DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Adalıları deniz ile buluşturacağız diyen Erdem Gül Adalıları denizle buluşturamadı.I Gökhan Gülmez

06.07.2023
A+
A-

Anayasaya açıkça aykırı şekilde Türkiye’nin diğer sahillerinde de yaygınlaşmaya başlayan, çoğu ruhsatsız plajlara Deli Dumrul gibi Fahiş giriş ücreti alınması uygulamasına karşı önlem alınmalı, yasa dışılığa son verilmelidir.

Halk için olduğu gibi yerel yönetim cephesinden de kamu yararı gözetilmelidir.

Adalıların denize ücretsiz olarak girememesi ise yıllardan beri konuşulan ama çözülemeyen ekstra bir garabettir. 2019 Yerel Seçimlerinden önce CHP Belediye Başkan adayı olan Erdem GÜL yapmış olduğu seçim mitinglerinde “Adalıları deniz ile buluşturacağız” diye verdiği sözü unutup yönetime gelince de bu sorunu çözmedikleri ortada.Halka seçimler öncesi verilen sözler tutulmuyor her nedense ?

Günübirlikçilerin yanı sıra esnaf ve yerel halkın çöpünü yerlere atması önemli bir sorun, çöp tenekesi olduğu halde yerlere çöp atılıyor. Caydırıcı önlemler ve ceza uygulanması gerekir. İdari para cezalarının uygulanması için polis ve zabıta görevini yapmalıdır.

Adalar Belediyesi Belediye Başkanı,Başkan yardımcısı ve Adalar Belediyesinin ilgili müdürlüklerine bu konuda büyük görev düşmektedir: İlçenin sorunlarını çözemeyecek olanlar göreve gelmemeli, yönetime aday olanlar sorunları bilerek aday olmalı, göreve geldikten sonra da sorunu çözmelidir. Turist sayısının çok olması nedeniyle sorunların çözülemeyeceği yönünde peşin bir ön kabul ile hareket edilmesi ve vurdum duymazlık veya çeşitli Bahaneler kabul edilemez.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et