DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Şehit Polis Memuru Hakan Telli, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cesurtv ve Vizyon ege olarak  Kahraman Şehidimizin Ailesine,İstanbul Emniyet müdürlüğüne ,İçişleri bakanlığımıza Baş sağlığı diliyoruz. Türkiyem Başımız sağ olsun .Kahraman Şehidimizin Mekanı cennet olsun .Amin .Allah sevenlerine sabırlar versin.

25.08.2023
A+
A-

Görevi başında şehit düşen Kahraman Polis Memurumuz Hakan Telli, düzenlenen cenaze merasimi ile son yolculuğuna uğurlandı.Gazi Polisimizede Rabbim acil şifalar versin.

 

  • Cesurtv ve Vizyon ege olarak  Kahraman Şehidimizin ailesine,İstanbul Emniyet müdürlüğüne ,İçişleri bakanlığımıza Baş sağlığı diliyoruz. Türkiyem Başımız sağ olsun .Kahraman Şehidimizin Mekanı cennet olsun .Amin .Allah sevenlerine sabırlar versin.
  • Kahraman polisimiz Hakan Telli Şehit oldu, kahraman arkadaşı yaralandı.Yaralanan polisimize acil şifalar,Şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz…
  • Vizyon ege Genel Müdürü Gökhan Gülmez yayınladığı mesajda ;Uyuşturucu ile amansızca mücadale eden polislerimizin, emniyet camiamızın ve Şehidimizin ailesinin başı sağ olsun.Görevleri başında yaralanan Kahraman Tüm Polis kardeşlerime acil şifalar dilerim
  • İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen merasime; İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Akın Gürkan, Vali Yardımcısı Yücel Gemici, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, il ve ilçe protokolü ile şehidimizin ailesi, yakınları, emniyet mensuplarımız ve vatandaşlarımız katıldı.
  • Saygı duruşuyla başlayan törende İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş bir konuşma gerçekleştirdiler.
  • İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Kahraman şehidimiz Hakan Telli’yi son yolculuğuna uğurluyoruz. Şehidimizin yüreği yanan ailesine, tüm yakınlarına ve Emniyet Teşkilatı’na baş sağlığı diliyorum.
  • Kahramanımız, şehidimiz, Hakan’ımız 16 yıllık polisti, dün gece kahrolası uyuşturucu tacirlerine düzenlenen operasyonda şehit oldu.
  • Ailesi artık bu yüce millete emanet. Polisimize silah sıkan, gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirleri, hangi ine girerseniz girin sizleri bulup oralardan çıkaracağız ve adalete teslim edeceğiz.
  • Hakanımızın ve tüm kahraman şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.
  • İl Emniyet Müdürü Aktaş, “İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü olarak uyuşturucuyla olan mücadelemiz bundan sonra da kararlılıkla devam edecektir. Aziz şehidimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Şehidimizin ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.
  • Şehit Polis Memuru Hakan Telli’nin naaşı, dualarla Tokat Bozçalı Kasabası Merkez mezarlığına 25 Ağustos Cuma ikindi namazı sonrası defnedilecek.Vali Gül, merasimin ardından şehidin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.
  • Allah Kadim Devletimize zeval vermesin amin.Tüm Güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.Amin.Çok Üzgünüz Şehidimiz için.
  • Hakan Telli Şehidimizin Silah arkadaşlarının Terörü ve Uyuşturucu Bataklığını kurutacaklarına inanıyoruz.Türk Milleti her daim Devletinin yanındadır. Ne mutlu Türk’üm diyene.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et