DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Uygurların Bayram Etkinliğinde Çekim Yapmamız Engellenmek Istenilsede Başaramadılar

24.04.2023
A+
A-

Uygurların Bayram Etkinliğinde Çekim Yapmamız Engellenmek Istenilsede Başaramadılar

Haber ropörtajı veya video çekmeme engel olmak istediler!..

  • Bayramlaşma etkinliğinde video çekilmesinden çekindikleri durum ne olabilirdi?Tabii aklıma bin türlü soru geliyor. Acaba Salonda bulunanlar arasında Uygur suç Örgütü elemanları veya TİP-Deas terör örgütüyle ile ilişkileri olanlar olabilirmi ? gibi bir sürü komplo teorisi soruları aklıma geliyor.
  • Neden haber yapmamıza engel olmaya çalışıyorlar ? Neden çekiniyorlar ? Uygurlar Bu ülkenin asıl evlatlarını neden dışlıyorlar ve toplantılara girmesinden neden rahatsızlık duyuyorlar. Hani biz kardeştik ?

Siz böyle iki yüzlülük yaparsanız sizleri bizim kardeşimiz olamazsınız !.. Zaten benimde kardeşim artık değilsiniz ? Ben Türküm Siz Uygursunuz ve işinize geldiği zamanda Uygur Türküsünüz. Ama hiç bir Türk ;Türk düşmanı olan Emperyalist siyonist haçlılarla ,abd gibi ülkelerle iş birliği yapmaz…. Hiç bir Türk. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığıyla emperyalist siyonist haçlılara yaklaşmaz onların kuklası da olmaz.,

Ben geçtiğimiz aylarda yaptığım haberlerden anlaşılacağı üzere Uygur Uyruklu vatandaşımızı ölümden kurtarmak için Terör örgütlerine Uygur mafyalarına kafa tuttum ve ona sahip çıktım.Aslında o Uygur kardeşimize benim değil ,UYGUR STK ve Kanaat Önderlerinin sahip çıkması gerekirdi.

Uygur kardeşimizi Terör örgütü elemanı olduğu iddia edilen kişiler öldürmesin diye yaptığım haberlerden dolayı , Bazı uygurlar Whatsap Uygur gurublarında benim hakkımda organize olarak İslami Terör örgütüne beni hedef gösterdiklerini öğrendim.Terör örgütü sempazitanı veya üyesi olan Kadın şahıs ,Benim hakkımda planlar yapıp Uygurların organize bir şekilde bana karşı bir sürü eylemler yapılmasına,benim hakkımda davalar açılması gibi taliamatlar verdiği ses kaydı Beni tanıyan ve Türkiye Cumhuriyetine gönülden bağlı olan Uygur kardeşlerimiz tarafından bana cep telefonundan mesajla bildirildi..Ben iyilik yapıyorum Cesaretimle Mağdura sahip çıkıyorum.İşimi gücümü bırakıp sabaha karşı vicdanım rahat etmediği için vede en önemlisi bir insanın hayatını kurtarmak için taksiyle Bakırköy Sadi Konuk hastanesine gidiyorum mağdurun can güvenliğini o geceki Polis amirleriyle görüşerek onlara durumu anlatarak sağlıyorum.Terör örgütü elemanları ise okadar kendilerinden eminlerki mağduru hastahanede Polislerin yanında telefonla arayarak ve Whatsaptan mesaj atarak ölümle tehdit etmeye devam ediyorlar.Ben o zaman bu teröristler hangi cesaretle bunu yapıyorlar diye düşündüm durdum aylarca.Ancak şimdi Bu suç örgütlerinin STK Başkanları vasıtasıyla Siyasetçilerden güç aldıklarını farkına varmış durumdayım. Benim bu yaptıklarım karşısında tüm uygurların bana teşekkür etmesi gerekirken ,Bazı uygurlar Terör örgütlerini koruyor. Beni eleştiriyorlar.Hadi gel işin içinden çık.Sap saman birbirine karışmış.Kim doğru kim yanlış gelde karar ver ….

