DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

HUMEX Kripto Para dolandırıcılığı Çalışanlarına sorulacak sorularla çözülecektir

05.06.2022
A+
A-

Hummex çalışanından ilginç sorular ve bilgiler internet ortamına düştü !….

Sosyal Paylaşım sitesinde Humeks Kripto para çalışanı olan kişinin paylaşımlarında çok önemli iddialar var !…

İSTE O İDDİALAR ;

Humexpro sadece googleplay strode vardı  iosta yoktu bunun nedeni ios uygulamayı özenle denetliyordu her uygulama geçmez yani HUMEX Turkcell yarışmasındaki uygulamamiz 47 kere iosta red yemişti .İosta olmayan hiç bir uygulamaya uzun vaadede güvenmeyin bunu unutmayın !..

SORU 1- : HUMEX :  HUMEX çalışanları ve yöneticileri ve Humeks Hakkında eğitim veren eğitmenler siz yukarıda Türkcell yarışmasındaki uygulama için 47 kere İOS REDDİNİ neden görmediniz ?  Gördüyseniz neden sustunuz ? Açıklama yapın!! Bizde mağduruz demeyin on planda siz vardınız !
SORU 2 – :Hani linkedinde ve diğer sosyal platformlardan  hummingbhird şirketinde çalışıyoruz finans yok bilmem ingilizce terimler olarak övünç kaynağınız olan şirketi hemen neden sildiniz🙂 utaniyorsaniz bunun olacaklarını neden başta düşünmediniz? İnsanlarin parası yoktu size inanıp para Yatırıp dolandırılıp mağduroldular !….
SOR 3-: Çalışan Personeller Neden  mağdur edebiyatı yapıyorsunuz ? Neden sosyal medyadan bu konu hakkında bildiklerinizi açıklamıyorsunuz ?
SOR 4-: Bu olay Şirket çalışanları tarafından 2 gün önce şirket çalışanlarından biri bana olayı anlatınca bu kadar kısa sürede olacağını tahmin etmemiştim şaşırdım , sisteme girip baktığımda kapalı olduğunu gördüm.Şirket çalışanları Polis ve Savcılardan neyi gizliyorlar ?
SOR 5-: yaklaşık 150 200 aracın olduğunu gördüm bir kişinin sadece 200 bin doları içerde varmış dediklerine göre 3 çinli Türkiye’ye geldi ve tüm Türkiye yasalarini ve insanları kandırdı ve paraları aldı gitti .Siz HUMEX çalışanları  sizde cidden buna inanıyor musunuz ?  
SORU 8-: Mr tag ceoydu o alıp kaçtı diyorsunuz ?Bu bilgiye nasıl eriştiniz ? Sizlerden havalanı görüntüsü bekliyoruz!…  Şirketinizin düzenlediği 1.Gala etkinliğinde neden o zaman mr tag ceo yardımcısı diye çağırıldı? Videoda bu görüntüler var.Asıl Şebeke Çete Patronu Kim ? Bu Uluşlar arası Dolandırıcılık şebekesinin  Türkiye’de ceosu kimdi açıklama  yapın  .
SORU 9-: Size o zaman sorulan soruları şimdi sorsalar basınız eğik dinlerken o zamaj neden inanarak cevap verdiniz ? Anlatinjn susmayın mağdur edebiyatı yapmayın suça malesef sizde ortak oldunuz bu olay artık Savcılığa yansıdı.Suçluları Savcımız ve Polisimiz bulacaktır eninde sonunda. 

SORU 10-: Son olarak Maslak no;1 plazayi kim tuttu şirketi kim açtı ?HUMEX Türkiye ceosu kimdi thorex i iyi arastirmissiniz ön planda 3 Çinlinin  olmasını iyi düşünmüşsünuz, uygulama da soğuk cüzdan kimindi ? Bunu sormadiniz mi?  Dolandırılan Türk Vatandaşlarımızın Paraları kimim hesabına yattı ?Çıkın konuşun susmayinnnn

SORU 10-:Çalışanlar ve Yöneticiler  bizde mağdur olduk diyor!…Hayır siz mağdur olmadınız mağdur ettiniz para yatıran vatandaşlarımızı!… ! Nasıl olurda gelecek insanların güvenliğini güvencesini sorgulamadan bu işe giriştiniz? 

