DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

uygur Türk’ünü Darp edenler Tip ve Deaş Terör Örgütü Türkiye Yapılanmasını ?

05.02.2023
A+
A-

Basın Halkın müşterek sesidir !.. Bize gelen her haber ihbarını biz araştırırız inceleriz bakarız eğer haber değeri varsa haberini yaparız. 

Bu haberdede Bir insan Suç Örgütü veya Terör örgütü tarafından 2 kere Öldürülene kadar dövülüyor. Saldırıya uğrayan Ölümle Tehdit edilen çaresiz olan Bu kişide bizi arayıp bize neden dövüldüğünü,neden tehdit edildiğini kelime kelime anlatıyor.

 Bu Haberde de aşağıdaki videoyu izlerseniz Suç Örgütü ve Terör Örgütü İddiaları var !…..Bu çok önemli bir konudur bu konu hakkında da Devletimizin ilgili kurumlarına elimizdeki Videolar ve belgeler Resmi olarak müracat edilerek bilgiler verilmiştir. Terör İnsanlık Suçudur…..

Türkiye’de yaşayan Uygur Kardeşlerim sizleri döven varsa,sizlerin parasını alanlar varsa hiç kormadan Adliyeye gidin yaşadığınız olay ne ise Savcılara Suç duyurunda bulunun.Dünyanın en özgür ülkesi Türkiye Cumhuriyetidir.Türk Polisi sizleri Suç Örgütlerinden,Mafyalardan vede Terör örgütlerinden korur.

Tip ve Deaş Terör Örgütünün Türkiye Yapılanmasını anlatan Uygur Türkünün İddiaları….

Yakın tarihte Operasyon ile yakalanan Türkistan İslam Partisi’nin Hırsızlık ve Gasp Çetesinin ve TİP’in dışarıdaki üyelerinin yapmış olduğu cinayetlerin itirafı çocuğu kaçırılmış Doğu Türkistan’lı mağdur bir babadan geldi.

VİDEODAKİ İTİRAFTA TÜRKİSTAN İSLAM PARTİSİ’NİN TÜRKİYE’DE İŞLEDİĞİ İDDİA EDİLEN SUÇLAR :

Mağdur videodaki itirafında İsmini açıklamaktan korkmuş ve Türkistan İslam Partisi’nin Türkiye’de mafyalaşmış yapısının suçları kısaca bu şekilde :

1- 5 Kişinin kafasını kesip öldürdüğü.

2- Çocuklarını DAEŞ’e götürdüğü.

3- Uygur Türklerinin zenginlerinin parasını çaldığını ve Gasp ettiği

4- Kendisini 8 kişi bir evde alıkoyduğunu 5000 dolarını gasp ettiğini 5- Bir Uygur Türkünü silahla yaralayıp 65.000 dolar parasını aldığını. 6- Zeytinburnu’nda bir Uygur’un 4 kilo altınlarını çaldıklarını.

7- 5 Senedir Uygurları Gasp, hırsızlık, cinayet, adam kaçırma, tehdit ve şantaj yaptıklarını.

8- Cuma Aksu’nun oğlu Abdurrahman’ın kafasını kestiklerini.

9- Zeytinburnu Ulu Cami’nin yanında Emlakçılık yapan Yusuf isimli Uygur’ın kafasını kestiklerini

10- Parası olan Uygurların parasını çaldıklarını.

11- Mettohta Mollam’ı Öldürüp kaybettilerini.

12- Hafız Olan 16 yaşında bir çocuğun Abdulvahap Abdulvaris onu öldürdüklerini

13- Abdurrahman isimli bir kişinin de onlar tarafından kaybedildiğini 14- Mağdur Uygurları Eşlerini, çocuklarını Öldürmekle tehdit ettiklerini.

15- Parası olan Zengin dört uygurun bunlardan kurtulmak için Arabistan’a kaçtığını

16- Arabistana kaçan Uygurlardan birinin 500.000 dolar parasını gasp ettiklerini.

