUL SARIYER HAKİM EVİ

ADALET TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFININ  TARABYA’DAKİ İNCİSİ

KONAKLAMA
TesisiS 61 oda ve 138 yatak kapasitesine sahiptir. Havuz ve bahçe manzaralarına sahip odaları  kendi içinde huzuru barındırmaktadır. Odalarda Lcd Tv, minibar, büyük duvar aynası, ikram seti, sabit telefon, seccade , ilave pike, terlik, saç kurutma makinesi, yedek yastık, duş jeli, şampuan, el sabunu, ayak havlusu, duş havlusu, el havlusu, DND butonu, fransız balkon, merkezi iklimlendirme sistemi.

RESTAURANT
Tesis bünyesinde 350 ve 100 kişilik kapalı restorantın güler yüzlü personeli ile Türk ve dünya mutfağından eşsiz seçilmiş zengin menü çeşitleri, usta aşçıların marifetli ellerinden keyifle sofranıza sunulmaktadır. Hafta içi ve hafta sonları hem göze hem de damağa hitap eden zengin açık büfe kahvaltılarımız misafirlerimizin beğenisine sunulmaktadır. Ala Carte Restoranımızı grup rezervasyonları için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.  Zevkli ve renkli koltukları ile size evinizdeki ortamı aratmayacak Lobi bar ve kafeterya ile misafirlerinizi gönül rahatlığı ile  ağırlayabilirsiniz.  Bahçe ve deniz manzarasına sahip Lobi vitamin bar da günlük taze sıkılmış meyve kokteyllerini tadabilirsiniz.

TOPLANTI SALONLARI
Başarılı bir iş toplantısı, keyifli bir bayi gezisi veya kapsamlı bir seminer için son teknoloji sistemlerine sahip 30 kişiden 350 kişiye kadar istenilen düzeyde hazırlanabilen salonlarımızdan istediğinizi tercih edebilirsiniz.

BANKET VE ORGANİZASYON
Tesisimizde 400 kişilik havuz başı açık alan, 350 kişilik kapalı alanında düğün ve diğer davet organizasyonları yapılabilmektedir. Süslemesinden pastasına bütün organizasyonu kendisi takip eden tesisimiz, İstanbul’un en iyi düğün mekanları arasın da yer almaktadır. Havuz ortasında platform ile nikah kıyılan ilk havuz başı olarak diğer mekanlara ilham olmuştur. Kına ve doğum günü gibi özel organizasyonlar için butik salonlarımızı kullanabilirsiniz.

SOSYAL AKTİVİTELER
Tesisimizde 2 adet bilardo oyun masası, 1 adet masa tenisi, oyun salonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları bulunmaktadır.

İstanbul Sarıyer Hakimevi hakkında

İstanbul Hakimevi Sarıyer’de haaarika bir konumda yer alıyor! Boğaz’ın İncisi olarak bilinen Tarabya’da evlenmek isteyenler bu mekana yoğun ilgi gösteriyor. 1995 yılından bu yana hizmet veren İstanbul Hakimevi, havuz başı alanıyla ve balo salonlarıyla çiftleri ağırlıyor.

10 dönüm arazi üzerine kurulu bir mekandan bahsediyoruz. Oldukça geniş ve etrafı yemyeşil ağaçlarla çevrili. Güler yüzlü çalışanlarından da bahsetmek isteriz. Hem profesyonel hem de samimi olmak zordur, onlar bunu başarmışlar.

Şimdi İstanbul Hakimevi’yle ilgili merak edilenlere geçelim:

İstanbul Hakimevi düğün fiyatları

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu) 750 – 1000 TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi) 750 – 1000 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu) 500 – 750 TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi) 500 – 750 TL
  • İstanbul Hakimevi fiyatlarına baktığımızda, sosyal tesislere göre biraz tuzlu olduğunu görüyoruz. Ama konumuna göre normal rakamlar.
  • Fiyatlar, menü seçimine ve hafta içi/hafta sonu düğünlerine göre değişiklik gösteriyor.
  • İstanbul Hakimevi menülerinde çok sayıda yemek çeşidi sunabilen bir mekan.
  • Düğünden önce tesise giderek menü tadımı yapabiliyorsun.
  • Mekanın standart düğün menüleri bulunuyor. Bu menüleri hiç değiştirmeden talep edebileceğin gibi dilersen değişiklik de yaptırabilirsin.
  • İstanbul Hakimevi; sadece çiftleri değil, aynı zamanda davetlilerini de düşünüyor. Özel beslenme alışkanlıklarına sahip konuklar için diyabet, vegan, vejetaryen menüler hazırlayabiliyorlar.

İstanbul Hakimevi iletişime geçen çiftlere net bir fiyat verebiliyor. Yukarıdaki tabloda yer alan rakamlar başlangıç için geçerli. Sen en iyisi alttaki butona tıkla!