SORU 11-:Linkedinde açık olan şirketi kapattılar , dikkatimi çeken şeyler var yönetimde olup ama en başından beri asla şirketeli dijital platformlarda takip etmeyen sanki bagi yokmuş gibi davrananlar,Umarım yaniliyorumdur..
SORU 11-: İsmini vermek istemeyen şirket çalışanı, egitmenine  datalarin nerede tutuldugunu sorduğum da Amerika’da dediniz ama kimlik ve selfie onayı hemen karşı tarafta dediniz, kimlik onayı Türkiye de olduğunu, cüzdanın Amerika’da ve yazılımcıların Amerika’da olduğunu nasıl nerden biliyordunuz
SORU 12 -: Amerika Amerika dediniz ama yokmu bir çalışanı ki yok! Yoksa neden Amerika diyordunuz görmediğiniz şeyleri neden insanlara anlattınız? Çıkın anlatın susmayin
HUMEX BORSA ŞİRKETİ DEĞİL ,SAADET ZİNCİRİDİR….
Kripto paraların donanım ve elektrik giderleri, ödül olarak kazanılan kripto varlıklar ile ödenemeyeceği için bunların gerçek paraya dönüştürülmesi gerekiyordu. Yani sistem dışından birilerinin bu kripto paraları gerçek para karşılığında satın alması gerekiyordu.

Bunları sistem dışında insanlara satmanın tek yolu da gelecekte bu kripto paraların değer kazanacağı yönündeki spekülasyonlar. İşte bu sebepten blok zincir sistemleri her daim yeni “inananlara” ihtiyaç duyan bir tarikat yapılanmasına dönüşüyor.

Kripto para Sistem teknik olarak merkeziyetsizlik fikriyle tasarlanmış olsa da ödüllendirme mekanizması(kripto paralar) yüzünden tekrar merkezileşmesi kaçınılmaz oldu. Daha geniş madencilik havuzları daha düşük masraflar, daha yüksek kâr demek. Hal böyle olunca da merkezileşme tesadüf değil kader oluyor.

 blok zincirinde yeni bir blok eklemek adına kullanılan akıl almaz enerji miktarına bir örnek verelim. İki taraf arasındaki bir transfer, VISA üzerinden yapılırsa 1,5 WH enerji sarf ederken, BTC üzerinden ise 2.265.000 WH enerji sarf oluyor. Sistemin merkezileşmesine sebep olan,

Bu israftan kurtulmak için or  fakat bu yapıda madencilik ödülleri çok parası olana gidiyor, merkeziyetsizlik amacıyla çelişiyor.

Özetle halka açık blok zincirler masraflı bir savunma mekanizmasına ihtiyaç duyar. Bu masraf bir kripto para ödül mekanizması gerektirir. Kriptoyu gerçek paraya çevirebilmek için de değerinin artacağı spekülasyonuna ihtiyaç vardır. Bu da sistemi bir spekülasyon makinesine çevirir.

Spekülasyondan para kazanmak için kripto piyasalara giren küçük oyuncular için de problem şu ki, bu regülasyonsuz sistemde büyük oyuncular istedikleri gibi manipülasyon yapıyor. Üstelik madencilik masraflarından dolayı sistem totalde para kaybediyor.OpenSea üzerindeki NFT’lerin %80’inin çalıntı, fake veya spam’den ibaret olduğu ortaya çıktı. NFT’lerin çalıntı olduğu ile ilgili kaynağa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.Aynı eserin birden çok NFT’si de olabilir. Vaktiyle 500 bin dolara satılan bir NFT, daha sonra diğer kopyaları da piyasaya sürülünce bir anda değer kaybediyor ve dava konusu oluyor.

Sonuç olarak 3 çinli Türkiyeye geliyor,İnternet yoluyla İşe alım ilanları veriyor.Bu ilanları gören vatandaşlar Dolandırıcılık organizasyonuna dahil ediyorlar ve Bu sayede Binlerce kişi mağdur edilerek dolandırılıyor.

3 Çinli bunları tek başlarına yapamazlar kesinlikle Bu dolandırıcılık organizasyonunnun içinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıda vardır.

Birileri çıkmış diyorki 3 Çinli sistemi kapatarak ,Paralarla birlikte Yurt dışına kaçtılar diyor.Bu haberi bu bilgiyi ilk kim paylaştı bu çok önemli bir bilgi .Aslında bu bilgiyi paylaşanlar tespit edilerek bu 3 çinlinin Yurt dışına kaçtıklarını nereden biliyorlar bunun tespit edilmesi lazım.Belki çinliler hala Türkiyede olup başka Kripto Yapısı organizasyonu üzerinden hala dolandırıcılık yapmaya devam ediyorlardır.

Dolandırıcılık sistemini incelediğimizde aynı yöntemle Uygur Uyruklu Türk Vatandaşları kullanılarak yine Çinliler Buna tıpatıp benzeyen dolandırıcılıkla Milyonlarca kişiyi dolandırmışlar ve o zamanda Çinlilerin yurt dışına kaçtığı ifade edilmişti.Acaba O dolandırıcılıkla bu dolandırıcılığı yapan aynı Çin Şebekesi olabilirmi ?

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Vizyon Ege Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et