Uygur Uyruklu vatandaşımız 2 kere dövülüp ölümden kurtuluyor ama hiç bir kanaat önderi veya Uygur Dernek,Vakıf,Federasyon,Birlik Başkanları veya yöneticileri her nedense  bu durum karşısında dövülen kişiye sahip çıkmıyor ve hiç biri bir açıklama yapmıyor ?Yahu sizin memleketiniz insanı ölümden dönüyor sizler onu  korumuyorsunuz .STK Başkanları.Hayırdır neden korumuyorsunuz ? Bu soruma bir cevap verin. !….

Ben haberciyim bizim meslekte 5N1K denilen bir durum vardır.Benim orada Video haberi çekmem neden STK Başkanını panikletmiştir.? Neden STK başkanı Salondaki adamına bana engel olması talimatı vermiştir ? Bu soruların cevabını verecek kişi aslında bana engel olmaya çalışan Acemi sözde stk yetkilisi olduğunu olduğunu söyleyen kişinin Başkanı bu sorunun cavabını vermesi gerekir.

Ben oraya gitme sebebim İçişleri Bakanının bu etkinliğe katılacağını duymamdan sebebtir.Yoksa Uygurların Bayram etkinliği veya başka saçma sapan etkinlikler yapması beni ilgilendirmez benim için hiç bir haber değeride yok.

Uygurlar hakkında haber yapmamın tek sebebi Polis kardeşlerime karşı Sosyal medyalarda algı yapmalarına tepki göstermemden dolayı yapmaktayım.Benim Okyanus ötesinden talimat alanlarla asla işim olmaz.Okyanus ötesinden talimat almayın lafınıda sayın İçişleri bakanımız söylemiştir.Ben söylemiyorum.Ben sayın İçişleri bakanımıza inandığım,güvendiğim için tepkimi gösteriyorum.Neyse konuya geri döneyim.

Ben bu gün o salondaydım.Bende orada videolar çektim.Hatta bazı hatsizler Benim ülkemde benim kamu görevimi yapmama haber ropörtajı veya video çekmeme engel olmak istediler ama ben Başkanın talimatıyla geldiklerini söyleyen Uygur sözde STKK’lar yetkilisi olduğunu söyleyen bir kaç yavşağa gerekli cevabı vererek haddini bildirdim.Hatta çok ağır tepkimi koyacaktım o yavşaklara ama araya giren polis kardeşimin hatrına olayı büyütmeden kapattım.Bunlar daha evvelde bir toplantılarında benim kameramanımın çekim yapmasını engellemişlerdi.Kamereman genç bir çocuk olduğu için dayak yerim abi diye korkmuş çekim yapmadan geldiğini bana söylemi,şti Yine Ulusal yboyutta Yazılı ve Görsel Basın mensuplarını hatta TV de proğramı yapan başka gazetecileride yaptıkları etkinliklere almayarak aynısı yapmışlardı.Bende o zamanlar inşallah bir gün banada aynısı yaparsınız diye kendi kendime demiştim ve o günde bu gün gerçekleşti.Ama nasip olursa başka bir sefer gereğini yaparım.Basın Halkın müşterek sesidir.Basın Özgürdür.Basının haber yapmasına engel olunmaz.Bazı hadsiz stk Başkanları veya sözde görevli bozuntuları Uygurlar burası Türkiye Cumhuriyeti Burasını Afganistanla veya Başka ülkelerle karıştırmayın.

Haber yapmamıza engel olan kişilerin derdi Hangi kanalın kimin video çektiğini bilmeleri gerekirmiş.Yahu kameranın üstünde Tripotta Hangi kanal olduğu yazıyor.Ben çekim yaparken size hesap verme gereğide duymam.Size kendimi anlatmayada ihtiyacım yok.Ben işim için oraya gelmişim banane sizin etkinliğinizden.Zaten sizler nezaketten hiçbir haberiniz yok.Gelin bizim Türk Kardeşlerimizin yöneticisi olduğu stk toplantılarına katılın görün Basına nasıl saygı duyuyorlar.Siz zaten kendinizden olmayanı asla aranıza almazsınız.Sizin Basına her zaman saygısız hadsiz davranışlarınız var.Siz böyle Türk Gazetecilerine kaba davranın hoş geldin demeyin sonrada Kardeşlerimiz bize sahip çıkmıyor deyin.. Hadi oradan bakın dalganıza işiniz gücünüz Video çekjip Okyanus ötesindeki ağalarına video yollayıp bakın biz Türkiyede eylemler yapıyoruz .Bize daha çok para yollayın mesajı vermek.

