DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

KORU BELEDİYE BAŞKANI KAMİL YAMAN MECLİS KARARLARINI NEDEN SAKLIYOR ?

29.04.2022
A+
A-

Bu gün Yalova İli Koru Belediyesinin  www.koru.bel.tr  adresli wep sayfasına girdiğimizde Koru Belediyesinin Meclis Toplantılarının videolarını,Meclis gündemini ve Meclis kararlarını hiç bir zaman yayınlanmadığını görünce şaşırdık.

Koru Belediye Başkanı Belkide Türkiyede Koru Belediyesinin Meclis Toplantılarının videolarını,Meclis gündemini ve Meclis kararlarını yayınlamayan tek Belediye başkanı.

Şimdi birileri hemen çıkıp diyebilir ki efendim yapmayın Koskoca Belediye Başkanımı girip Belediyenin wep sayfasında Koru Belediyesinin Meclis Toplantılarının videolarını,Meclis gündemini ve Meclis kararlarını yayınlayacak diye !.. Tabiyki o yayyınlamıyacak ama bu işler için Belediyeden maaş alanlar yayınlayacak ancak ,Belediyede çalışanların görevlerini yapıp yapmadığını denetleyecek olanda hatta bu işin sorumlusuda kim Belediye Başkanı Kamil Yamandır.Bir insan görevini düzgün yapmıyorsa bu büyük bir hatadır.

Bazısı diyebilirki efendim yayınlamıyorlar yayınlarlarsa Yapılan veya yapılmayanlar wep sayfasından anlaşılabilir tabii buda mantıklı bir düşünce.Ancak Belediye başkanının görevi Belediyenin tüm kurum ve kuruluşlarının işlerini yapıp yapmadıklarını takip etmesidir.

Kamil yaman sen bana bu gün dedin ya Ben asla Şehit ve Gazi ailelerinin ücretsiz faydalanması için yapılacak sosyal tesise izin vermem.Bende senin bu saatten sonra tüm Belediyecilik faaliyetlerini incelerim.

Her kezin ince bir çizgisi vardır benim İnce çizgim de Şehitlerimdir,Gazilerimdir.Bu konuda kim karşıma çıkıpta ukala bir şekilde ben izin vermem derse bende onu  mercek altına alırım.Benim acelem yok.Belediye makamı senin babandan sana  miras kalmadı.Yıllarca o Makamda da kalacak değilsin.Ben Koruya Şehit ve Gazilerimin ailelerinin faydalanacağı sosyal tesisi yapacağım ve yaptıracağım.Sen buna engel olamazsın. Zaten bir sonraki seçimlerde adayda olsan seni başkan yaptırmam.Bak kime seni başkan yaptırmam dediysem de yaptırmamımışımdır.2023 seçimlerine kadar Senin tüm faaliyetlerini takip edeceğim.ve O makama oturduğun ilk günden bu güne kadar olan bütün çalışmalarınıda incelemeye aldım.Bakalım Encümen kararları neymiş,Meclis kararları neymiş Belediyen kimlere ne ödemesi yapmış,Belediyeye kesilen Faturalar nasıl araştırmacı gazeteci olarak hepsini araştıracağım eğer Bütün her şeyin doğruysa Sana SÖZ ARAŞTIRMAM BİTİNCE yine buradan haber yapıp sana TEŞEKKÜR edeceğim seni, Türkiye ye örnek göstereceğim .İnanıyorum Dürüst bir başkansın ama Araştırmam sonucunda da en ufak bir olumsuzluk tespit edersem emin ol Devletin ilgili kurumlarınada bildireceğim.Dediğim gibi Şehit ve Gaziler benim kırmızı çizgimdir.

Bak senin dedelerin Türkiyemize Yunanistandan  Göçmen gelmişsiniz hoş gelmişsiniz.O sahibi olduğunuz Topraklarıda Devletimiz dedelerinize bedava vermiş.İyiki de vermiş Türkiye Cumhuriyeti Mazlumlara hep sahip çıkmıştır.Bak senin dedelerinede sahip çıkmış.

Hatırla senin deden ve nenende göçmen olarak Yunanistandan Türkiye’ye geldiler ve sende bu sayade Koruda dünyaya geldin.Benim dedelerim ninelerim 1800 lü  yıllardan beri bu coğrafyada yaşayan kişilerdir.Sen kimsin ki  ben ve benim gibi Türkiye Cumhuriyetinin öz evlatlarına makamında yüzüme karşı diyorsun ki Ben koru Belediye başkanı olarak korunun doğal halini korucam sizlere izin vermicem,sizin hiç bir projenize izin vermicem.Yahu sen kimsin yasa var kanun var.

Sen bize engel olurken Kanun ve yasaları kendi hırsın için çiğniyecekmisin ? Eğer kanun ve yasalar Koruya sosyal tesis yapılmasına izin veriyorsa sen kimsinki ben izin vermem diyorsun ?

Sen seçimle gelmiş yakındada seçimle gidecek   bir Belediye Başkanısın. Belki de sen bir gün gelecek o belediye binasına bile giremiyeceksin,Ben çok belediye başkanı gördüm yönettiği belediyeye daha sonra giremeyen, ama şunu unutma  ben bu ülkenin Vatandaşı olarak bizler her binaya istediğimiz zaman gireriz.Bu bizlerin yasal hakkımızdır.

Kanun ve yasalara uy haberimi okuduktan sonra koru belediyesinin wep sayfasına gir bak gör eğer İnternet kullanmayı bilmiyorsan bilen bir kişiyi yanına al o girsin sana yukarda yazdığım gibi Meclis kararlarının yazılı olmadığını,2000 yılından bu güne kadar hiç bir meclis kararının yayınlanmadığını göstersin.İspat olarakta zaten haber resmi olarak ben olmadığını yayınlıyorum.

Meclis toplantı videolarının ve Meclis kararlarınında neden Belediyenin wep sayfasında yayınlanmadığının AÇIKLAMASINI Yalova yerel Gazetecilerinin hepsini Belediye Binasına çağır Basın açıklaması yaparak Basına bilgi ver.Yanlız kendi yandaşın olan Gazeteye açıklama yapma Tüm yerel Basını çağırarak hepsinin huzurunda basın açıklamanı YAP.

Kamil Başkan , Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.Sevgilerimle Gökhan Gülmez.

Not:Sayın Kamil Yaman İstediğin zaman İstanbula Haber merkezimize veya sütüdyomuza gelerek Basın Ahlak İlkeleri gereğince cevap hakkınızı kullanabilirsiniz.Telefonum ve kartımı bu gün size vermiştim.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et