DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Doğu Türkistan Sürgün Hükümetinin Türkiyedeki Bakan ve Milletvekilleri Toplu İstifa etti

Karabük’te babasının kullandığı otomobilin yol kenarındaki istinat duvarına çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedaviye alındığı hastanede 13 gün sonra hayatını kaybeden Melek Benli (20), gözyaşları arasında toprağa verildi.

25.10.2019
A+
A-
DOĞU TÜRKİSTN HÜKÜMETİ ANWAR YUSUF TURANİ ve İSMAİL CENGİZ ŞOKLARDA
Amerika da Beyaz Sarayda CİA tarafından destekli olarak kurulan ve Merkezi Amerikada olan (DTCSH) Doğu Türkistan Cumhuriyeti Sürgün Hükümeti’nin Amerika’nın yönlendirdiği Cumhurbaşkanı Anwar Yusuf Turani’ninde Amerika tarafından destekleklendiklerini ve İş Birliği içinde olduklarını açıkladı.
Akit Tv de  Proğram yapan Gazeteci Fatin Dağıstan‘lının canlı yayın konuğu olan Anwar Yusuf Turani nin Akit Tv’deki canlı yayında yaptığı açıklamalardan sonra Doğu Türkistan Cumhuriyeti Sürgün Hükümetinden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları  Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden sözde Cumhurbaşkanı olduğunu iddia eden ama hiç bir resmiyeti olmayan Sözde Doğu Türkistan CumhuriyetiSürgün Hükümetinde Görevlendirilen vatandaşlarımız , Yaptığımız haberler ve Paylaşımlarla da gerçekleri görerek  Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı ANWAR YUSUF TURANİ’nin  Akit Tv de Sayın Fatin Dağıstanlının sorusu üzerine Fetö,Pkk ve ypg Terör örgütüdür dememesinden dolayı Türk Vatandaşlarımız Doğu Türkistan Bakanları Milletvekilleri toplu olarak DTSCH den istifa ettiler.

Fotoğraf açıklaması yok.