şov yapmak.Yahu siz bayramlaşma etkinliği yapıyorsunuz nedir çekinceniz?Nedir korkunuz ?Neden çekim yapanın kim olduğunu sorguluyorsunuz ?

Siz Polismisiniz ? Siz devletin görevlisimisiniz ? Siz kimsiniz yahu ? Kendinizi ne sanıyorsunuz ? Ben 35 yıldır yapacağım veya yaptığım haberde kimseye hesap vermedim!.. Sen kimsinki senden veya sizden izin alacağım yavşak(Benim haber yapmama müdehale eden yavşağın ismini bilmediğim için bu yazımda ona yavşak diyeceğim.Yavşak Küfür hakeret değildir. Bitin yavrusu demektir.) Ulen yavşak sen önce bir haddini bil.Sen STK yetkilisi değil başkanı olsan ne yazar.? Yakında senin başkanınında haberleri düşer basına benim vasıtamla.

Senin Başkanın eğer Devlet görvlisi değilse !.. Eğer Mit personeli değilse veya Türkiye Cumhuriyeti devleti tarafından Yurt dışına görevli olarak gönderilmiyorsa O zaman Ben derimki Yahu sen STK başkanı olarak yabancı Devletlere gidip Yabancı Devlet Başkanları ve İstihabaratlarıyla görüşmenin SUÇ olduğunu bilmiyormusun ? diye sorarım.

Benim haber yapmamı engellemeye kalkanlar haddinizi bilin ,ben Terör örgütlerinin meydanlarda düzenlemiş olduğu binlerce kişinin katılmış olduğu mitinglerde bile toplananların arasına girip mitinglerde kocaman kameramla haber yapan birisiyim. Hatta sahneye çıkıp binlerce kişinin videosunu çeken birisiyim. Lan yavşak sözde Uygur Stk yetkilisi sen daha dünyaya gelmeden evvel Portakalken ben bu işi yapıyordum!… .

Ama Kabahat sende değil Yavşak STK temsilcisi bu güne kadar senin engellediğin gazetecilerde hata var.Onlar seni bir yavşak sanmış ve haber yapmamışlar sen de kendini bir B k zannediyorsun.Hata sende değil seni yolladığını söylediğin BAŞKAN dediğin kişide Hata……Yakında zaten o başkanında haberlerini yayınlıyacağım sorun değil az zaman kaldı o haberleri yayınlama.

Yaptığım her haberde diyorum bu paraların kaynağı nereden geliyor ? 120.000 TL Salon Parası ve 3 Bine yakın kişinin yemek paraları hangi değirmenden geliyor ? Bu kadar eyleme,etkinliğe,uluslar arası seyahatlere finans nereden geliyor bu konuyu derinlemesine ben ve ekip arkadaşlarım araştırıyoruz. Her birinizin tek tek şirketlerinin ne kadar vergi ödediğini araştırıyoruz. Türkiyeye geldiğiniz tarikh zaman belli.Adınıza veya aileniz adına ne kadar mal mülk var araştırıyoruz.Bu kadar malı mülkü servetin karşılığını Nereden buldun yasası denen bir şey var.Madem ticaret yapıp kazandınız o Zamanda ne kadar vergi ödediniz bunu ibraz etmeniz lazım.

Arkanızda siyasetçilerin desteği var sanmayın.Kanun karşısında her kes eşittir.Vergilendirilmiş kazançta kutsaldır.Benim Polisim,Benim Askerim birileri bu ülkeyi soysun diye Şehit olmuyorlar.Her kim Vergi kaçırıyorsa ,suça karışıyorsa kanunlar gereğini yapar.

