DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

İstanbul Polisi Uygurların kitabevine Kaçak Bandrolsüz kitap operasyonu yaptı.

16.03.2023
A+
A-

İstanbul’da Uygurların kitabevindeki Kaçak ve Bandrolsuz kitaplara el konuldu, Hemen Uygur Cemaat yapılanması üyelerinin Kalabalık bir şekilde Gençlerden ve Kadınlardan oluşan ,Organize olan Uygur Cemaat yapılanmasının tepkilerinin ardından geri verildi.

İstanbul Sefaköy’de bulunan Kutadgubilig Uygur Kitabevinin Instagram sayfası üzerinden paylaştığı açıklamaya göre 14 Mart 2023 tarihinde kitabevine gelen Çeşitli Şubelerde görevli Çok sayıdaki Polis ,Kitapevinde bulunan kitapların  kaçak ve barkodsuz olması nedeniyle Uygurca kitaplara el koydu.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerdende anlaşılacağı üzere Organize bir şekilde Uygur Cemaat yapılanması üyesi Uygur Uyruklu Kadınlar ve Uygur Uyruklu Gençelrden oluşan kalabalık bir gurup Polise mukavemet gösterek Görev yapmalarını engellemeye çalıştılar.Hatta Genç gurubun içersinden bazı Ayrılıkçı Aktevist Uygur gençler Polise Aşırı tepki verdiler.

Tecrübeli Polisimizin sakin ve duyarlı tavırlarıyla davranışlarıyla Aktevist Uygur gençlerinin olay Çıkarmaları önlendi.

Oraya Kitapların alınmasına ve Polisin Görev yapmasına gelen Ayrılıkçı Aktevist Bayanların ve Gençlerin Ellerindeki cep Telefonlarıyla devamlı Polisimize sataşıp onların tepki vermesini sağlayıp sosyal medyalar vasıtasıyla Türk Polisi bize saldırdı,Bizim kitaplarımızı aldılar diye PROPOGANDA yapmaları Polisimizin sakin Duyarlı ve Tecrübeli bir şekilde olaya müdehale etmesiyle önlendi.

Kaçak Kitap ve Bandrolsüz Kitapların el konulması sırasında Bazı Aktevist Uygurlar Her kes Tarafından bilinen Dernek ve Vakıf Başkanlarına hemen durumu haber vermelerinin üzerine,Bu Dernek ve Vakıf Başkanları Sosyal medyalarda paylaşılan ve Uygurlar arasında konuşulan bilgilere göre İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu,İstanbul Valisini ve Diğer Siyasi Parti Liderlerini arayarak Polisin Yasaları uygulamaması için konuşmuşlar.

Tabii Uygur Cemaat Yapılanması mensubu bu başkanların Siyasetçileri aramasından sonra Polise verilen Talimat üzerine Başarılı bir şekilde görevini yapan Polisler el koyarak Kamyona yüklediği kitapları mecbur verilen emirden sebeb Kamyondan indirerek geri vermek zotunda kaldılar.

Gelen tepkilerin ardından polislerin, el koyduğu kitapları uygur kitapçıya geri verdiği öğrenildi.

Kanunlar herkese eşit uygulanmalı.Eğer ortada Kaçakçılık suçu varsa ve Kanunen Polis görevini yapıyorsa kimsenin Polisin ve Savcının görev yapmasını engellememsi lazım.Kanun ve Yasalar neyi emrediyorsa Polislerimiz ve Savcılarımız onu yapmaktalar.

Ancak eğer Üst düzey yöneticiler Kanun ve yasaları uygulayanlara engel olursa,Polisler Nasıl görevlerini bundan sonra yapabilirler? Uygurların Kanun ve yasalar karşısında ne ayrıcalıkları var ? Madem Uygurlar Bandrolsuz Kaçak kitap satılmasına Göz yumuluyorsa Bu güne kadar her kime Kaçak Kitap ve Bandroldan dolayı İşlkem yapılan Tüm Vatandaşlarımıza yapılan uygulamalarda İptal edilsin.Uygurlara kanun ve nizam yoksa Bizim Fakir gençlerimizede uygulanmasın.

Vergilendirilmiş kazanç Kutsaldır.Her kim vergi kaçakçılığı yapıyorsa veya Bandrolsuz Kitap satıyorsa o Devletin Parasını çalıyor yani Hırsızlık yapıyor demektir.Heleki Dinden Kurandan bahseden kişiler Vergi Kaçakçılığı yani hırsızlık yapıyorsa ve bunuda Bazı FDernek ve Vakıf başkanları kolluyor,koruyor savunuyorsa onlarda Hırsızlık suçuna destek vermiş oluyor demektir.

Tabiyki biz Vatandaşlarda bunlar neden Bandrolsuz ve Kaçak Basıyorlar diye sorgularız.Bunlar neden bu ülkenin Hak ve menfaatlerinden faydalanıyorlar ama vergilerini ödemeyip kaçakçılık yapıyorlar diye sorgularız.

Bu yaşananlar aslında Okyanusta bir damlacık.Biz devamlı kadim devletimizin makamlarına diyoruz.Bakın Kanunlar ne diyorsa o uygulansın.Yukardaki videoyu seyredin Organize bir şekilde Polislere nasıl müdehale ediyorlar.

Bunlar ilerleyen günlerde Ülkemizin başına çok sorun olacaktırlar.Bunların Hükümet Başkanları ve Bunların Kanaat Önderlerinin Çoğu Fetö Terör Örgütü,hdp,ypg,pkk gibi ve İslami Terör örgütleriyle bağlantıları olduğuna dair sosyal medyalarda kendi paylaşmış oldukları  videoları var.

Bir dernek Başkanı veya stk başkanı Başka Bir ülkede gidip Başka bir devlet yetkilileriyle,İstihbarat örgütleriyle Çeşitli yapılar kurduk diye Videolar paylaşıyorlar.

İçİşleri Bakanlığı Dernekler dairesi Başkanlığı STK’lardan sorumlu kurumlar neden bu paylaşımlar karşısında Görevlerini yapmıyorlar ?Savcılar neden Dıuş Ülke Devletleriyle İlişkileri olan STK’ Başkanlarına soruşturma açmıyor ?

Bu STK Başkanları Bu kadar yolculuk Paralarını nereden buluyorlar ? Türkiyede Bu STK Başkanlarının arkasındaki Güç veya Güçler kim bunun sorgulanıp araştırılması lazım.

Yukardaki video seyredildiğinde videoda Kitaplar alınıyor diye hüngür hüngür ağlaya kadın sesleri geliyor.İşte bu tamamen Dini duygularımızı İstismar etmek üzerine kurulmuş bir oyundur.O gün orada eylem yapan,Orada Polisin Görev yapmasına engel olan her kesin Terörle Mücadele Şubesine alınıp Haklarında detaylı bir araştırılma yapılması lazım.

Sen gel ülkemize Vergi Kaçır sonra İzinsiz Bandrolsuz kitap bastır Kaçakçılık Vergi Kaçakçılığı suçunu İşle sonrada Dümenden  Hüngür hüngür ağla.Biz yemeyiz bu tür oyunları.Hadi ordan Hadi ordan deriz aynı Derğerli Türk Büyüğümüz Merhum Rahmetli Erbakan  gibi.

Kaçak Bandrol suçu İşleyen 1 yıldan 5 yıla kadar yarılanır.ayrıca Vergi Usul Kanununa görede hakkında Vergi kaçakçılı işlemleri yapılması gerekir.

 


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et