Bu gün yaptığımız telefon görüşmelerinde bu ikili hakkında Toplu olarak ayrılan istifa edenler arasında bulunan MHP Genel Başkanı Merhum ALPARSLAN TÜRKEŞ‘in manevi kızı Sayın Neşe Işık ve  Mehmet Seydi Akyüz’ünde Savcılığa ve Mahkemelere Amerikan Vatandaşı Anwar Yusuf Turani ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı İsmail Cengiz hakkında Ankara adliyesinde Suç Duyurusunda bulunup Dava Açacaklarını yaptığımız Telefon görüşmesinde söylemişlerdir.
Sayın Neşe Işık ve Mehmet Seyit Akyüz Bizler kandırıldık başka vatandaşlarımızda kandırılmasın diyerek yasal yollara müracat edeceklerini açıklamışlardır.
12 KASIM Etimesgut Korkut Ata Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda Dernek Adına izin alınan ama Aslında Amerika Kaşeli CİA ve Birbirlerini Yıllarca FETÖCÜ diye Şuçlayan Anwar Yusuf Turani ve İSMAİL CENGİZ tarafından Perde arkasından verilen Talimatla Düzenlenen Etkinliğe Tüm Savcı ve Polisler davetlidirler.
Davetlidirler diye Ben demiyorum,Ben yazmıyorum !… Anwar Yusuf Turani davet ediyor. Facebookta Amerika mühürlü Davetiyesinde öyle yazıyor.Tüm Vatandaşlar davetlidir yazıyor.
Etkinlik Ankara’da yapılıyor İç işleri Bakanlığı,Savcılar,Terörle mücadele bu etkinliğe davete icap etsinler bence .
 Kimler Fetöcü ?
Kimler CİA cı ?
Kimler  Kanada bankasında hesapları var ?
Kimler Japonya’da toplantılar düzenliyor ?
Bu işlerin Finansları nasıl sağlanıyor ?
Gerçekten Türkiye’de silahlı DTCSH Ordusu kurulmuş mu ?
gibi bir sürü sorunun cevabını orada İsmail Cengiz ve Anwar Yussuf Turani’ye sorsunlar..
Bizlerde bu idialar doğrumu ? değil mi ? Öğrenelim dimi yani.
Burası Türkiye Cumhuriyeti her kes kanunlara yasalara uyacak.Uymayanlarada yasalarca gereği neyse yapılsın.
İstanbulda Sahillerde Yıllardır Valilikten,Kaymakamlıklardan,Terörle mücadele polislerinden hiç bir izin alınmadan İstanbulun muhtelif semtlerinde Sarıyer Tarabya,Zeytinburnu sahili,Beyazıd meydanı ve Çeşitli Cami ve Bahçelerinde Açık alanlarda yetkili kurumlarda  izin almadan Toplantılar protestolar yapıyorlar.(Yapılan Tplantılar ve etkinliklerin Videoları Facebookta var. )
Ayrıca yapılan protesto toplantılarında   Uygurca Konuştukları için Toplantının konusunu veya konuşulanları bazen orada bulunan devletin güvenlik güçleride Türk vatandaşlarıda anlıyamıyorlar.
Zaten Biz Türklerin Bu işleri anlamayalım diye Kendi aralarında hatta bazen bizlerde yanlarında varken hemen Türkçeden Kanal değiştirip UYGURCA Konuşurlar,Bazı Paylaşımlarını da Arapça yazarlar Biz Türkler anlamıyalım diye Şifreli gizli yaparlar .
Bir Türk vatandaşı bunlara en ufak bir yorum yapsa derhal hemen aralarında örgütlenerek kızdıkları  hesab sahibini alanen tehdit ederek Hesap sorulacak diye sosyal medyada dahil gizli gizli mesaj verirler veya Türk vatandaşlarını ÇİN AJANI diye topluca örgütlü olarak suçlarlar .Amaçları SUSTURMAK KORKUTMAK tır.Bunda da başarılı olurlar genellikle .Yanlız fark etmedikleri bir şey var Oda Yaptıklarının TCK’nuna göre  suç olduğudur.
 Polislerimizi ve Güvenlik güçlerimizi yanıltmak için genellikle Zeytinburnu sahilinde ve Beyazıdda  Türk bayrağı ve  ses düzeneği kurup yaklaşık  50 kişi civarında Uygur toplanaraketkinlikler yapıp bu konuşma ve etkinlik videolarını sosyal medyalarda örgütlü molarak paylaşarak  biz istanbulda ;Kayseride ve Ülkemizin değişik illerinde  etkinlik yapıyoruz diye Çeşitli ülke İstihbarat örgütlerindende  Milyon Dolarları götürmekteler.
İç İşleri Bakanlığımızın Dernekler dairesi Başkanlığının Uygur Dernek ve STK’larının sosyal medya hesaplarını takibe alıp incelerse.Uygur ST’larının hemen hemen hepsinin Dernek Tüzüğüne ve Dernekler kanunununa göre SUÇ olan Protesto eylemleri yapıldığını göreceklerdir.STK’ların Tüzüklerine EĞİTİ,KÜLTÜR,YARDIMLAŞMA gibi Faaliyetler vardır.Bahsettiğimiz STK’lar ise devamlı olarak Bazı ülkeleri hedef alarak Eylemler,Protestoplar Toplantılar yapmaktadır.
Terörle Mücadel Güçlerinin ve İstihbarat Başkanlığımızın bu durumu derhal araştırması gerekip.Türkiye Cumhuriyeti kanunları ve yasaları ne emrediyorsa ona göre yasal işlemler yapmadılıdır.
Doğu Türkistan Sürgün Hükümetinin Türkiye’deki Bakan ve Milletvekilleri
 

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et