17- Arabistana kaçan Uygurlardan birinin 200.000 dolar parasını gasp ettiklerini… iddia ediyor…

Türkistan İslam Partisi geçmiş zamanlarda Kazakistan’da da buna benzer Uygur Cinayetleri işlemiş, Uygur Türkleri Kazakistan’da Türkiye’den biraz daha güçlü olduklarından bu cinayetler gizli kalmamıştı. Kazakistan’dan Çin’e karşı operasyon yapmak isteyen Uygur Türkleri bu Cinayetlerin akabinde dağıldılar ve hiç bir şey yapamadılar. Kazakistan’da Cinayetlere adı karışan Uygurlar Şimdide Türkiye’de adları cinayetlerle, tehdit, şantaj ve adam kaçırmalar ile anılıyorlar.

Türkistan İslam Derneği bir açıklamasında Türkistan İslam Partisi tarafından tehdit edildiğini belirtmiş ve Türkiye’de mafyalaşmış bu örgütün isimlerini açıklamıştı. Dernek açıklamasında ; Bizlere birşey olursa sorumlular: 1 – Nur Muhammed ABAD  2 – Muhammed SALİH ( 3 – Erkin EZİZİ (Dünya Mazlumları ve Muhacirleri Derneği Kurucusu) olarak Türkistan İslam Partisi Türkiye içindeki cinayet ve Hırsızlık çetesinin yöneticilerini teşhir etmiş. Sefaköy’deki Uygur Türklerinin işlettiği Emin Lokantası’ndan bu kaçırma ve cinayetlerin yönetildiğini işaret etmişti. Dernek açıklamasının devamında vermiş olduğu isimler arasında Bu videoda da zikredilen Abdurrahman Gazi ve Seyfullah ismi ile dolaşan Nur Muhammed Abad olduğunu da belirtmişti. yine bu videoda zikredilen 4 kilo altını çaldılar ikisi yakalandı dediği kişilerden biri dernek açıklamasında Abbas kod ismini kullanan Tursun Aydın‘ı da işaret etmişti. Dernek Bu çetenin başı olarak Türkistan İslam Partisi CIA ve DAEŞ İşbirlikçi Hain Lideri İbrahim Mansur olduğunu belirtmişti.https://www.youtube.com/embed/udbfqBOtenY?start=46&feature=oembedVİDEO İTİRAF

DAEŞ’E OĞLU KAÇIRILAN MAĞDUR BABANIN VİDEODAKİ KONUŞMASI

Uygur Türklerinin watsap guruplarında tehdit edildiğini hayatının tehlikede olduğunu paylaşan bir Uygur Türkü paylaşımın akabinde haberdar olan cesur Haber, Türk Haber sitesinin Gökhan Gülmez isimli Muhabirinin araması ile yapılan konuşmada

Gökhan Gülmez : Sizi kim Uygurmu tehdit etti ? Ne ile Tehdit etti ? MAĞDUR : Benim 16 Yaşında bir çocuğum var Hafızlık yaptı. Zeytinburnu ve Sultanbeyli’de okudu, 3 aydır oğlumu DAEŞ’e götürdüler. Ben bunu Başsavcılığa Şikayetde bulundum. Başsavcılık ve Terörle Mücadele bu kişileri sıkıştırınca bu kişiler bana geldi ve beni tehdit etti. Sen benim adımı açığa çıkardın seni öldürmesem olmayacak diye beni çok tehdit etti.

