DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Şahan Gökbakar,AtillaTaş,Fazıl Say ve Athena Gökhan gibi isimler İmamoğlu’nu topa tuttu.

07.05.2022
A+
A-

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adeta bombanın pimini çekti. İmamoğlu’nun Karadeniz turu sırasında yanında bulunan gazetecilerden özellikle Nagehan Alçı çok konuşuldu. Şahan Gökbakar, Atilla Taş, Fazıl Say ve Athena Gökhan gibi daha önce kendisine sık sık destek veren isimler İmamoğlu’nu topa tuttu. İBB Sözcüsü Murat Ongun’un “Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlar” cevabı da ortalığı iyice karıştırdı. İşte bu sert eleştirilerin ardından İmamoğlu zehir zemberek sözlerle bu isimlere yüklendi. İmamoğlu ‘Anlamaya çalışmadan bu tarz girişimleri yapanları, akıllı olmaya davet ediyorum. Vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil” dedi.

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turu sonrası ortaya çıkan görüntü çok konuşuldu. İmamoğlu’nun Karadeniz gezisinde söylediği ve yaptıklarından çok verdiği poz gündem oldu. Fazıl Say, Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz ve Atilla Taş gibi isimler Nagehan Alçı’nın da kadrajına girdiği poz nedeniyle İBB Başkanı’na tepki gösterdi. İBB Başkanı’na verdiği desteği geri çekeceklerini açıklayan isimler sosyal medyadan paylaşımlarıyla İmamoğlu’na demediğini bırakmadı.

ONGUN’UN SÖZLERİ ATEŞİ KÖRÜKLEDİ

İBB Sözcüsü Murat Ongun’un sert eleştirilerin ardından “Biz o tartışmaları önemsemiyoruz. Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlarıdır” sözleriyle ortalık iyice karıştı. Tepkiler daha da büyüdü.

KARADENİZ TURU KARESİ TARTIŞMASINDA YENİ PERDE

İşte bu yaşanılanlar sonrasında ‘Karadeniz turu pozu’ tartışmasında bir bomba daha patladı. Ekrem İmamoğlu’ndan kendisini eleştiren isimlere karşı atak geldi. İmamoğlu sert sözlerle ünlü isimlere yüklendi ve ‘Vız gelir tırıs gider’ ifadelerini kullandı.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et