Örnek olarak geçtiğimiz ay Biz haber yaptık Bandrolsuz kaçak kitap satan Uygur Kitap evini Başarılı İstanbul POLİSİMİZ suç üstü yaptı.Sizlerin arkasında olan siyasetçiler o kitapları POLİSİMİZE emir veya talimat vererek size iade ettirmiş olabilir.Bu İdiamında videosunu yayınlamıştım. ama Biz o olayı hala takip ediyoruz edeceğizde.Yine başka bir olay Sefaköyde Gündüz gözüyle Uygur Suç Örgütü tarafından Adam dövülüyor biz bu olayında mahkeme sürecini takip ediyoruz takip etmeyede devam edeceğiz.Uygur suç örgütleri veya Teröre kjarışanlar İşinde gücünde olan uygurlardan haraç alıyor,Tehdit ediyorlar bunlar hep belgeli ispatlı.Uygur Kuyumcuyu soyuyorlar.Bir Uygur Başka uytgurun birinden 180 Bin USD, Başka Bir bayandan .800 Bin USD ve bir sürü Uyguru dolandırıyor tokatlıyor bu konudada haber araştırmamız devam ediyor.Hatta o Uyguru aradım Bizzat kendisine sordum olayı gel istersen cevap hakkını kullan dedim.Tokatçı uygur bir gün sonra beni Bir Türke aratıp benimle görüşmek istediğini söylemesi üzerine Ataköyde bir Kafede o Türklede konuştum. Ona hayırdır sen Suç örgütünün tahsilatçısı veya koruması mafyasımısın deyince yok böyle bir şey ben bu konuları bilmiyordum dedi. .Ben korktum sen git konuş deyince sizi aradım ve konuşmaya geldim diyerek.Ben dürüst bir iş adamıyım benim bu işlerle işim gücüm olmaz.Ben o kişiyi Lalelide esnaf olduğum zamanlardan tanırım.Benden mal alırdı Çine kaçak yollarla yollardı deyip .Kendisinin bu işlerle bir alakası olmadığını ve bu andan itibarende abi beni bu konu ilgilendirmiyor diye söylemiştir.

Bu konuyuda ilerleyen günlerde belgeleriyle videolarıyla haberini yayınlıyacağım.Hatta ona bu işin arkasında milyonluk dolarlar iddia ediliyor.Bu alacak verecek parası Terör parasımı ?Uyuşturucu Parasımı ?Yoksa Ticaret alacak verecek parasımı diye sordum. Dolandırıcı diye iddia edilen kişinin iş yerinin kurşunlanmasıyla Savcılığada yansımıştır. Hatta dolandırıcı olduğu iddia edilen kişi 800 Bin USD aldığı kadının kocasına Kadın hakkında ahlaksızca İftira attığıda konuşulmaktadır. Bu dolandırıcı olduğu iddia edilen kişinin dükkanı neden kurşunlanıyor ? Polis makamları bu konuyu derinlemesine araştırıyor.İstanbul Polisimiz her olayı çözdüğü gibi bu olayıda çözecektir. Polisimiz dünyanın en başarılı Polisidir.Her suç olayını mutlakaki çözerler.Tecrübeleri,eğitimleri ve teknolojileri süperdir.Koskoca Mega kent İstanbulda Polis kardeşlerimiz sayesinde huzula güvenle yaşıyoruz.Biz Gazetecilerde Polislerimizin sayesinde Mafya ve Terör haberlerini yapabiliyoruz.Çünkü yıllarca başımıza gelmeyen kalmamıştır ama POLİSLERİMİZ aslanlar gibi Bizleri gerek Görevimizin başındayken veya başka bir yerdeyken her daim Güvenliğimizi sağlamışlardır.Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun.Amin.

Kısacası örnek vermeye devam edersem destan olur bu kadar örnek yeterlidir diye düşünüyorum.

Benim siyasi görüşüm yok.Ben hiç bir siyasetçiyede eyvallah devam. Benim siyasetle işim olmaz. Benim işim Al Bayrağım .Vatanım ,İnançlarımı korumak ve sahip çıkmaktır..Benim Ülkemin Türkiye Cumhuriyetimin sınırları içerisinde Al Bayrağımın altındada her kes eşittir. Siyasetçiler bu gün vardır yarın yoktur!..Ama Bizler 35 senedir sahalardayız.Kimler geldi kimler geçti.Hiç bir makamda kimseye bakii değildir.

Tabiyeti Uyruğu ne olursa olsun Kimse suç işleyemez,Kimseyede uyruğundan dolayı ayrıcalık tanınmaz. Dernekler,STK’larda Kuruluş amaçları dışında Faaliyette bulunamazlar.Bu Böyle biline.Bunu ben demiyorum.Türkiye Cumhuriyetinin kanun ve yasaları diyor.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et