Gökhan Gülmez : Kim bu adam ? MAĞDUR : Bu adamın birinin adı ABDURRAHMAN (Sefaköy’den Abdurrahman Gazi’yi kast ediyor. İzmir Göç idaresinde kayıtları var bu kişinin DAEŞ suçlaması ile orada yattı), diğerinin adı RUZİ TOHTİ, birinin adı SEYFULLAH ( Zeytinburnu’ndan Seyfullah Haci’yi Kast Ediyor gerçek adı Nur Muhammed Abad )

Gökhan Gülmez : Sen İstanbul’da mı yaşıyorsun MAĞDUR : Ben İstanbul Sefaköy’de yaşıyorum, Sefaköy ve Zeytinburnu’nda onlar olduğu için Ankara’ya kaçtım. Ankara’da da duramadım şimdi öyle böyle durdum (diyerek yerini söylemekten korkuyor). Beni Çok tehdit ettiler ”Seni Öldürücem” diyorlar. Sahte numaralardan ”Seni Öldürücem, Çocuğunu öldürücem”, ”Sen Çağlayan’da Adımı Söyledin” (Çağlayan Adliyesini kast ediyor).

Gökhan Gülmez : Bunlar Mafya mı, nedir bunlar ? MAĞDUR : Bunlar Mafya ile aynı. Bunların Ortadan Kaybettiği çok kişi var.

Gökhan Gülmez : Peki bunların Merkezi neresi, İstanbul mu ? MAĞDUR : İstanbul Sefaköy’de.

Gökhan Gülmez : İsimleri ne bunların ? MAĞDUR : Siz beni açığa çıkartırsanız hemen kafamı keser onlar. Bunlar 4 kişiyi ortadan kaybettiler ÖLDÜRDÜLER. Bunların ellerinde Dernek var. Herşeyleri var bunların. Sefaköy’de herşeyi yaptılar Parası olan insanların Altınlarını çaldı. Zeytinburnu’nda 4 kilo altınlarını çaldılar Uygurların. Bunları herkes gazetelere yazdı.

Gökhan Gülmez : Bunlar hapse girdiler mi ? Sen ne zaman İstanbul’a gelicen MAĞDUR : Bunlardan 2 Kişi Hapise girdi kalanları girmedi. Ben İstanbul’a geldim korktum şimdi 20 gün oldu. ( İstanbul’dan ayrılalı demek istiyor ).

Gökhan Gülmez : Sen bana Karakoldaki kağıtları ver biz bunu haber yapalım. İsimleri ne bunların ? MAĞDUR : Ben İstanbul Kanarya Polis Karakoluna gittim. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gittim, onlar savcıya git dedi. Çağlayan’da 7. kattaki Savcılığa gittim. Bunlar Çok büyük bir Örgüt. Bunlar 5 Senedir bu işi yapıyor ( Hırsızlık, admam kaçırma, tehdit ve cinayet ). 5, 6 kişi ortada yok. Bunların isimlerini söylesem Benim Kafamı Keser bunlar. Az evvel isimlerin söylediklerim ABDURRAHMAN ( Abdurrahman Gazi ). Polisin yanına gittim bana delil sordu. Ben 16 yaşında bir çocuğum vardı ortada yok kayıp ben bunu nasıl ispatlıyacam dedim. Ne yapacağımı bilemedim, yol bilemedim. Beni whatsapp’da tehdit ettiler, çocuğumu öldüreceklerini, kafamı keseceklerini söylediler.

Gökhan Gülmez : Sen watsap’dan benimle röportaj yaptığını söyle. Sana birşey yapamazlar. Türkiye’de Türk Polisi seni Mafyadan herkesten korur. Burası Türkiye Cumhuriyeti kimse kabadayılık, mafyalık yapamaz. Siz uygur olduğunuz için Uygurlara hep yapıyorlar bende üzülüyorum. Mazlum kardeşlerimize ben sahip çıkmaya çalışıyorum. Benim adım Gökhan Gülmez unutma. Cesur Haber, Türk Haber diye watsap’dan O Mafyaya yaz senin yalnız olmadığını bilsinler. MAĞDUR : Mettohti Mollam diye birisi vardı Ortadan Kayboldu. Parası çok zengin bir insandı bu. Ben Bunlara Söyledim ”Bu adam nerede” dedim. Beni 8 kişi bir eve götürdü kafama vurdu. 5000 dolarımı orada Çaldılar gasp ettiler. Polise söylersen hemen kafanı kesicem dedi. Ben bunu Polise anlatamadım.

