DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Çin’den 40 milyon yuan tutarındaki yardım ve Ramunion Kurtarma Takımı’nden 8 kişilik bir ekip, Türkiye’de

08.02.2023
A+
A-
Çin’li gazeteci  Nuray Chen‘in yayınladığı haberine göre  ; Çin Halk Cumhuriyetinden merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depreme ilişkin   40 milyon yuan tutarındaki maddi yardım  ve Çin’in başta Arama ve kurtarma ekibi ve sağlık ekipleri, depremle mücadele malzemeleri olmak üzere ilk parti olarak 40 milyon Yuan tutarındaki yardım sağladığı , Çin’den sivil toplum örgütü Ramunion Kurtarma Takımı’nden 8 kişilik bir ekip, Türkiye’de depremden en çok etkilenen bölgelere gitmek için yola çıktı.
Uluslararası kurtarma alanında zengin deneyimlere sahip 8 kişi, radarlı arama cihazı gibi donanımların yanı sıra özel eğitimli arama  kurtarma köpeğini de yanlarında getirdi.
Çin’li gazeteci  Nuray Chen‘in yayınladığı haberine göre ;Türkiye’de yaşayan Çinliler tarafından toplanan çadır, battaniye, uyku tulumu gibi yardım malzemeleri de geçtiğimiz gün  Türkiye’nin ilgili birimlerine teslim edildi.
Çin’li gazeteci  Nuray Chen ve çok sayıdaki Çindeki arkadaşı ile  Türkiye’deki arkadaşları  merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremi yaşayan depremzedelere yardım için  para bağışlamışlar.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depreme ilişkin Çin’deki internet kullanıcıları sosyal medyada çeşitli yöntemlerle Türkiye’ye destek veriyor.
Çin’li gazeteci  Nuray Chen Depremde hayatı kaybedenlere rahmet, ölenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar dileklerinde bulunuyoruz. dedi.
Haber merkezimize gelen yeni bilgiye görede bu gün Çin Halk Cumhuriyetinin çeşitli şehirlerinde yaşayan  Uluslararası kurtarma alanında zengin deneyimlere sahip  90 Kişiden oluşan Uzman Arama Kurtarma Ekipleri Alet ve edavatlarıyla birlikte  Bu gün ilerleyen saatlerde Çinden kalkacak olan Uçak ile Akşam saatlerine doğru İstanbul Hava limanına gelip.Daha sonrada Deprem Bölgesine gidip Arama Kurtarma faaliyetlerinde bulunacaklar.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et