DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Adalara gidenleri Adalar Taksilerde İBBB ve İETT Fena Kazıklıyor I Gökhan Gülmez

23.06.2023
A+
A-

Fikir Tercih edilir uzun boylu özel haber - minyurov.com

Adalarda Taksiye binersen yani elektirikli araca bindiğinde mesela 5 giş,5 te dönüş toplam 10 km yol gidersen eğer ödemen gereken ücret ;Ada kart sahipleri için taksimetre 10,95 TL’den açılacak ve kilometre başı 14,14 TL eklenecek. Bu rakam ada kartı olmayanlar için 32,84 TL açılış, 42,40 TL ise kilometre başı olacak

1-Adada Yaşıyorsan ada Kartın varsa 10,95 TL’den açılacak ve kilometre başı 14,14 TL ödersin.

2-Adaya Gezmeye geldiysen Ada Kartın yoksa 32,84 TL açılış, 42,40 TL ise kilometre başı  ödersin.

Adalı Değilde İstanbulun her hangi bir semtinde yaşıyorsan 3 katı fazla taksi ücreti ödersin !….

Sayın İstanbul Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu;İstanbula dünyanın neresinden kim gelirse gelsin Taksiye bindiği zaman ödeyeceği öcret taksimetre ne yazarsa onu öder.Bu Dünyanın pek çok ülkesinde böyledir.

Ancak Adaya ,Adalar dışından yani İstanbuldan bir kişi gelse o zaman ada halkının ödediği ücretten çok çok fazla ücret alıyor İETT ve İBB.

İBB’nin Kuruluşu İETT’nin uyguladığı bu olay Suç tur.

Anayasamızdaki eşitlik İlkesine aykırıdır.Adaletsizlik vardır,Hukuksuzluk vardır,Ayrımcılık vardır.Adalarda İstanbulumuzun 39 İlçesinden bir ilçesidir.

Ne demek Sen Adalar İlçesinde yaşamıyorsun buradaki taksilere çok para ödeyecesin diye kanun dışı bir uygulama yapıyorsunuz .

Adalar Kaymakamı Sayın Dr.Mustafa Ayhan siz Adalar kaymakamı olarak orada Devleti temsil ediyorsunuz.Bu kanunsuz ve hukuksuz duruma  neden müdehale edip Halkın arasında Bölgesel ayrımcılık ve Fahiş Fiyat uygulanması  yapanlar hakkında yasal işlemler Yapmıyorsunuz ?

Eğer Sayın Dr.Mustafa Ayhan  yetki ve görev sınırlarınız içersinde Anayasamıza aykırı durumu Bölgesel ayrımcılık ve Fahiş Fiyat uygulanması  yapanlar hakkında Valiliğe Bildirdiyeseniz O zaman Sayın İstanbul Valisi siz neden Anayasamıza aykırı durumu ,Kanunsuz uygulamanın önlenmesi için neden yasal işlemler yapmıyorsanuz ?

Eğer Valilik Makamı İçişleri makamına Bu haksız ve Anayasamıza aykırı durumu İç İşleri Bakanlığına Bildirdiyse,Bu seferde Ey İçişleri Bakanlığı Anayasamıza aykırı durumu Bölgesel ayrımcılık ve Fahiş Fiyat uygulanması  yapanlar hakkında bir işlem yapmıyorsunuz İstanbullunun Fahiş fiyatla Taksiye Binmesine göz yumuyorsunuz ?Müdehale etmiyorsunuz ?

Durum anlaşıldı en güzeli biz bu haberi Sayın CumhurBaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a mail atalım sayın CumhurBaşkanımız derhal bu konuda  Anayasamıza aykırı durumu Bölgesel ayrımcılık ve Fahiş Fiyat uygulanması  yapanlar hakkında İşlem yaparak İstanbullunun mağduriyetini önler.

Görevlerini kim yapmıyorsa Cumhurbaşkanımız ona bu sorunu neden çözmedin diye sorar.

Biz haberciyiz biz haberimizi yaparız takip ederiz kurumlarında bu sorunu çözmesini sağlarız.Ben neden her adaya işim icabı gittiğimde Taksiye yani golf aracına bindim diye Kazıklanayım.Olmaz efendim olmaz ben bu duruma müdehale ederim ve ne kendimi nede İstanbul halkını KERİZ yerine koydurmam !…

Ekrem Başkan Bu millet sana oy verirken Milletini koru sahip çık diye verdi İstanbuluya farklı muamele yap diye ayrımcılık yap diye vermedi.Bumu senin eşitlik anlayışın.

Ortada Bir gerçek var İETT ve Ekrem İmamoğlu,Erdem Gül İstanbulluları yıllarca Mağdur ederek onlardan haksız yere para almış.Bu konuda Savcılarımızda Gereken soruşturmaları yapacaktır.İETT ve İBBB Toplumda ayrımcılık yapamaz.İstanbul 39 İlçeden oluşur.Tüm İlçelerdeki vatandaşların Ulaşım ücretleri aynı olması gerekir.

CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçtaroğlu Hak-Hukuk-Adalet yürüyüşleri yapar,Kamu Kurumlarının kapılarına dayanır ama Kendi Belediye Başkanlarının yaptığını görmez,duyma,Bilmez. Yani, 3 Maymun Görmedim duymadım,Bilmiyorumu oynar.

Biz İstanbulun 38 İlçesinde olan Vatandaşlar Bizlerin Hak-Hukuk-Adaletimizi araması için CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçtaroğlu’na Bizim için adalara sakın yürüme diyoruz ama Ondan bizim Hak-Huku-Adaletimizi sağlaması için PROTESTO EYLEMİ OLARAK ADALARA YÜZEREK GİTMESİNİ istiyoruz.

Bakalım Sayın Kemal Bey Adalara İstanbullunun hakkını aramak için YÜZEREK gidecekmi ?

NOT Haberde adı geçen Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Kişiler cevap haklarını kullana bilirler.

Haber:Gökhan Gülmez


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et