DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, HDP’lileri ‘zafer’ işareti ile selamladı.

03.05.2023
A+
A-

BAKAN SOYLU: “PKK’NIN YAPTIĞI ZAFER İŞARETİNİ YAPTILAR”

“Bakınız dün Van’da bir miting oldu. Bu bay bay Kemal Van’da bir miting yaptı. Mitinge aynı zamanda Ekrem İmamoğlu da hanımıyla beraber katıldı. HDP bayrağı salladılar. PKK’nın yaptığı zafer işaretini yaptılar. Meydanda 11 bin kişi vardı. 10 bin kişi ‘Selo’ya özgürlük.’ diye bağırdı. HDP’lileri oraya topladılar. Kendi birtakım partililerini topladılar. Yetmedi ‘Dişe diş, kana kan Öcalan.’ diye orada slogan attılar. Şimdi, neyin ne olacağı, eğer bunlar iktidara gelirlerse Allah korusun ne yapacakları apaçık ortadadır.”

Terör örgütü PKK elebaşlarının gün aşırı destek mesajları paylaştığı Yedili Masa’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting için gittiği Van’da, HDP’liler CHP’lilerle birlikte yan yana parti flamalarını salladı. Cumhurbaşkanı yardımcılığı hayaliyle şehir şehir gezen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, HDP bayraklarıyla karşılandı. İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, HDP’lileri ‘zafer’ işareti ile selamladı. Alana gelenler tarafından Selahattin Demirtaş’ın tahliyesine yönelik sloganlar atıldı. Ekrem İmamoğlu da atılan sloganlara karşı, “Adaletin Ekrem’i de olmaz Selahattin’i de olmaz” diyerek 3 ayrı terör suçundan cezası kesinleşen Demirtaş’ın tutukluluğuna karşı çıktı.

Atatürkçü Kadınlarda Dilek İmamoğlunun Vanda Terör örgütünün yapmış olduğu Zafer işaretiyle selamlama yapmasını çok eleştirdiler.Haber merkezimizi arayan Şehit anneleride bu duruma tepkilerini gösterdi.

 

 


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et