Gökhan Gülmez : Burası Türkiye kimse kimsenin kafasını kesemez. MAĞDUR : Kesti kesti, Cuma diye bir kişi vardı onun oğlunun adı Abdurrahman onun oğlu ortadan kayboldu Kafasını kesmişler onun. Zeytinburnu Ulu Caminin yanında Yusuf diye birisi vardı Onun da kafasını kestiler çoluk çocuğu ortada kaldı şimdi.

Gökhan Gülmez : Bunlar Cinayet mi işlediler Türkiye’de ? Polis bilmiyormu bu cinayetleri ? MAĞDUR : Çok cinayet işlediler bir iki değil. Polis delil yok ispat yok bunu söylüyor. Delil bırakmaz bunlar. Küçük 60, 70 liralık telefon kullanıyorlar benimde elimde delil olmadığı için Türkiye devletinde ispat yok.

Gökhan Gülmez : Bulur bulur, Türkiye Devleti çok güçlüdür bulamaz sanıyorsunuz ama bulur. MAĞDUR : Bunlar bir iki gündür değil 1.5 yıl oldu tehdit ediyorlar. Ben bunlar yüzünden Ankara, Adana, İzmir’de yaşadım şimdi burada yaşıyorum ( korkuyorum diyerek bulunduğu yerin ismini belirtmiyor). Şimdi bir çocuk daha var. O çocuğun 65.000 dolarını aldılar. Buna silah sıktılar 27 gün hastanede kaldı. Hastaneden çıktı şikayet etti. Şimdi O çocuğun peşindeler O çocukta korktu Balıkkesir’e gitti orada çalışıyor şimdi.

Gökhan Gülmez : Savcılık kağıtlarını watsap’dan bu numaraya atarmısın ? Bende Polisle görüşücem. Cinayetlerle ilgili Cinayet Masası ile görüşeyim. MAĞDUR : Atarım hemen atıcam. Ben watsap’dan arkadaşlarıma söyleyecem bunların yaptıkları işleri herkesten öğrenicem başka yaptıklarını.

Gökhan Gülmez : Bunlar Cinayet mi işliyorlar Türkiye’de MAĞDUR : Çok çok cinayet işlediler. Parası olan Uygurlarını Parasını Çalıyorlar, zorla elinden alıyorlar. Okuma yazmam olmadığı için dilekçemi kısa yazabildim. Polis ifademi aldı. Bana bir şey söylemedi kendine iyi bak biz bunu araştırıp sana söyleyeceğiz dedi. Onların tehdidi çok var, ben şimdi çok korkuyorum. 4 kişi şimdi ortadan kayboldu öldürüldü. Zeytinburnu Ulu Caminin yanındaki Emlakçı Yusuf, diğeri Mettohta Mollam, Hafız olan 16 yaşında bir çocuk var Abdulvahap Abdulvaris, diğeri Cuma Aksu, Abdurrahman diye bir kiş toplam 5 kişi şimdi kayıp ( Yukarıda bu kişilerin kafasının kesildiğini söylemişdi ) BU 5 KİŞİ BUNLARIN ELİNDE…

Gökhan Gülmez : Anladım, ben Cinayet Masası polisi ile görüşücem çözücükler. Seni hala tehdit ediyorlar mı ? MAĞDUR : İnşaallah ya ben çok sıkıldım. Sadece ben değil çok kişi bunların işlerinden sıkıldı. Herkesi tehdit ediyorlar. Çocuğunu öldürücem, eşini öldürücem. Senin kafana sıkıcam diyorlar. Tehdit olduğu için herkes korkup kimseye bir şey söyleyemiyorlar. Onlar Polis Biziz, polis bizim adamımız diyorlar. Biz Uygur olduğumuz için bizi korkutup susturmak için böyle diyorlar. Polis, Savcılık bize bir şey yapamaz diyorlar. Daha dün internet den aldıkları yabancı bir numaradan arayıp beni tehdit ettiler. Sana öyle böyle yapıcam, kafanı kesicem diye tehdit edip hemen telefonu kapatıyorlar.

