DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

TİP TERÖR ÖRGÜTÜ HASTANEDEYKEN BİLE ÖLÜMLE TEHDİTE DEVAM ETTİ

19.01.2023
A+
A-

Geçtiğimiz gün İstanbul Sefaköy Semtinde Uygur Uyruklu Türk İslam Partisi Terör örgütü üyeleri tarafından Öldürülene kadar dövülen Uygur uyruklu ZHAYM ABUDUHELİLİ ‘nin cep telefonuna yabancı ülke sim kartlı telefonlarda Uygurca konuşarak ölümle tehdit mesajlarını yollamaya devam ettiler.

Hastane acil serviste tedavisi yapılan ZHAYM ABUDUHELİLİ‘ye gelen Ölüm mesajları Whatsap haber ihbar hattımıza geldi.

Yaptığımız haber Dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan uygurlar çeşitli Whatsap gurublarında paylaştılar.Haber merkezimize Uygurlar tarafından gönderilen paylaşımlarda Uygur Halkının çok büyük bir kesiminin Uygur Teröristlerin Mazlum Uygur ZHAYM ABUDUHELİLİ‘ ye Yapılan saldırının Müslümanlığa sığmıyacağına ve Uygurun Uygura saldırıp Ölene kadar dövmelerine çok büyük bir tepki geldi.

Yine Whatsap Haber İhbar hattımıza gelen ve Dünya genelinde çok büyük bir uygur kitlesinin kullandığı ’Weten Uchun Uygurlar’’  isimli Whatsapp sosyal Medya gurubundan kendi sesiyle Gazetemiz İmtiyaz sahibi Gökhan Gülmez hakkımda yaptığı haberden dolayı Uygur Uyruklu Çin Pasaportuyla Türkiye ye gelen ve sonradan Türk vatandaşı olan Z.K isimli Bayan tarafından kendi sesiyle paylaştığı ve yayınladığı Sesli mesajda ;

Z.K :- Gökhan Gülmez denilen şerefsizin makalesini okudum’, ‘Vay şerefsiz’, ‘’Şerefsiz Gökhan Gülmez, Ahmet Kılbitmez denilen Vatan Partililer, Çin’e satılan bu şerefsizlere bence zamanında cevap vermek gerek’, ‘Bundan başka Gökhan Gülmez denilen şerefsizin haberinde ismi geçen Uygurlar ekran görüntüsü alıp Türkiye’de bir avukat tutarak dava açmalıdır’, Türkiye’deki Uygur yetkililerin bu Gökhan Gülmez’i izlemeye alması gerekiyor.

Z.K :- Uygur Dernek liderlerinin bu adam hakkında Dava açması gerekiyor.‘Eğer biz Uygurlar bu şerefsizlerin ağzından burnundan getirmezsek bunlar Türkiye’de öne çıkacaklar’ diyerek hakaret etmiş!….

Z.K :- Ayrıca  Gazeteci ‘Gökhan Gülmez hakkında TCK’na göre suç işleyerek Çin için çalışan casus’ diyerek iftirada bulunmuş veyine TCK’ya göre  ‘Uygurlar bu kişiye karşı dava açmalı’ diyerek Uygur toplumunu ve Terörist gurupları Gökhan Gülmez’e karşı kışkırtma suretiyle Türk Ceza Kanununa göre Uygur halkını kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçlarını işlemiştir.

Z.K :- Uygurlara ait Weten Uchun Uygurlar’’  isimli Whatsapp sosyal Medya gurubunda Gökhan Gülmez‘e yönelik kullandığı ifadelerde TCK’ya göre Kamu Görevi yapan Gökhan Gülmez’e açıkça hakaret ettiği, Kamu Görevi yapan Gökhan Gülmez’i küçük düşürmeye çalıştığı ve iftira atarak Gökhan Gülmez’i güvenilmez bir gazeteci olarak lanse ettiği açıktır.

Gökhan Gülmez Yaptığı haberde ise   Uygur uyruklu  şahıs 16.01.2023 tarihinde akşam saatlerinde Sefaköy’de 5 Uygur tarafında saldırıya uğramış ve demir boruyla öldüresiye dövülmüştür. Dövülen şahıs hastanedeyken Gökhan Gülmez’i  aramış ve durumu anlatmıştır. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin Türkistan İslam Partisi ve Daeş isimli terör örgütü mensupları olması iddiası üzerine durumu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele birimini telefonla arayarak bilgi verdim ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele polislerimizde ivedi bir şekilde Uygur şahısın bulunduğu hastaneye giderek şahısın ifadesini aldı ve soruşturma başlattı.

Daha sonra bu konuyu detaylıca sıcağı sıcağına haber yaptım. Ayrıca ben Daeş, Türkistan İslam Partisi gibi terör örgütünün ve teröristlerin işlediği suçları açıklayan haber yaparken Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs buna karşılık Kamu Görevi yapan Soruşturmacı Gazeteci Gökhan Gülmez’e karşı karalayıcı ithamlarda bulunması, Gökhan Gülmez’i İslami terör örgütlerine ve Uygurla karşı hedef haline getirmesiUygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs Daeş, Türkistan İslam Partisi gibi terör örgütleriyle ve bunların militanlarıyla birlikte hareket ettiğini göstermektedir.