 Kapasite

Yemekli kapasite 400-500 kişi
Kokteylli kapasite 500-750 kişi
Açık alan kapasitesi 400-500 kişi
Kapalı alan kapasitesi 400-500 kişi
Konaklama kapasitesi 50-75 kişi

İstanbul Hakimevi düğün paketleri

İstanbul Hakimevi’nde çiftlerin taleplerine özel paketler oluşturulabiliyor. Bu paketler dahilinde alabileceğin hizmetler şöyle:

  • Yemek / kokteyl menüsü
  • Servis personelleri
  • Mekan süslemesi
  • Ses ve ışık sistemleri
  • DJ / canlı müzik ekibi
  • Fotoğraf ve video çekimi
  • Organizasyon sorumlusu

Düğün akışı, senin hayalindeki organizasyon dinlendikten sonra planlanıyor. Örnek vermek gerekirse; nikahının havuz ortasındaki platformda mı yoksa çimenlerin üzerinde nikah düzeninde mi kıyılmasını istersin? Süslemelerin pembe mi olmalı yoksa mor mu? Merak etme, her şey senin içine sinecek şekilde düzenlenecek.

Bu arada Sarıyer’deki diğer mekanlara da göz atmak istersen:  

Dekorasyon ve süsleme

Sarıyer Hakimevi’nin çok şık süslemeleri var. Bu süslemeler için renk seçenekleri de sunuyorlar. Yani sevmediğin bir renkteki süslemelere ‘Tamam’ demek zorunda değilsin. Mekanda dikkatimizi çeken dekorasyon detayları şöyle:

  • Nikah seremonisi düzeni
  • Gelin tagı
  • Masa örtüleri
  • Sandalye tülleri
  • Çiçek aranjmanları
  • Şamdan
  • Numaratör
  • Gelin yolu
  • Nikah platformu süslemesi

Müzik

Mekanda saat 00:00’a kadar müzik devam edebiliyor.

Düğün fotoğrafçısı

Tarabya Hakimevi olarak da bilinen mekanın anlaşmalı fotoğraf ekibi bulunuyor. Organizasyonlar esnasında tüm fotoğraflar ve videolar bu ekip tarafından çekiliyor. Dışarıdan başka bir fotoğrafçıyla çalışmana müsaade etmiyorlar.

Sosyal tesisin fotoğraf çekimine çok uygun alanları var. Zaten havuz başı olması bile yeterli. O yüzden mekana gitmen gereken saatten birkaç saat öncesinde gitmeni ve bol bol fotoğraf çektirmeni öneriyoruz.

Otopark

İstanbul Hakimevi’nin otoparkı bulunmuyor ne yazık ki.

Alkışlarımız

  • Havuz ortasında nikah masası için platformu olan mekanları daha önce görmüş olabilirsin. Ancak İstanbul Hakimevi’nin şöyle bir farkı var: Bu platform düzenini yapan ilk mekanlardan biri. Düğünde de diğer sektörlerde olduğu gibi belli konularda öncü olmak çok önemlidir.
  • Mekan çiftlere hem havuz başı hem de kapalı alanda düğün yapma imkanı sunuyor. Bu da burada dört mevsim düğün yapılabildiği anlamına geliyor.
  • İstanbul Hakimevi’nin yetkilileri, etkinliklerdeki tüm detaylarla birebir ilgileniyorlar. Yani süslemesinden pasta seçimine kadar bütün detaylar aynı ekip tarafından takip ediliyor. Durum böyle olunca da kusursuz organizasyonlar kaçınılmaz oluyor!
  • Sosyal tesiste düğün yapmanın bir diğer avantajı olan konaklama imkanına geçelim şimdi! Hakim evinin 61 odalı konaklama kapasitesi bulunuyor.
  • Burada yemekli bir düğün yapacaksan çok şanslısın. Çünkü Türk ve dünya mutfağından çok güzel lezzetler hazırlıyorlar.
  • Daha önce İstanbul Hakimevi’nde evlenmiş çiftlerin yorumlarına göz attık biraz. Yorumlarda çift memnuniyetine ve yetkililere çok sayıda teşekküre rastladık bol bol.

Diğer organizasyonlar

İstanbul Hakimevi’nde düğünlerin haricinde kına gecesi, nişan, sünnet düğünü, doğum günü, after party, açılış, baby shower, davet, kurumsal etkinlik gibi farklı organizasyonlar da düzenlenebiliyor.

Mekanın 350 ve 100 kişilik kapasiteye sahip kapalı davet alanlarında genelde kına geceleri düzenleniyor. Bu alanların açılabilir cam sistemi sayesinde ferah bir ortam oluşturuluyor. Davet alanı da kına gecesine uygun olacak şekilde süsleniyor. İstanbul Hakimevi’nin kına salonundan fotoğraflar bırakalım buraya:

İstanbul Hakimevi nerede?

Adres: Ferahevler Mah. Cenk Sok. No:1 Tarabya Sarıyer / İstanbul

Hakimevi İstanbul, son derece kolay ulaşıma sahip bir noktada yer alıyor. Mekanın yakınlarında otobüs durakları bulunuyor. Sarıyer otobüsleriyle buraya ulaşabileceğin gibi özel araçlarla da gelebilirsin.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et