DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Galatasaray’da tarihi gün! Fernando Muslera imzalıyor…

16.03.2021
A+
A-

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın deneyimli file bekçisi Fernando Muslera, sarı kırmızılı ekiple sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da Fernando Muslera’nın sözleşmesi 3 yıl uzatılıyor. Uruguaylı eldiven ile bugün resmi sözleşme imzalanacak

Sarı kırmızılı kulüpten dün yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol A Takım Kaptanı Fernando Muslera’nın sözleşme yenileme imza töreni 16 Mart 2021 Salı günü saat 14.30’da Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray ile 374 maça çıkan tecrübeli eldiven 5 lig şampiyonluğu, 5 Süper Kupa, 4 de Türkiye Kupası sevinci yaşadı.

Son Dakika: Galatasarayda tarihi gün Fernando Muslera imzalıyor...

FUTBOLU GALATASARAY’DA BIRAKMAK BÜYÜK GURUR”

Fernando Muslera, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, futbolu sarı kırmızılı takımda bırakmanın kendisi için gurur olacağını belirtmiş, “Galatasaray benim için çok çok önemli bir yer. Burası benim evim. Burada çok büyük işler başardık. Bundan sonra da başarmaya devam edeceğiz. Galatasaray’da futbolu bırakmam benim için çok büyük bir gurur olur. Kariyerime bakarsanız hemen hemen tamamını burada geçirdim. Bu karşılıklı konuşup anlaşılacak bir şey bence.” şeklinde konuşmuştu.


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et