Kamu Görevi yapan Gökhan Gülmez Başıma bu saatten sonra bir şey gelirse sorumlusu Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs ’dir demiştir.

Ayrıca Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs daha önce de ısrarlı bir şekilde basın mensuplarına ve basın çalışanlarına yönelik olarak devam eden bu şekilde hakaret, itibar suikasti, Uygur halkını kışkırtma gibi faaliyetlerini defalarca gerçekleştirdiği   Uygurlar ve Doğu Türkistan hakkında her haber yapan basın mensubunun da  aynı sorunu yaşaması artık işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladığının kanıtıdır.

2 yıl önce şüpheli  Z.K İsimli Uygur uyruklu Bayan hakkında A.K isimli bir gazetecinin benzer şuçlardan Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs karşı dava açtığı ve bu dava sonucunda Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahısın hapis ve para cezası aldığı ortaya çıkmıştır.

Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs hakkında ayrıca başka şahıslarında birçok kez benzer suçlardan savcılığa başvurduklarını öğrendik.

Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs açık ve net bir şekilde kamu görevi yapan Basın mensuplarını tehdit edip , Uygur toplumu Düya genelinde  kin nefrete sürükleme suçlarını defalarca işlediği ve özellikle Uygurlar ve Doğu Türkistan ile ilgili haberler yapan gazeteciler hakkında sosyal medya platformlarından itibar suikastleri ve Terör örgütlerine hedef yaptığı  aşikardır.

Bu sebeple aşağıda yayınladığımız Weten Uchun Uygurlar’’  isimli Whatsapp sosyal Medya gurubundan mesajlaşma ses  kayıtları ile beraber ısrarlı olarak Gökhan Gülmez’i hedef alan, hakaretler eden,İftira ve İtibar suikastliği  yapani,rahatsız eden,   huzur ve sükunumu bozan, sosyal medya hesaplarından yorumlar yapan Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs hakkında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına Suç duyurusunda bulunmuş olup, Ayrıca Gökhan Gülmez’in Avukatlarınada Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs hakkında Yüklü bir miktarda Maddi ve Manevi Tazminat davası açılması talimatı verdiğini açıklamıştır.

Gökhan Gülmez yaptığı açıklamada Yukarıda izah olunan nedenlerle şikayetçi olduğum Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs isimli şahsın fiillerinin TCK’nın ilgili maddeleri uyarınca cezalandırılması için gerekli soruşturmanın yapılarak hakkında kamu davası açılmasını ve  Gökhan Gülmez’in konumu itibarıyle dosyanın Terörle Mücadele Kanunları kapsamında değerlendirilmesini ve Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahsın yaptığı paylaşım Dünya genelinde büyük bir kitleye ulaştığı için bu kitle içerisinde Terör Örgütleride olduğu için Gökhan Gülmez Can Güvenliği için Polis koruması verilmesinide talep etmiştir.

Z.K :- Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs Yaptığı sesli paylaşımda Gökhan Gülmez’in yaptığı haberlerde Gökhan Gülmez, A.K. denilen Vatan Partililer, Çin’e satılan bu şerefsizlere bence zamanında cevap vermek gerek’, ‘Bundan başka Gökhan Gülmez denilen şerefsizin haberinde ismi geçen Uygurlar ekran görüntüsü alıp Türkiye’de bir avukat tutarak dava açmalıdır’,

Gökhan Gülmez 35 senedir asla elinde  Bilgi,Belge,Video olmadan haber yapmamıştır yapmazda.Her zaman Basın ahlak ilkelerine uyarak haberlerini yapmıştır.Bu güne kadar ne kadar haber yaptıysam hepsinin arkasındayım ve her haberimin ispat videosu vardır.

3 yıl evvel Ropörtaj yaptığım Rahmetli Değerli Devlet adamı ve Türk  büyüğüm DTCSH Başbakanı Hızırbeg Gayretullah ve Profösör Doktor Kaşgarlı Mahmut ile yaptığım video ropörtajda Rahmetli Hızırbeğ Gayretullah Her şeyi anlatmıştır.

Doğu Türkistan Sürgün hükümeti Nerede Kimler tarafından kurulmuş,Kurulurken Amerikalılarla neler yaşanmış,Anayasayı Amerikalılara nasıl kabul ettirmişler,Uygur Anayasa Kitapçığını kim Matbaada bastırmışAnayasa Yazılırken orada olmayıpta Kim Ana yasa kitapçığına ismini yazdırmış,Hangi İstihbarat Örgütler Tekliflerde bulunmuş,Habitat toplantısında Çinler neden toplantıyı terk emiş Kısacası 2 saate yakın yapılan ropörtajda her şey anlatıldı.Şu anda Elimde henüz yayınlamadığım 10 adet Telefonla yaptığım ropörtaj var.Sayın Değerli Büyüğümüz rahmetli Hızırbeğ Gayretullah İstanbul dışındayken ve hastayken sık sık beni arardı ve Gökhan Kayıt et Konuşmalarımı deyip çok önemli bilgilerde zamanı gelince tarafımdan yayınlanacaktır.

