DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

koru belediye başkanı kamil yaman ihaleleri neden yayınlamıyorsunuz ?

29.04.2022
A+
A-

Yalova İli Koru Belediyesinin  http://www.koru.bel.tr  adresli wep sayfasına girdiğimizde Koru Belediyesinin  wep sayfasında İHALELER kısmını açtığımızda sayfanın bomboş . Yıllardır Belediye olarak Hiç İhalemi Yapmadınız ?

Yoksa İhale yaptınızda hiç bilgi mi girmediniz ?Bilgi  girilmediğini görünce çok şaşırdık.Belkide Türkiyede İHALELERİ yayınlamayan veya yayınlatmayan tek Belediye Başkanı Kamil Yaman’dır.

Nasıl olurda bir Belediyenin İHALESİ olmaz veya yayınlanmaz  anlamış değiliz.Eğer Kamil Yaman Bu haberi görünce bizim İHALELERİMİZ  var derse İşte o zaman bizde İstanbuldan nereden bilelim senin İHALEN  var veya yok DERİZ.

Senin görevin nedir Kamil yaman bey ? Ben hatırlatayım yaptığın veya yapacağın veya devam eden tüm ihaleler hakkında Kanun ve yasalarca Belediyenin wep sayfasında yayınlayarak Halkı ve Milleti bilgilendirmektir.

Eğer BELEDİYENİN ihaleleri HAKKINDA bilgilendirmiyorsan hayırdır bir antin kuntin durum mu var diye insanlar düşünebilir.

Şeffaf olan Belediyeler ve Başkanları Bütün İhalelerin  videolarını ve İhaleler hakkında Belediyenin wep sayfasında yayın yaparlar.

CHP’li Başkan Kamil Yaman Belediyenin wep Sayfasında Haluk Levent Konserini yayınlayıp ta,Belediye İhalelerini yayınlamaman çok enteresan geldi.

Diyorsunki Halk Haluk Levent Konserini bilsin ama İHALELERİ Bilmesin diyemi düşünüyorsun ? Ben sizin wep Sayfasını gördükten sonra İç İşleri Bakanlığının Derhal sayıştay Müfettişlerini Belediyenize gönderip son 5 seneni İhalelerini ve Belediyenin hesap kitabının incelemesinin gerektiğini düşünüyorum.Çünkü wep sayfanızda olması gereken önemli bilgilerin hiç biri yok ? Sayıştayın wep sayfasındanda Baktım Yalova Koru Belediyesi enteresan olarak hiç denetlenmemiş.Sayıştayın wep Sayfasında 2017-18-19-20 ve 2021 yılları içersinde Yalova Kor Belediyesinin Sayıştay Denetleme Raporu olmadığını gördüm Sayıştayın derhal Koru Belediyesinin  wep sayfasındada İhaleiMeclis,Encümen,Bilanço,Mizan gibi daha doğrusu Belediye faaliyetleri hakkında hiç bir belgi ve belge olmamasından dolayı ivedi olarak Sayıştay Müfettişlerini Yalova Koru Belediyesini tepeden tırnağa kadar inceleme yapması gerekir.Koru belediyesi wep sayfasında Mali bilgilerin Neden yok diye ben şahsen merak etmeye başladım.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et