Gökhan Gülmez : Seni Tehdit ederlerse en ufak birşey olduğu zaman hemen beni ara, konum at. Sen nerede olursan ol ben hemen sana Polis göndericem. MAĞDUR : Ben onlara söyledim Türkiye Cumhuriyeti çok iyi devlet. Sen bu ülkeden git nerede Cinayetleri işlersen işle dedim onlara. Burada 10-15 kişi var. Bu 15 kişi biterse Uygurlar Türkiye’de İstanbul’da Güneş Görecek. Bunlar yüzünden kimse Güneş göremedi, kim ne dese hemen 6-7 kişi gidiyorlar her şeyi yapıyorlar paralarını çalıyorlar. Bir şey söylesen hemen eşini, çocuğunu seni öldürecem diye tehdit ediyorlar. kimse konuşamıyor. Parası olan Zengin 3-4 Uygur Arabistan’a kaçtı bunların elinden. Birinin 500.000 dolar parasını çaldı, diğerinin 200.000 dolar parasını çaldı. Parasını çaldıktan sonra denize getirip senin hemen kafanı kesip denize atıcaz deyip korkutuyorlar. Bunları bu şekilde yaptığı çok kişi var.

Gökhan Gülmez : Sen Polise dedin mi bunlar Cinayet işledi diye ? MAĞDUR : Evet ben karakola polise dedim onlar biz bunları bulamayız Terör Şubeye git dedi. Emniyete gittim emniyet de sen Savcılığa git dedi. Ben Çağlayan’a Savcılığa gittim. şimdi 25 gün filan oldu. ( Bayramdan önce yapılan bir konuşma olduğunu belirttiğinden takriben 2 ay önce yapılmış bir konuşma. Yaklaşık 21-25 Haziran tarihlerinde Savcılığa Başvuru yapmış )

Gökhan Gülmez : Sen watsap’dan ikamet ve bu Savcılık evraklarını bana at Emniyet ve Savcılıkla görüşücem. MAĞDUR : 50-60 kişi benimle aynı DURUMDA.Eşini almış, çocuğunu almış Daeş’e göndermiş onlar. Savcılık evraklarını hemen atıcam. Bu işle ilgiili emniyet, Savcılık neresi olsa ben hemen gelicem.

Gökhan Gülmez : Diğer Mağdurlara ve yakınlarına ver telefonumu sen arayamazsan da onlar arasın beni.

Acılı Baba, 3 sene okutarak Hafız olarak yetiştirdiği oğlunun Uygur Türklerinin Yönettiği Sultanbeyli’deki Kurstan DAEŞ’e gönderildiğini anlatan acılı baba adeta Sultanbeyli’deki Uygur Türklerinin Kursunun DAEŞ’e adam yetiştirdiğini ve gönderdiğini belirtiyor. Sultanbeyli’deki Kursun yöneticisi Abdulgaffar Tamuygur isimli şahıs Bir cinayet işlemiş ve öldürdüğü kişinin cesedini kendi arsasına gömmüştü. Cesette yapılan incelemede Tecavüz olduğu emniyet tarafından ifade edilmişti.

Gökhan Gülmez,Zeynure Kirem’i İslami Terör örgütlerini kışkırtan çağrılar yaptığı için Terörle Mücadale Savcılığına şikayet etti..

 

İKİ SENE ÖNCE YAPTIĞIMIZ HABER AŞAĞIDADIR…

İKİ SENE ÖNCE YAPTIĞIMIZ HABER AŞAĞIDADIR ….

 


Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et