Mekanın Cennet Olsun.Peygamber efendimiz komşun olsun.Amin.Sayın Hızırbeğ nGayretullah Ruhuna El Fatiha..Amin.

Doğu Türkistan Sürgün Hükümetinin Dış İstihbaratlarla bağlantısını ve pek çok konuyu Değerli Türk Büyüğü Rahmetli Hızırbeğ Gayretullah açıklayıp söyleyip tarihe not düşmüştür..

Hakkın rahmetine kavuşan merhum Değerli Türk Büyüğümüz ve Devlet adamı Hızırbeğ Gayretullahın Videosu hala yayınlanmaktadır, ropörtajı izlemek isteyenler aşağıdaki linki tıklayarak izleyebilirler.  https://www.vizyonege.com/2021/03/18/prof-dr-sultan-mahmut-kaskarlidtcsh-cumhurbaskan-yrd-hizirbek-gayretullahgokhan-gulmez-roportaji/

Yine Dış İstihbarat servisleri ve Okyanus ötesi Cümlesini defalarca Ulusal Basında ve Televizyon kanallarında İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Televizyon kanallarında haberlerde defalarca söylemiştir.

Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs Çin Devletinin yaptığı Fuarı haber yapmamı eleştirmiş.Peki Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs Yıllarca Türkiyede Çin Devleti adına FUARLAR düzenledi.Kendi sosyal medya sayfasında paylaşmış.Bunu bütün uygurlar biliyor.Asıl Çin ile ilişkisi olan o.Ben Çin devleti adına fuar düzenlemedim o düzenledi.O Çin devletiyle Ticaretler yapıp zengin oldu.

Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs Çine Turizzim yaparken Türkiyeden kaç kişiyi Uçakla Çine Götürdü ?Ben hayatımda ne çine gittim nede Çinli bir tanıdığım yok.

Ha çinli bir tanıdığım olsada kimseyi ilgilendirmez.Canım istersede her yere giderimBu benim özel hayatım ve benim özel hayatıma hiç kimse karışamaz.Bütün Çinlilerde Kötü insan değildir.Asıl Çin Konsolosluğu Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahıs hakkında DAVA AÇSIN.

Çinliler hakkında Türkiyede olumsuz sözler söylüyor.İstanbulda yaşayan Bir sürü Çinli Turist veya İş İnsan var. Her hangi Çin vatandaşının başına bir şey gelse sorumlusu bu bayandır diyorum bende.

Yahu Gökhan Gülmez Kamu görevi yapan Gazeteci.Haber değeri olan her şeyi haber yapar. Amerikayıda haber yapar Çinide yapar Fransayıda hatta Dünyada nerede ne oluyorsa Haber değeri olan her kesi ve her Devleti haber yapar.

Basın Halkın Müşterek sesidir.Gökhan Gülmez’in işi haber yapmak !..

Aslında Ben Uygurları yıllardır koruyan bir Gazeteciyim.Sayısını bilmediğim kadar Uygur Kardeşlerime Allah için her zaman yardımım olmuştur ve olacaktır. Her Kim Bir Kişiye zorbalık yaparsa Bizim dinimiz İslam .Dinimiz ne emreder her zalimin karşısında dur!… Mazluma sahip çık der.Bende Derdi problemi olan her Uygurun yanındayım.

Ama suça karışan veya Benim Ülkemde suç işleyen Adam döven,İnsan öldüren,İnsanların Namusuna onuruna,şerefine,Malına el uzatan Uygur olursada onu Türk Ceza Kanununa göre Yüce Türk Mahkemesine veya Savcısına,Polisine Şikayet ederim haberinide yaparım.Benim işim bu.

Uygur Kardeşlerim açık ve net söylüyorum Hakkımda en ufak İftirayı atan Dünyanın neresinde olursa olsun Yasal Haklarımı kullanırım.Bunu Bilin sakın hata yapmayın sonra yazdığınızdan veya konuştuğunuzdan Pişman olsanızda ben pişman olmam aslada verdiğim karardan dönmem.

Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayan şahısile bu saatten sonra karşılıklı olarak yaşayacağımız Hukuk mücadelesinin her safhasını haber yapacağım ve öyle bir ceza alacaksınki sana ders olsun bir daha kimse hakkında İftira atmazsın.

Bizim bir atasözümüz var ”HER KUŞUN ETİ YENMEZ ” Sayın Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayanda Bana sataşmakla BALTAYI TAŞA vurdun..Aşağıdaki konuşman Cumhuriyet Savcılığına teslim edildi.Avukatın Hukuki olarak savunmanı yapsın.Medeni ve kibar bir şekilde hukuk mücadelemiz başlamıştır.

Uygur Uyruklu Z.K ismli Bayanın yayınladığı sesli mesaj


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et